2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 921255 بازدید | 14908 پست
ابر بهار برای بهم ریختن هورمون درست بشه چی باسد کنیم ورزش و کاهش وزن خوبه ؟ یا دکتر برم ؟ دکتر خوب ق ...

ورزش فقط یوگا و پیلاتس و رقص ملایم کلا آرامش بخش و بدون استرس ، کاهش وزن با تغذیه مناسب کالری کم دریافت کن و بیشتر سبزیجات و میوه ها در برنامه غذاییت باشه . ویتانین د حتما مصرف کن و روغن و افتاب فراموش نشه .  قرص رو دکترهای حاذق میگن تا حد ممکن مصرف نکنید ولی اگه هم قرص لازم شدید زیر نظر یه دکتر خوب و ترجیحا قرص خارجی بهتره خود داروخانه پایین مطب دکتر آصع جاه هم قرص ایرانی داره و هم خارجی که با نسخه دکتر میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال داشتم هرکسی میدونه جواب بده 

آیا داشتن فیبروم میتونه باعث بشه نظم قاعدگی به هم بخوره 

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

سلام عزیزم عذر میخوام من تو سونو دوتا فیبروم دارم تو جدار قدامی رحم ۳سانتو اینان اگه برم آی وی اف ...

بله عزیزم به شدتتتتتتتتت 

استروژن غذای اصلی رشد فیبرومه که شما در سیکل قبل از تخمک کشی مدام در حال خوردن استرادیول هستی . من قبل ورود به پروسه ای وی اف یک فیبروم ۲ سانتی داشتم بعد از ای وی اف ‌و سقطم شدن ۳ تا ک بزرگترینش ۱۰ سانت شد! 

ما نه ژنتیک کسی فیبروم داشت نه من اصلا علائمی از فیبروم حس میکردم ولی با داروهای ای وی اف کارم ب جراحی کشید. اگر فیبروم رو قبل از انتقال درنیارن؛ و فرض کنیم که آسیبی ب جنین نمیزنه (چون فیبروم بافت سفت هست و جنین بافت نرم و اگه فیبروم جای جنین رو تنگ کنه خدای نکرده جنین رو پس میزنه) دردهای بسیار وحشتناکی توی بارداری میگیره مادر 

ممکنه تیم درمان ای وی اف بگن بیا آمپول تزریق کنیم که موقتا یائسگی بده که کوچیک شه تا زودتر شمارو وارد سیکل انتقال کنن ولی اصلا اینکارو نکن چون نه تنها فیبروم کوچیک نمیشه بلکه عین هیولا بزرگترم میشه

تجربه لاپاراسکوپی فیبروم من صفحه ۷۷۳ 
منم حس میکنم نداشتم بعد آی وی اف اولی پیدا کردم

نه من داشتم بعد ازدواج توی اولین باری ک رفتم سونو بهم گفتن میدونی فیبروم داری؟ گفتم نه جی هست اصلا؟ 

چون اینهمه آدم ای وی اف میشن فیبروم ایجاد نمیشه براشون باید زمینه ش رو داشته باشن

تجربه لاپاراسکوپی فیبروم من صفحه ۷۷۳ 
نه من داشتم بعد ازدواج توی اولین باری ک رفتم سونو بهم گفتن میدونی فیبروم داری؟ گفتم نه جی هست اصلا؟ ...

نمیدونم شاید هم داشتم   حالا چکار کنم یعنی آی وی اف نکنم؟ آخه دوستم میگفت اگه برشون داریم دیگه طبیعی به سختی حامله میشیم چون حاوی عروق خونی هستن  وقتی برداریم مویرگها اطرافش پاره میشن 

ورزش فقط یوگا و پیلاتس و رقص ملایم کلا آرامش بخش و بدون استرس ، کاهش وزن با تغذیه مناسب کالری کم دری ...

ابر بهار برای اینکه هورمونهامون تنظیم کنبم ایا به دکار مراجعه کنیم ؟ یا با ورزش و رژیم و حذف مواد غذایی مضر خوب میشه؟

منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺
ابر بهار برای اینکه هورمونهامون تنظیم کنبم ایا به دکار مراجعه کنیم ؟ یا با ورزش و رژیم و حذف مواد غذ ...

اگه هورمونات خیلی بهم ریخته شده که باید بری دکتر جواب بگیری با دارو اما اگه نه تو آزمایشاتت در حد یه واحد بالا و پایینه با همون ورزش و تغذیه تنظیم میشه

اگه هورمونات خیلی بهم ریخته شده که باید بری دکتر جواب بگیری با دارو اما اگه نه تو آزمایشاتت در حد یه ...

عزیز چ دکتری باید برم ؟.

ایا فیبروم از بهم ریختن هورمونها هستش؟.

و ایا داروهایی که میدن هورمونیه و فیبزوم بزرگتر میکنه؟

عزیز چ دکتری باید برم ؟.ایا فیبروم از بهم ریختن هورمونها هستش؟.و ایا داروهایی که میدن هورمونیه و فیب ...

دکتر زنان برو ، فیبروم بیشترش ارثی هستش . اما داروهایی که میدن آره بافث میشه فیبروم بزرگتر بشه حتی اگه هورمون ها رو تنظیم کنه اما فیبروم رو بزرگ میکنه

دکتر زنان برو ، فیبروم بیشترش ارثی هستش . اما داروهایی که میدن آره بافث میشه فیبروم بزرگتر بشه حتی ا ...

ابر بهار من ام ار ای دادم خب 😿هنوز جوابش هفته دیگع میدن 😿😿اما فیبرومم خیلی بزرگه اگه بگم تعجب میکنی

دوتا فیبروم بهم چسبیده هستش ۳۱ سانته