من یه زن بیشعوره نفهمم که ازدواج کردم ولی چند وقته فکر و ذهن و توجه ام همش پیش یکی دیگه اس.باهاش هیچ ارتباطی ندارم ولی تمام توجه ام پیششه .حالم اط خودم بهم میخوره ذره ذره دارم میسوزم از طرفی آشغال بودنم حالمو بد میکنه از طرفی فکر اون طرف .ب هیچ کس نمیتونم بگم هیچ دوستی و کس قابل اعتمادی ندارم
ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
عزیزم از اون فرد فاصله بگیر با گذر زمان فراموشش میکنی
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
عزیزم همین ک خودت میدونی کارت اشتباهه خیلی خوبه.سعی کن خودتو مشغول کنی.ب شوهرت بیشتر محبت کن و سعی کن رابطتتو بهتر از قبل کنی.بدیاشو کمرنگ تر ببین.توجهت رو خوبیاش و مهربونیاش باشه.ب خودت القا کن ک شوهرم با همه بدیا و خوبیام کنارمه و صب تا شب برا زندگیتون زحمت میکشه چرا من حتی تو ذهنم بهش خیانت کنم.و خودتو بزا جای اون.اگه شریک زندگیت ک براش جون میکنی بهت خیانت کنه چیکار میکنی.بهترینهارو برات میخوام
سرچ کن طیبه هوشمندان مشاور اسنپه زنگ بزن بهش. با کد تخفیف first هم سی تومن (معادل ۱۳ دقیقه) رایگان میده بهت. فک نکنی حالا این خانوم فامیلمه ها همینجوری کلا میگم مشاور موثره به نظرم تو این موقعیت حالا هرکس که خوب بود
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند.
چند وقت گرفتم ولی همش مث کسایی ک ی چیزی گم کردن دنبالش میگشتم
نسبت نزدیکی داره؟ مدام در رفت و امدید؟
راستش کسی نمیتونه بهت بگه باید تو خیالت به کی و چی فکر کنی ؛ فقط خودت اسیب میبینی چون یه چیز ممموعه هست و تو فقط خیالپردازی میتونی بکنی پس خودت اذیت میشی
به این فکر کن که چقدر آبروت میره زندگی و آیندت تباه میشه ولی اون طرف هم اگه تو رو بخواد رابطه هم پا بگیره فقط به فکر استفاده از تن و بدنت هست و حتی پول شوهرت فردا خود اون آدم میتونه مانع خوشبختیت بشه این از نظر عقلانی از نظر مذهبی هم تا میتونی ذکر استغفار بگو و از خود خدا کمک بخواه آیه نور بخون هر شب مطمئن باش اینا وسوسه شیطان هست
ه وقت اون ادم اومد تو ذهنت پرتش کن بیرون به روز خوب یا هرچیز خوبی که با شوهرت تجربه کردی فک کن
۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم