2777
2789
عنوان

میخوام یه راز بزرگ بگم ک داره خفه ام میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 58 پست

عزیزم از اون فرد فاصله بگیر با گذر زمان فراموشش میکنی

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اون شخص فاصله بگیری فراموشت میشه

چند وقت گرفتم ولی همش مث کسایی ک ی چیزی گم کردن دنبالش میگشتم

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

عزیزم همین ک خودت میدونی کارت اشتباهه خیلی خوبه.سعی کن خودتو مشغول کنی.ب شوهرت بیشتر محبت کن و سعی کن رابطتتو بهتر از قبل کنی.بدیاشو کمرنگ تر ببین.توجهت رو خوبیاش و مهربونیاش باشه.ب خودت القا کن ک شوهرم با همه بدیا و خوبیام کنارمه و صب تا شب برا زندگیتون زحمت میکشه چرا من حتی تو ذهنم بهش خیانت کنم.و خودتو بزا جای اون.اگه شریک زندگیت ک براش جون میکنی بهت خیانت کنه چیکار میکنی.بهترینهارو برات میخوام

فاصله بگیر هرموقع دیدی داری بش فک میکنی فکرتو منحرف کن مثلا برو با شوهرت حرف بزن با مامانت و... 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
ب شوهرت نزدیکتر شو باهم زیاد وقت بگذرونین و هرچی ک تورو یاد اون شخص میندازه رو بنداز دور یااز فکرت ب ...

شوهرم رفتارش مثل بچه هاس انگار من مامانشم حتی حموم رفتنش چجوری حرف زدنش و من باید یادش بدم خسته شدم دلم ی مرد میخواد

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

سرچ کن طیبه هوشمندان مشاور اسنپه زنگ بزن بهش. با کد تخفیف first هم سی تومن (معادل ۱۳ دقیقه) رایگان میده بهت. فک نکنی حالا این خانوم فامیلمه ها همینجوری کلا میگم مشاور موثره به نظرم تو این موقعیت حالا هرکس که خوب بود

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
چند وقت گرفتم ولی همش مث کسایی ک ی چیزی گم کردن دنبالش میگشتم

نسبت نزدیکی داره؟ مدام در رفت و امدید؟

راستش کسی نمیتونه بهت بگه باید تو خیالت به کی و چی فکر کنی ؛ فقط خودت اسیب میبینی چون یه چیز ممموعه هست و تو فقط خیالپردازی میتونی بکنی پس خودت اذیت میشی

طرف مجرده؟ 

چی بگم که سکوت بهتره...

به این فکر کن که چقدر آبروت میره زندگی و آیندت تباه میشه ولی اون طرف هم اگه تو رو بخواد رابطه هم پا بگیره فقط به فکر استفاده از تن و بدنت هست و حتی پول شوهرت فردا خود اون آدم میتونه مانع خوشبختیت بشه این از نظر عقلانی از نظر مذهبی هم تا میتونی ذکر استغفار بگو و از خود خدا کمک بخواه آیه نور بخون هر شب مطمئن باش اینا وسوسه شیطان هست 

عزیزم شما بچت پسره بیشتر هوس ترشی میکردی یا شیرینی

هر دو 

اوایل سالاد شیرازی خیلی میلم می‌کشید  ولی در کل هردو

موقع دختر پسر قبلیم هم همین جور بودم تشخیص ندادم ولی برا پسرها دوغ زیتون پشمک زیاد خوردم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

خوبه که خودت حس بد داری

شوهرت ودم خوبیه؟خوبیاشو بنویس 

ه  وقت اون ادم اومد تو ذهنت پرتش کن بیرون به روز خوب یا هرچیز خوبی که با شوهرت تجربه کردی فک کن 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
عزیزم همین ک خودت میدونی کارت اشتباهه خیلی خوبه.سعی کن خودتو مشغول کنی.ب شوهرت بیشتر محبت کن و سعی ک ...

اصلا زحمتی برای زندگی نمیکشه صفر و صد همه چی با منه خسته شدم از یه تنه جنگیدن