2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920643 بازدید | 14908 پست

بیماری فیبروم رحم:

توجّه: غذای مانده، فست فودها، کافئین زیاد، اسانس‌های شیمیائی، ماکارونی، تخم مرغ و کوکو و کیک خامه‌ای و روغن جامد نخورید.

تبصرة: اگر اندازۀ فیبروم بیشتر از 20 میلی‌متر باشد، نیاز به عمل دارد و امّا اگر اندازۀ آن کمتر از 20 میلی‌متر باشد، با دارو درمان میشود.

درمان: 1ـ هر شش ساعت، یک قاشق چای‌خوری سیاه‌دانه با عسل استوخدوس بخورد، 2ـ ساعت شش صبح: یک استکان دمکردۀ گل استوخدوس با عسل میل شود. 3ـ ساعت 12 ظهر: خوردن پرتقال شیرین با آناناس. 4ـ ساعت 6 بعد از ظهر: یک استکان دمکردۀ أفتیمون (Dodder) با عسل استوخدوس میل شود، 5ـ ساعت 12 شب: خوردن هُلو با مارلاد آن (برگۀ آن= قِیسی). 6ـ یک استکان از جوشاندۀ سیاه‌دانه با پوست میوۀ پرتقال (قسمت سفید داخلیِ پوست پرتقال) بنوشد، 7ـ داروی مرکّبه در درمان فیبروم: گُل بومادران+ گُل استوخدوس+ مریم گُلی+ آویشن+ بابونه+ ختمی خبّازی+ رازیانه+ اَفنان سِر، همگی را به نسبت مساوی مخلوط کند و یک قاشق غذاخوری از آن را در یک لیوان آب بمدّت 20 بجوشانید و هر 8 ساعت یک لیوان بخورد، 8ـ گیاه فراسیون+ رازیانه+ تخم هویج+ پنج انگشت+ تخم کرفس+ تخم جعفری، از هر کدام به مقدار مساوی تهیّه و مخلوط شوند و سپس جوشانده شود، و هر 8 ساعت یک استکان از این جوشانده میل شود، 9ـ مصرف مخلوط سیاه‌دانه+ عسل+ آب پرتقال طبیعی، در صبح ناشتا و سَرِ شب، نیز مفید است، 10ـ هر 8 ساعت دو عدد میوۀ شاه بلوط بخورد.     تذکّر: یکی از عوارض این داروهای مرکّبه، ایجاد شکم درد است.

توجّه: اَفنان سِر= فراسیون سفید= فراسیون أبیض= صُوف الأرض= گَندِنایِ کوهی (از تیرۀ نعنا) که همگی اسم‌های یک گیاه هستند.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
بیماری فیبروم رحم: توجّه : غذای مانده، فست فودها، کافئین زیاد، اسانس‌های شیمیائی، ماکارونی، تخم م ...

این اطلاعات رو از سایت(طب المعصومین) برداشتم، شاید به درد دوستان بخوره، خودتون هم میتونید سایتش رو سرچ کنید و مطالبش رو بخونید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم عمل من ساعت ۹ شروع شده بود و تا ۱۱/۵ طول کشیده بود. وقتی اوردنم تو بخش ساعت ۱ بود و من به ش ...

مهساجان تجربه ت رو خوندم عالی بود یکم احساس راحتی کردم منم فیبروم ۱۵سانتی دارم 

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
یعنی دوباره فیبروم دراورد؟🥺

ببین آصف جاه یه سونوی الکی کرد منو و گفت فیبروم نداری ، یه بیماری دبگه اس، ولی دیروز رفتم‌جای دیگه سونو دادم گفت یه فیبروم ۵ سانتی داری، من چهارو نیم ماهه که عمل کردم، دکتر سونوم گفت، احتمالا کامل تخلیه نکرده ، دو سانتش مونده که الان شده ۵ سانت ، خلاصه که من اون موقع گفتم این بهترین جراحه کلی تو نوبت موندم که برم پیشش عمل کنم ، ولی حاصلش شد یه عمل بی فایده و بیخود، به خودشم گفتم ، عصبانی شد که نه فیبروم نیست ، خلاصه که منو معاینه کرده بود حتی نگفت عفونت داری، یه دکتر دیگه رفتم گفت عفونت شدید داری، من اینجا انقد تعریفشو خوندم رفتم پیشش، ولی واقعا یه دکتر بی مسئولیته که الان که به من دروغ میگه ، میگه نه فیبروم نیست

عههه بسلامتی و مبارکی ان شاالله بیاد بغلت خداروشکر😍🥰 من بیشترپست های این تایپیکو خوندم اتفاقا خی ...

ممنونم عزیز دلم 💜 

یه وقتایی به بالا نگاه میکنم،لبخند میزنم و میگم :میدونم کار خودت بوده،هزار بار شکرت 
عههه بسلامتی و مبارکی ان شاالله بیاد بغلت خداروشکر😍🥰 من بیشترپست های این تایپیکو خوندم اتفاقا خی ...

خداروشکر تجربه عمل خوبی داشتم

امیدوارم برای همه این تجربه شیرین و بیاد موندنی باشه که ازش به خوبی یاد بشه .

