2777
2789
عنوان

خانوم گلا میشه بیاین

69 بازدید | 8 پست

سلام صبح بخیر 

عزیزان من میگرن دارم ولی چندروزه که یه نقطه از گیجگاهم خیلی درد میکنه و دست بهش میزنم دردش شدیدتر هم میشه

آیا تجربه ای در این مورد ندارین که از چی میتونه باشه و دليلش چیه

ممنون

منم میگرن دارم اما اون درد جدا از میگرن هست احتمالا. شاید ضربه خورده مثلا وقتی خواب بودی خورده به چی ...

نه ضربه نخورده اندازه یه نخود قسمت گیجگاه خیلی درد میکنه

عزیزم واسه میگرن چه داروهایی استفاده میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ضربه نخورده اندازه یه نخود قسمت گیجگاه خیلی درد میکنه عزیزم واسه میگرن چه داروهایی استفاده میکنی

عزیزم به محض شروع علایمش، یک دونه ژلوفن میخورم. حالا اگر میگرنم ادامه دار شد به خوردن ژلوفن ادامه میدم، اکثر اوقات اگر استراحت کنم، ادامه پیدا نمیکنه....اغلب سعی میکنم پیشگیری کنم.واسه من علت شروعش، خستگی توام با گرسنگی طولانی مدت و استرس داشتنه که گاهی تو محیط کار به دلیل مشغله کاری، گرفتار این شرایط میشم واسه همین سعی میکنم شرایطم رو بهتر کنم تا میگرنم شروع نشه گاهی هم که تو دوران پریودی، دچار میگرن میشم که اون رو نمیشه کاری کرد و با مسکن درمان میکنم

عزیزم به محض شروع علایمش، یک دونه ژلوفن میخورم. حالا اگر میگرنم ادامه دار شد به خوردن ژلوفن ادامه می ...

واای مال من شدیده اصلا با مسکن خوب نمیشه

منم دقیقا همینطورم با ضعف گرسنگی خستگی و عصبانیت تشدید میشه

هروقت شروع میشه تا سه روز کامل هست 

به حدی که یه روسری میبندم و میرم یه جای تاریک و ساکت میخوابم تا چندروز

واای مال من شدیده اصلا با مسکن خوب نمیشه منم دقیقا همینطورم با ضعف گرسنگی خستگی و عصبانیت تشدید میش ...

دکتر رفتی تا برات مسکن مورد نیازت رو بنویسه؟ گاهی هم داروهایی برای پیش گیری مینویسن عزیزم

نه نرفتم ولی خیلی میگن مراجعه کن به متخصص مغز و اعصاب 

اره درسته.

عزیزم انلاین هم میتونی ویزیت شی، چون برای میگرن لازم نیست حتما حضوری بری مخصوصا تو این اوضاعه کرونا.

من بهت اسنپ دکتر رو پیشنهاد میکنم، خودم و خونوادم بارها استفاده کردیم تو این مدت کرونا، خداشکر هم نتیجه گرفتیم.

هم هزینه اش کمتره هم همه جور متخصص رو داره و هم دکتر برات نسخه میکنه داروت رو و میتونی بری از داروخونه بگیری