2777
2789
عنوان

میخوام یه راز بزرگ بگم ک داره خفه ام میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 58 پست
صاحب دفترمه.خیلی  باهوش و ادم قویه و خود ساخته دقیقااااا مثل خودم.رفتارش شبیه مرداس نه بچه هع ا ...

بهت بگم که اصلا به قوی و خودساخته بودن نیست.

من سالها پیش با چنین مردی عقد کردم. یک مرد خود ساخته و قوی. واقعا هم بود. اما وقتی با هم عقد کردیم اصلا جذبش نشدم. مرتب از من ایراد میگرفت و می خواست من رو عوض کنه. هات نبود اصلا. محبت کردن بلد نبود. حرفهاش نیش دار بود به قول خودش رک بود. 

یک هفته هم نتونستم تحملش کنم و طلاق گرفتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از زندگیت راضی نیستی چرا طلاق نمیگیری؟ بچه داری؟اون اقا مجرده؟ تا وقتی متاهلی هیچ حرف غیر کاری ...

از زندگیم راضی نیستم نه مالی نه عاطفی .طلاق نمیگیرم چون تو این دنیا هیییچ کسی نیس ک حمایتم کنه اصلا برای همینم با شوهرم ازدواج کردم.نه بچه ندارم.اون اقام چند ماهه جدا شده

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
بهت بگم که اصلا به قوی و خودساخته بودن نیست. من سالها پیش با چنین مردی عقد کردم. یک مرد خود ساخته و ...

تو نتونستی وجدا شدی 

ومن موندم وصبر کردم ولی خورد وله شدم خدارا شکر میکنم اما واقعا صبر وتحمل زیادی کردم الان فکر میکنم چه طاقتی داشتم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
از زندگیم راضی نیستم نه مالی نه عاطفی .طلاق نمیگیرم چون تو این دنیا هیییچ کسی نیس ک حمایتم کنه اصلا ...

خب دو راه داری یا خودت طلاق بگیری خودت شاغلی ب هیشکی نیاز نداری حمایت شی بااون آقا رابطه داشته باشی راحت

یا ازونجا بیای بیرون یجا دیگه مشغول کارشی و با شوهری کدوس نداریش زندگی کنی و..

خدایا خودت برام معجزه کن.
از زندگیم راضی نیستم نه مالی نه عاطفی .طلاق نمیگیرم چون تو این دنیا هیییچ کسی نیس ک حمایتم کنه اصلا ...

دآری به خودت خیانت میکنی اگر واقعا شرایط ادامه و تحمل  نداری وزن قوی وخودساخته هستی باید بتونی پای دلت وحرف وایسی جدا شو 

چرا  داستان چیه چند سالته وهمسرش چند سال بچه داری

23سالمه شوهرمم همسنمه .بچه ندارم هیچی میدونم الان میگید دروغه ولی واسه اینکه خانوادم نکشنم و دس از سرم بردارن ازدواج کردم

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
23سالمه شوهرمم همسنمه .بچه ندارم هیچی میدونم الان میگید دروغه ولی واسه اینکه خانوادم نکشنم و دس از س ...

هر کسی ماجرای خودشو داره چرا دروغ کاری دست هم نداریم ونمیشناسیم که...

سنت خیلی کمه ومیتونی اگر واقعا تصمیمت گرفتی وته ته خط رسیدی شاید انتخاب دیگه ای داشته باشی

اون آقا چرا جدا شده

تا حدودی

اپ  با این ریسک بزرگ رسما زندگیت رو داری به گند میکشونی... دیر یا زود شوهرت متوجه میشه و فاجعه اتفاق میفته... مطمئن باش اون آقا هم برای تو آقا نمیشه...کاری نکردی هنوز و میشه درستش کرد... از مشاور خانم کمک بگیر

🖤تنها مرگ است که دروغ نمیگوید🖤

[QUOTE=204400444]دآری به خودت خیانت میکنی اگر واقعا شرایط ادامه و تحمل  نداری وزن قوی وخودساخته هستی باید بتونی ...[/QUOTEدیگه اون زن قوی نیستم دیگه ی زن بی دست و پای احمق ام

هر کسی ماجرای خودشو داره چرا دروغ کاری دست هم نداریم ونمیشناسیم که... سنت خیلی کمه ومیتونی اگر واقع ...

خانومش میخواست کنار خانواده اش خارج زندگی کنه

[QUOTE=204400444]دآری به خودت خیانت میکنی اگر واقعا شرایط ادامه و تحمل  نداری وزن قوی وخودساخته ...

خودت را سرزنش نکن 

نگاه کن این حس واحوال ممکنه برا هرکسی پیش بیاد حتی بدتر تو رفتار کنه یا شاید بهتر قضاوتی نیس

فقط کمک کارشناسی وتخصصی لازم داری 

تا کی میخوای خودت را قربانی شرایط وخانواده و.‌‌‌.. بدونی

بلند شو دست بگیر سرکاسه زانوت یه حرکت درست مشورت وتصمیم درست بگیر بقیه هم بسپار بخدا

شیطان گناه رو در نظر آدم زیبا جلوه میده

محبت یه مرد غریبه رو به زن متاهل طوری زیبا جلوه میده که بری سمتش

شما فرار کن از شیطان و از اون مرد که احتمالا شیاد هست

بچسب به همسرت و زندگی ات

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀

عزیزم اگه خیلی خوب و کامل بود زندگیش رو نگه می‌داشت حتما ایراد داشته که همسرش ازش جدا شده شما ظاهر زندگیش رو می‌بینید خیلی از مردا رفتارشون تو خونه و بیرون متفاوته