2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به ازدواج تو پونزدع سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2421 بازدید | 161 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم عاقلانه بشین یه گوشه بهش فکر کن اولا نمیشه همینجوری هیچی از پسره نمیدونی بری باهاش ازدواج ...

خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم که وقتتو گذاشتی و راهنماییم کردی چشم حتما به حرفاتون فکر میکنم🥲💔

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀

اسی اینو بهت بگم الان فقط فکرت پوله اما بعد ازدواج به غیر پول هزارتا فکر و دردسر دیگه داری حداقل با ...

خیلی خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی تون گلم چشم

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀

چرا یکی بود خیلی خیلی سرتر بود فروشگاه بزرگ لوازم خانگی داشت تو همدان منه خاکبرسر پارسال ردش کردم فق ...

یکی میاد ک خوبه قبولش کن 

من درکت میکنم منم دختر روستام 

منم خواستگار نداشتم تا زیر ۳۰ الان هم ک میان یا معتاد یا سابقه خودکشی داشتن الان ۳۶سالمه و بیکارم 

به عنوان یه دختر ۱۷ ساله بهت میگم درس بخون اونقدری بخون که از روستا بری یه دانشگاه تو شهر اون موقع که افراد خیلی مناسب و میبینی با خودت نگو من امکانات ندارم پول ندارم تو درس بخون اونقدر بخون که نمی‌گم پزشکی مثلا ولی پرستاری دبیری و.. قبول بشی واسه ازدواج ببین الان واقعا ک . خلی محضه ازدواج من حتی لباسایی که دوسال پیش می‌پوشیدمو قبول ندارم چه برسه به شوهر