2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920656 بازدید | 14908 پست
کسی بوده همراه میومکتومی کیست تخمدانش هم برداشته باشه؟

من کیست داشتم کنار تخمدان چپم توی هیچ سونویی هم دیده نشده بود ولی توی فیلم عمل برداشتن دیدم البته با لاپاراسکوپی 

تجربه لاپاراسکوپی فیبروم من صفحه ۷۷۳ 
سلام عزیزم امیدوارم هرچه زودتر بهبود پیدا کنید،از دکتر مهدیزاده چطور وقت گرفتید؟من هرچی زنگ زدم جواب ...

ممنونم

ا تلاش فراوان باید تماس بگیری

خانم عباسی منشی اش  خیلی خونسرده بعضی وقتا میره تو اتاق دکتر و اینور اونور

امروز واسه بخبه هام‌اونجا بودم که میگفت واسه وقت ویزیت مجدد ۱۵ اسفند تماس بگیرین که اولین ویزیتها از اردیبهشت شروع میشه

همیشه اواسط اسفند زنگ میزنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه با طب سنتی مشکلی نداشته باشی، زیر نظر یه دکتر خوب، میتونی فیبرومت رو از بین ببری ان‌شاءالله ساره ...

عزیزم میشه در مورد طب سنتی و فیبروم بگی آیا برا سایز بزرگ هم جواب میده و امکان داره کوچکترش کنه؟؟

سلام خانوما منم تازه تاپیکتونو دارم میخونم از آبان امسال متوجه شدم فیبروم رحم و کیست آندومتریوما تخمدان دارم و اینکه این کیست باعث شده ذخیره تخمدانم خیییلی کم بشه.الان ذخیرم یک دهم هس و متاسفانه من هنوز هیچ فرزندی ندارم.یعنی تا حالا خودمون بخاطر شرایط مالی برا بچه دار شدن اقدام نکرده بودیم.

دکترا که گفتن من به صورت طبیعی نمیتونم باردار بشم چون ذخیرم کمه.

دنیام خراب شده میدونم این تاپیک مخصوص فیبروم هس اما خواستم بدونم کسی اینجا شرایطی مثل من داره؟؟؟

من تبریزم کاش اینجا هم دکتری مثل قناعتی داش منم میرفتم لااقل فیبروم هارو اون برام عمل میکرد.

دکترا میگن قبل عمل باید تخمک فریز کنم بعد برم برا عمل فیبروم و کیست که بعدا با انتقال تخمک فریز شده ی خودم بتونم باردار شم که ما هم به کار دلمون نیس.

من میخوام اگه خدا خواس خودش از روحش برام بدمه و منم باردار بشم.و لاغیر.

برام دعا کنیین.حالم خوب نیس.

بیاین باهم بحرفیم.راهنمایی کنین منو.

سلام دوستان،

منم سه روز پیش عمل فیبروم کردم خیلی بزرگ بودن دو تا ۱۲سانت ی و چند تا بین ۵ تا ۲ سانت،خیلی قبل عمل درد داشتم،خیلی بررسی کردم حدودا ۱۰ تا دکتر رو رفتم و در نهایت دو تا دکتر انتخاب کردم و در نهایت بک شنبه بیمارستان دی با خانم دکتر وزیری عمل شدم ‌و خدا رو شکر رحمم حفظ شد ،تت اینجا از عمل راضی بودم و خانم دکتر هم بسیار انسان دوست داشتنی و درستی هستند،هزینه عمل م و هزینه های بیمارستان شد ۸۲ میلبون و اینکه خانم دکتر زیر میزی هم قبول نمی کنن.

عسل جون من کیست در تخمدون چپ داشتم که منجر به نازایی شده بود. پیش دکتر یونسی عمل لاپاراسکوپی کردم. ا ...

سلام ملی 30 خانم عزیز شما اسم کیستی که داشتین چی بود؟؟؟

منم کیست تخمدان دارم اسمش کیست آندومتریوما هس بهش شکلاتی هم میگن دکتر گفته این کیست ذخیره تمدانتو از بین برده ذخیرمم شده یک دهم.

باید عمل شم هم فیبروم رحم دارم هم کیست تخمدان.

اگه عملم کنم ذخیره تخمدانم دیگه خیییلی پایین میاد که شاید نتونم هیچ وقت بارداری طبیعی رو داشته باشم ای خداااااا همه امیدم تویی داغونم دکترم فقط خداس خودمو سپردم بهش.

شما وقتی عمل کردین دکتر قبل عمل ازتون آزمایش ذخیره تخمدان خواست؟؟؟

میدونین ذخیرتون چن بود؟ ؟؟؟

بعدش تونستین بارداری طبیعی داشته باشین؟؟؟

توروخدا هر کی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه حالم خوب نیس.

