2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920656 بازدید | 14908 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم رضوانه عزیز یا خانومای دیگه که فیبرومای زیادی داشتین لطفا اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنین دکترا گفتن چیزه بدخیمی نیس اما جای به خصوصی هستن باید عمل بشی و اینکه کیست اندومتریوما هم دارم و ذخیره تخمدانم 0/1 هس و تا حالا هم هیچ اقدامی برا بچه دار شدن نکرده بودم دنیام خراب شده دعام کنیین.

خانم رضوانه عزیز یا خانومای دیگه که فیبرومای زیادی داشتین لطفا اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنین دکتر ...

سلام عزیزم

نگران نباش 

بیشتر خانوما مشکل شما رو دارن

من خودم هم میوم داشتم که عمل کردم، ادنومیوز دارم که شبیه اندومتریوز و ذخیره ام هم داغونه

توکل کن به خدا

اگه خدا بخواد همه چی اوکی میشه

اصلا استرس نداشته باش که بیشتر مشکلات ما از استرس ایجاد میشه

اصلا بهش فکر نکن، ولی درمان رو هم بیخیال نباش

با آرامش مراحلش طی کن و اصلا فکرای منفی نکن. اینکه هی بشینی خیال بافی کنی اگه این کارو کرده بودم اینطور میشد یا اگه اون کار کرده بودم ...

توکل کن به خدا و برو تحت درمان باش

سلام لطفا راهنمایی کنید برای فیبروم کدوم دکتر مراجعه کنم؟آمبولیزه خوبه؟ نتیجه میده؟

سلام عزیزم چیزی که من تو نت و تاپیکها خوندم کسایی که انجام دادن راضی نبودن اطلاعاتم صرفا در همین حده

سلام لطفا راهنمایی کنید برای فیبروم کدوم دکتر مراجعه کنم؟آمبولیزه خوبه؟ نتیجه میده؟

سلام عزیزم من خودم پیش آصف جاه عمل شدم قبلش مشاوره امیولیزه رفتم خود دکترش گفت شما کیس امبولیزه نیستی چون با امبولیزه رحم خشک میشه و شانس باروری ب حداقل میرسه خدا خیرش بده من با اونکه جنین فریز داشتم ولی عمل لاپاراسکوپی کردم و خدا طبیعی بهم بچه داد . سراغ امبولیزه نرو امبولیزه برای سن بالا شاید مناسب باشه ولی دکترا برای سود جیبشون همرو خیاری میخابونن برای این روش و نمیگن چ عوارضی داره 

تجربه لاپاراسکوپی فیبروم من صفحه ۷۷۳ 
سلام عزیزمنگران نباش بیشتر خانوما مشکل شما رو دارنمن خودم هم میوم داشتم که عمل کردم، ادنومیوز دارم ک ...

خیلی ممنون بابت اینکه جواب دادین بهم توکل به خدا.خیلی گیج موندم نمیدونم چکار کنم دوتا از دکترا گفتن برو اقدام کن ببینیم میتونی بارداری طبیعی داشته باشی یا نه.

خانم رضوانه عزیز یا خانومای دیگه که فیبرومای زیادی داشتین لطفا اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنین دکتر ...

اگه با طب سنتی مشکلی نداشته باشی، زیر نظر یه دکتر خوب، میتونی فیبرومت رو از بین ببری ان‌شاءالله 

ساره سنگی ماما هستن و شاگرد حکیم خیراندیش، تو زمینه درمان فیبروم تبحر دارن

من خودم زیر نظر ایشون بودم

حدودا سه سانت فیبرومم کوچیک شد که بعدش باردار شدم و ...

خیلی ممنون بابت اینکه جواب دادین بهم توکل به خدا.خیلی گیج موندم نمیدونم چکار کنم دوتا از دکترا گفتن ...

فیبرومت چ مدلیه؟

کجای رحمته؟

به نظرم اول درمان کن و بعد با خیال راحت اقدام کن

چندماه داروهای طب سنتی رو مصرف کن، ان‌شاءالله از بین بره

سلام من هم قراره عمل باز انجام بدم ایا مشکلی نیست زمان عمل پریود باشم یانه؟؟؟

سلام عریزم نمیدونم از دکترتون بپرسین یه بار من دکتر اصف بودن دیدم منشیش گفت قرص میده انگار اگر اشتباه نکنم

اگه با طب سنتی مشکلی نداشته باشی، زیر نظر یه دکتر خوب، میتونی فیبرومت رو از بین ببری ان‌شاءالله ساره ...

سلام ممنون عزیزم که جواب دادین.تازه عضو شدم نمیدونم کی بهم جواب میدین که بیام بخونم من تبریزم طب سنتی نمیدونم کجا هس.میوممورال هتروژن دارم دکتر گفته روی رحم رو گرفته بزرگش 7/5 سانته دو تا هم 2 و 3 سانتی دارم خیلی غصه دارم خییلی.شما چطوری کوچک کردین؟؟دیگه عمل نکردین؟؟تونستین حامله بشین؟؟