2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 7327 بازدید | 1168 پست
خب پوستشو بکن نازک شه 😁😂🤣

😁😂🤣 واااااای 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
این دفه از زیر دستم در رفتی خودت درخواست دادی🤣🤣

ها دیگع خواستم سنت شکنی کنم🤦‍♀️

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساره نره  این  بادمجونو برا  تری پوست کن  نازک میخاد 🍆 برا سرخ کردنه ها 😁😂

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

میدونم نر هستی دیگع 😁😂

یووووهاها

الانم ب جرم نر بودن دستگیرم کنن😂

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌

قربونت برم کار خوبی کردی🥰😍 اره بخدا

تا وقتی ک یه ساراچ بمونه ازم هستم😂

ساره نره این بادمجونو برا تری پوست کن نازک میخاد 🍆 برا سرخ کردنه ها 😁😂

نه من فوقش خیار 

@tanhaye1402‍ هیچوقت برای من ریپ نشدی😠یررررهبخدا ی دقه قبل ب همتون دادم درخواست

چووون دوشم نداری 😭😭😭  ریپ نمیشم 🤧🤧🤧

میدانم براهمین گفتم داااا 😁😂 انگشتتم اوردی یا در گذشته مانده😁😂

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

نه من فوقش خیار

عه ادم باید  طبق خاسته مهمون عمل کنه  کدو خاس بده هلو خاس بده 🤨😁😂

تف هی😂

با تف پوستش کنده میشه؟  

شما همون مغرورین  یا یکی دیگس؟ 😂  یادم نیس اخر اسمش چیه 🤔😁

خوش بحال مجردا هق هق هق ارغوان اینقد اذیتم کردده ی مرگ خودم راضیم خداااایااااا بچه اینقد پرررررحرف د ...

باز میگن چرا از بچه بدت میاد 

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533