سلام خانومای گل من از تبریز هستم من در بارداری تو 3 ماهکی سونو فیبروم بزرگ نشان داد که من تو 17 هفتگ ...

سلام سلما خانم عزیز.میدونم از گفته شما تو این تاپیک خیلی گذشته.امیدوارم بهترین ها برات رقم خورده باشه و تا حالا صاحب اولاد سالم و صالح شده باشی.

منم از تبریزم و متولد 70.

منم هم فیبروم رحم دارم و هم کیست تخمدان که شکلاتی میگن بهش.این باعث شده ذخیره تخمدانمم کم شده باشه و یعنی بارداری طبیعی خیلی کم شانسم .

تا حالا هم برا بچه دار شدن اقدام نکرده بودم بخاطر دلایلی.

الان دوماه بیشتره که تو اقدامم اما هنوز خبری نیس.

دوتا از دکترا گفتن برو اقدام کن شاید تونستی بچه دار بشی.البته که 4 تا دکتر رفتم گفتن باید عمل کنی.اما دوتا از این 4 تا گفتن باشه حالا اقدام کن ببین شاید باردار شدی. 

میگم شما دقیقا میشه توضیح بدی که چکارا کردی برا فیبروم واقعا برگ گردو و پیاز درمانی تاثیر داره؟؟؟

اون گیاه درمانی چیه ؟؟اگه کامل توضیح بدی ممنونت میشم. منتظرتم.

من هزینه ام پارسال شد 8300البته من دوتا فیبروم بزرگ و یدونه کوچیک داشتم من کیست اندومتریوز داشتم که ...

سلام المیرا خانم عزیز منم چن وقیه این تاپیک رو شروع کردم به خوندن.

از آبان ماه امسال متوجه شدم که فیبروم رحم و کیست آندومتریوما دارم تو تخمدان چپم.شما که گفتی کیست آندومتریوزم داشتی یعنی فک کنم از مال منه بهش کیست شکلاتیم میگن.

خواستم بدونم شما که گفتین کوتر کردن برات یعنی چی؟؟؟آخه من آزمایش خون دادم که متوجه شدم ذخیره تخمدانم خیلی کم شده دکتر گفت از این کیست هس ذخیرتو خورده.

بهم گفتن باید عمل کنم اما قبل عملم باید تخمک فریز کنم.

میخواستم بدونم شما هم اون زمان ذخیره تخمدانتون وضعش چطور بود؟؟؟ذخیرتون نرمال بود؟؟

بعدش تونستین باردار بشین؟؟به من گفتن احتمال بارداریت خیلی کمه چون ذخیره نداری 

میگن بعد عمل کیست تخمدان ذخیره تخمدان خیلی دیگه میاد پایین.برا این موندم چه خاکی به سرم بریزم.

خواهش میکنم اگه پیاممو دیدین جواب بدین منتظرم.

سلام خانوما روزتون بخیر

من این هفته با دکتر آصف جاه عمل باز دارم 

لطف میکنید بگید چه چیزهایی ضروری هست و باید با خودم ببرم و چه نکاتی و قبل و بعد عمل رعایت کنم

اگر توصیه ای هم دارید ممنون میشم بگید.

من کیست داشتم کنار تخمدان چپم توی هیچ سونویی هم دیده نشده بود ولی توی فیلم عمل برداشتن دیدم البته با ...

سلام نیکچه جان

عزیزم من این هفته عمل باز با دکتر آصف جاه دارم 

تا همین چند هفته پیش قرار بود لاپاراسکوپی باشه ولی دکتر بخاطر بزرگ شدن فیبروم به عمل باز تغییر دادن به همین خاطر خیلی نگرانم.

چون تجربه عمل تون و خوندم خواستم بپرسم عمل چند ساعت طول میکشه؟ 

تفاوت هزینه اتاق خصوصی با عادی چقدره؟ چه فرقی باهم دارن؟

و اینکه دکتر کاملا رحم و تخمدان هارو بررسی میکنن اگر کیست و فیبروم یا پولیپی باشه همه رو خارج میکنن؟

اگه توصیه ای هم درباره قبل و بعد عمل دارید ممنون میشم بگید.

من با اصف عمل شدم از قبل عمل هم بهم گفتن خیلی هم عملم سخته جای میومها خیلی بدن و شاید مجبور به برش ...

سلام صبا جان
امیدوارم حالت خوب باشه
منم چند روز دیگه عمل باز با دکتر آصف جاه دارم و خیلی نگرانم ممنون میشم از تجربه عمل تون و دوره نقاهتش بگید.