2777
2789
عنوان

میخوام یه راز بزرگ بگم ک داره خفه ام میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 58 پست
از کجا میشناسیش؟ چه ویژگیهایی داره که جذبش شدی؟

صاحب دفترمه.خیلی  باهوش و ادم قویه و خود ساخته دقیقااااا مثل خودم.رفتارش شبیه مرداس نه بچه هع از پس حل کردن همه چی برمیاد

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
نسبت نزدیکی داره؟ مدام در رفت و امدید؟ راستش کسی نمیتونه بهت بگه باید تو خیالت به کی و چی فکر کنی ؛ ...

صاحب دفتری هس ک توش کار میکنم هرروز میبینمش 

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبت نزدیکی داره؟ مدام در رفت و امدید؟ راستش کسی نمیتونه بهت بگه باید تو خیالت به کی و چی فکر کنی ؛ ...

تازه جدا شده

صاحب دفترمه.خیلی  باهوش و ادم قویه و خود ساخته دقیقااااا مثل خودم.رفتارش شبیه مرداس نه بچه هع ا ...

نمیتونی از اونجا دربیای بری ی جا دیگه کار کنی ؟

خدایا خودت برام معجزه کن.
خوبه که خودت حس بد داری شوهرت ودم خوبیه؟خوبیاشو بنویس  ه  وقت اون ادم اومد تو ذهنت پرتش ...

هیچیه شوهرم اونی ک من میخوام نیس

صاحب دفترمه.خیلی  باهوش و ادم قویه و خود ساخته دقیقااااا مثل خودم.رفتارش شبیه مرداس نه بچه هع ا ...

چی بگم

مثلا فرض کن طلاق هم بگیری باز حس اونو نمیدونی که. نمیشه فهمید قصد جدی داره یا میخواد چندروز باهات باشه فقط

چی بگم که سکوت بهتره...
هیچیه شوهرم اونی ک من میخوام نیس

دوست بودین یا سنتی؟

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
چی بگم مثلا فرض کن طلاق هم بگیری باز حس اونو نمیدونی که. نمیشه فهمید قصد جدی داره یا میخواد چندروز ...

همینه ک صبح و شب آزارم میده

صاحب دفتری هس ک توش کار میکنم هرروز میبینمش 

سریع استعفا بده بیا بیرون کار زیاده 

بهت حق میدم تا حدی چون شرایط سخت ذهن آدم را منحرف میکنه برا فرار وراحتی 

اما این یه سراب هست خودت اذیت میشی الان نه همسرت میدونه نه اون صاحب کارت تهش هم تو اذیتی یه فکری کلاسای مشاوره تخصصی بگیر 

فقط جدی بگیر تا دیر نشده

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

اگه از زندگیت راضی نیستی چرا طلاق نمیگیری؟

بچه داری؟اون اقا مجرده؟

تا وقتی متاهلی هیچ حرف غیر کاری نزن باهاش  عزیزم 

خدا جواب دل پاکتو میده اون وقت 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم