2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 921161 بازدید | 14908 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر زنان برو ، فیبروم بیشترش ارثی هستش . اما داروهایی که میدن آره بافث میشه فیبروم بزرگتر بشه حتی ا ...

ابر بهار عکس نگاه کن فیبرومام خیلی بزرگ شدن ؟

دکتر گفته جواب ام ار ای ببرم بعد عمل کنن.

گفت اندازعه یک برگه اچهارهه 😿

منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺

عکس فیبرومت قسمت قدامی هستش و بنظرم سریعتر عمل کن پیش یه دکتر دلسوز و خوب .عمل باز میکنن و درمیارن آسیب به رحم وارد نمیشه فقط یه دکتر خیلی خوب پیدا کن اگه میتونی برو پیش آصف جاه تا عملت کنه اگه مبلغ دستمزد برات بالاست یه دکتر دلسوز دیگه

ابر بهار عکس نگاه کن فیبرومام خیلی بزرگ شدن ؟دکتر گفته جواب ام ار ای ببرم بعد عمل کنن.گفت اندازعه یک ...

الان آزمایشت رو نگاه کردم هموگلوبینت پایینه و ویتامین د۳  اینا رو بگو دکتر دارو بده ( نگران نباش باعث بزرگی فیبروم داروهای هورمونی هستن نه اینا) یکی از دلایل بزرگ شدن فیبرومت هم کمبود د۳ تو بدنت بوده که بعد عمل همیشه مراعات تغذیه ای کن و آفتاب بگیر و قرص د۳ بخور تا دوباره در نیاد 

عکس فیبرومت قسمت قدامی هستش و بنظرم سریعتر عمل کن پیش یه دکتر دلسوز و خوب .عمل باز میکنن و درمیارن آ ...

عزیز من مشهدم 

دو تا دکتر پیدا کردم یکیش خارج کشورعه یکی بودش 

دوتا دیگه رفتم اونا قبولم نکردن 

الان پیش بهترینا رفتم ولی میگن تا ام ار ای نیاری نمیتونیم نظر بدیم .ام ار ای خیلی طول میکشه

عکس فیبرومت قسمت قدامی هستش و بنظرم سریعتر عمل کن پیش یه دکتر دلسوز و خوب .عمل باز میکنن و درمیارن آ ...

ابر بهار قسمت قدامی یعنی کجا 😢

خیلی اذیتم از فیبرومم بزدگم 

نفسم تنگ میشه کمرم درد میگیرهه واقعا سخته .

فکر کن ابر بهار هیچ کسی اندازه من نبودهه فیبرومش تو این تاپیک😢😢

الان آزمایشت رو نگاه کردم هموگلوبینت پایینه و ویتامین د۳ اینا رو بگو دکتر دارو بده ( نگران نباش باع ...

ابر بهار هورمونام تو ازمایشا دیدین 

بهم نریخته بودن ؟

الان آزمایشت رو نگاه کردم هموگلوبینت پایینه و ویتامین د۳ اینا رو بگو دکتر دارو بده ( نگران نباش باع ...

رفتم یک دکتر گفت فقط رحمت درمیارم برو ۵۰ تومن بیار بیام عملت کنم 😢دبگه نرفتم پیشش 

یک دکتر دیگه گفت من نمیتونم رحمت نگه دارم 

فقط دوتا دکتر بهم پیشنهاد داد گفت یکی از این دوتا برو 

خودت علاف دکترا دیگه نکن 

ابر بهار قسمت قدامی یعنی کجا 😢خیلی اذیتم از فیبرومم بزدگم نفسم تنگ میشه کمرم درد میگیرهه واقعا سخته ...

حتما برو پیش آصف جاه یا ازش بخواه یه دکتر ارزون بهت معرفی کنه که رحمت رو حفظ کنه 😭 والا عزیزم چی بگم معلومیاتم در این حد بود اینقدر که ۶ماهه دربدر دنبال دکتر بودم  . آصف جاه به من گفت که رحمت رو حفظ میکنم و مینی لاپاراتومی افقی برش میدم ولی هر دکتری جز من بری برش عمودی میزنه   و شاید رحمت هم حفظ نکنن . البته دکتری که من پیدا کردم هم گفت عین آصف عمل میکنم

حتما برو پیش آصف جاه یا ازش بخواه یه دکتر ارزون بهت معرفی کنه که رحمت رو حفظ کنه 😭 والا عزیزم چی بگ ...

عزیز من تهران واقعا برام دورهه😢وگرنه پول اینجا رو اونجا خرج میکردم‌.

اینجاهم ارزون نمیگن فکر کنم ۴۰ تا ۵۰ بشه😢😢

حالا ام ار ای بیاد این دو دکتر میرم‌.

میشه فرق برش عمودی و افقی بگی برام ؟.

به خدا اگه بچه اوردهه بودم دلم نمیسوخت از اینکه مجردم باید شکمم باز کنن ناراحتم 😢

ابر بهار این عملها چه قیمته ؟. الان اصف چقدر به شما گفته ؟.

حتما برو پیش آصف جاه یا ازش بخواه یه دکتر ارزون بهت معرفی کنه که رحمت رو حفظ کنه 😭 والا عزیزم چی بگ ...

ابر بهار الان سرچ کردم خدا مرگم برش عمودی خیلی بدهه

برا من بزرگه تو شکمم و بالای شکمم هستش 

عمودی میکنن؟

ابر بهار جان میشه بگین شماره اون خانم منشی که اوراق قبول میکنه چی هست و شمارش چندهه برای اصف میگم .

من همه اوراقم اماده هست اگه همینطوری ببینه و اکی کنه من میتونم بیام تهراندعمل