2777
2789
عنوان

پوشش جلوپسربچه

399 بازدید | 13 پست

خانوما من جلوپسرهمسایمون ک ۴/۵سالشه لباس لختی راحت می‌پوشم وقتی میادپیش دخترم من نمازم میخونم ب نظرتون اشکال داره .مامان خودش هم همیشه لخته .

نه بابا. 

اینا چ فکریه اخه

وقتی دیدم درشکه را اسب می کشد و انعام را درشکه چی می برد و به چشمان اسب چشم بند زده، بر دهانش پوزبند تا کم ببیند و کم بخورد و دم نزند!     همه چیز را فهمیدم...                                     تداعی تراژدی غم انگیز زندگی فلاکت بار مردم نگون بختی که روی گنج نشسته‌اند ولی از جهل و فقر و بدبختی رنج می برند...                                                                    گذشته‌ای که حالمان را گرفته است!                                    آینده ای که حالی برای رسیدنش را نداریم!!                              و حالی که حالمان را به هم می زند!!!                                     چه زندگی خوبی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نماز نمیخونم ولی لخت هم جلو بچه نمیگردم.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

ساحلی از دید شما لخته؟!! 

من فکر کردم واقعا لخت میگردی. 

از دید من راحت باش تا جایی که متوجه بشی پسره حساسیتی نشون میده. اگه توی خونه به برهنه دیدن مادرش عادت داره احتمالا براش عادیه و لباس ساحلی تو چیز خاصی نیست. اگر مامانش تو خونه جلوش روسری میپوشه مثل بعضی مامانهای اینجا، خوب بچه هم ندید بدید بار میاد. 

من جلوی پسرم راحتم و مشکلی ندارم پسرم هم با تفاوت های مرد و زن آشنا شده و آموزش درست دیده و چشم و دلش سیره.