2777
2789
عنوان

بارداری

260 بازدید | 34 پست

سلام من شش هفتمه این پنج روزه حالت تهوع دارم 

حالت تهوعمم یکسره اس صبح ظهر عصر شب

ایا کسی بوده ایجور بوده؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

تقریبا ۸۰درصد زنای حامله اینطوری ان گلم 

عمه من تا روز زایمان بالامیورد 

به دکترت بگو قرص یا شربت میده بهت 

ایشالله زودی خوب میشی

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا ۸۰درصد زنای حامله اینطوری ان گلم  عمه من تا روز زایمان بالامیورد  به دکترت بگو قر ...

فردا قراره برم دکتر هم سونو هم دارم 

شما خودت بارداری؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
فردا قراره برم دکتر هم سونو هم دارم  شما خودت بارداری؟

الان نه عزیزم 

پارسال بودم 

حالت تهوع نداشتم اما چیزیم نمیخوردم😐

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
اره عزیزم من وتا الانم باز قرص دنیترون میخورم 

توهم یکسره هستش؟

الان نه عزیزم  پارسال بودم  حالت تهوع نداشتم اما چیزیم نمیخوردم😐

نی نیت چیه گلم

نی نیت چیه گلم

عزیزم من دوقلو باردار بودم زایمان زودرس گرفتم از دستشون دادم

اره عزیزم اوایل بارداریم روزی سه تا دمیترون میخوردم بعدش کردم روزی دوتا والانم روزی یکی فقط صبحا میخ ...

منم ایجورم هیچی نمیتونی بخوری ولی فردا میرم دکتر 

سونو هم باید برم برام دعا کن عزیزم

عزیزم من دوقلو باردار بودم زایمان زودرس گرفتم از دستشون دادم

الهی چقد بد😢الان باز قصد باردار شدن داری؟

الهی چقد بد😢الان باز قصد باردار شدن داری؟

یکسال و ۱۰ روز گذشته 

خیلی دوس دارم اما شرایطشو ندارم😣شاید ۹ ماه دیگه اقدام کنیم...