بارداریمم سوپرایز شدیم و سه ماه اول اصلا اصلا نمیدونستم 😁 

در این حد بیخیال   

البته چون تصمیمش هم نبود 😁

ماه پنج هستم دختر هم هست   

سزارین هم میشم بخاطر عمل باز فیبروم داشتم .

زومبا هم میرفتم که متاسفانه دکتر منعم کرد ولی خب دخترم سه ماه زومبا کرد 😁 البته یکسالی میشد که زومبا میرفتم.

تا قبل زومبا ۷۰ کیلو بودم قد ۱۷۰

بعد حدودا ۷_۶ ماه ۱۰ کیلو کم کردم و سایز هم کم کردم

۶۰ شدم الان ۳ کیلو اضافه کردم بخاطر بارداری 😁

یه وقتایی به بالا نگاه میکنم،لبخند میزنم و میگم :میدونم کار خودت بوده،هزار بار شکرت 
خداروشکر تجربه عمل خوبی داشتم امیدوارم برای همه این تجربه شیرین و بیاد موندنی باشه که ازش به خوبی ...

آخی عزیززززم خیلی خوشحال شدم بخدا🤩🤩

ان شاالله این سورپرایز خانومه خوشمل بشه افتخار زندگیتون

بسلامتی بغلش کنی عزیزم🥰😘

منم فیبروم ۶ سانتی اینترامورال دارم

بخدا نزدیک ۸ماه زندگی ندارم سر از تو گوشی برنمیدارم نمیدونم دیگه دنبال چی میگردم گریهههههههههه😭😭😭😭😭

ن جرئت عمل دارم ن شهامت بی خیال شدن

دکتر بهم گفته برو برا بارداری اقدام کن نشد بیا عمل کن

فعلا هم نی نی نیومده😅😂 نمیدونم کی میخاد بیاد

البته از فیبروم خونریزی بیش از حد قاعدگی نصیب خوبی نیست واقعا🤢

خلاصه درحال حاضر پریودم و از خونریزی زیاد بی حوصله و منگم...

خیلی عالی ک وزن کم کردی چون ایام باردار راحتتر میگذره

منم ۱۷۰ و وزنم ۷۶ ولی این چندماه دنبالش نبودم ک وزن کم کنم ی چیزیم میگم نخندین تروخدا😄من لاغرمردنی بودم و کمبود وزن داشتم ولی از وقتی سروکله این فیبروم پیدا شد و قبلش آمپولای هرمونی ک دکترم ب اشتباه برام تجویز کردم همینطوری هی وزن می رفت بالا و داره بالاتر میره

حالا واقعا نمیدونم ربط داشت یا ن  

ولی خب دقیقا از همون ایام اضافه وزن گرفتم در حالی ک قبلا آرزوم بود نیم کیلو اضافه کنم(لباسام دیگه اندازم نمیشه وگرنه مشکلی باش ندارم خخخخ)

من ۳۸ سالمه مجردم بدون هیچ دردی و علائمی صرفا برای چکاپ سونو دادم فهمیدم یه فیبروم ۲۱ سانتی ساب دارم فقط سطح شکمم سفت بود کاملا پریود منظم بدون درد چون پر بودم بزرگی شکمم طبیعی بود قبل عمل تعهد میگیرن که امکان داره رحم رو بردارن اگر خونریزی زیاد بود از همه میگیرن نترسید من میش دکتر ظهیری رشت عمل کردم امروز روز سوم جراحی هست خدا رو شکر راضی هستم کم و بیش میتونم کارهای اولیه مو انجام بدم بهم گفتن بعد از ۶ ماه هم اگر خواستی میتونی اقدام به بارداری کنی

من ۳۸ سالمه مجردم بدون هیچ دردی و علائمی صرفا برای چکاپ سونو دادم فهمیدم یه فیبروم ۲۱ سانتی ساب دارم ...

بسلامتی عزیزم

خداروشکر ک عملتون خوب بوده

فیبروم خارج رحمی خیلی مشکل زا نیست

راستی عمل باز انجام دادین؟

من ۳۸ سالمه مجردم بدون هیچ دردی و علائمی صرفا برای چکاپ سونو دادم فهمیدم یه فیبروم ۲۱ سانتی ساب دارم ...

احتمالاً فیبرومتون ساب سروزال بوده که علائم نداده، ان شاءالله سلامت باشید، منم رشت هستم و هر سه نوع فیبرومها رو دارم🤪 با این حجم فیبروم ظهیری عمل باز انجام داده احتمالاً.  کدوم بیمارستان عمل شدید؟ و جسارتاً هزینه عملتون به چه صورت بود به ظهیری هم پرداخت جداگانه داشتید؟

ببین من دکتر رزا پرستنده چهر رو میشناسم تهران..واقعا شناختی ک ازش دارم عالیه و دستش خیلی سبکه...از این مدل عمل‌ها هم دیدم ک انجام میده...فقط مراجعینش زیاده.حالا شما راجع بهش تحقیق کن انشالا خدا سلامتی بده