2777
2789
عنوان

اوناییکه سزارین با بیحسی نخاعی شدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر درد مال ده روز اوله 

اما من خیلی کار میکنم کمرم درد میگیره 

منم تقریبا یکسالو نیمه با بیحسی زایمان کردم

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
من خودم طبيعى دوست داشتم متاسفانه دفع پروتئين بالا داشتم سزارين اورژانسى شدم هفته ٣٤ سخت نيست راحت ...

اخی الهی مبارک باشه کلا فوبیازایمان دارم اصلا فوبیابارداری دارم طبیعی چجوریه ببخشیدالبته

بعد عمل بالش نبايد زير سر گذاشت

گوشى نبايد تا يك مدت دست بگيرن بعضيارو ديدى زر زر تلفن و تبريك...

مايعات به كررات بايد مصرف بشه كه اثر داروهاى بى حسى از طريق ادرار سريع تر دفع بشه

تحرك هم نبايد داشته باشى روزاى اول

بعدش بايد برى توالت و اينكه مدفوع كنى تا اجازه ترخيص بدن

مراقبت هاى بعدش مهم تر هست سزارين ولى طبيعى عين ادم نرمال هستى خوبيش اينه

اوه جاى عمل سزارينم كه نگم برات حالا من دكترم فوق العاده بود كارش با اون وضعيت مزخرفى كه من زاييدم

ماهرخ هستم 

همین الان دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم 😑😑 برا بچه ی اولم ۴ سال پیش با اینکه استراحت نداشتم اصلا نیومد سراغم ولی برای دومی ۸ روزه سز شدم کلا درازکشیدم تا اثر مسکن میره شدیدا دل درد و کمردرد دارم فقط با شیاف چندساعتی خوبم .. دکترم گفت مایعات زیاد بخور اثر دارو بره و کم کم خوب میشی .. ولی یک سال و نیم خیلی زیاده حتما باید بره چکاپ شه شاید به خاطر عمل نباشه ..