2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920881 بازدید | 14908 پست

اینم بگم عمل من ساعت ۹ شروع شده بود و تا ۱۱/۵ طول کشیده بود. وقتی اوردنم تو بخش ساعت ۱ بود و من به شدت درد داشتم ، و از همه بدتر خیلی گرمم بود ، حس میکردم الان از گرما و تشنگی تلف میشم، انقد گریه و جیغ و فریاد که هرچی داروی مخدر داشتن بهم زدن. در حدیکه پتیدین زدن و گفتن اگه بیشتر بزنیم میری تو کما. اخرش فهمیدم کولر اتاقو اون خانم تخت بعلی خاموش کرده و هیچی نمیگفت . منم فک میکردم کولر فقط همون دریچه کوچیک بالای دیواره، در حالیکه فن کوئل هم داشت، واسه همین چیزاست که اناق خصوصی بهتره، پاهام یخ بود ولی بدنم اتیش، بعد یک ساعت دردام کمتر شد و هی خوابم میبردو بیدار میشدم، یک ساعت بعدم اومدن سوند رو دراوردن و شیاف گذاشتن. سوندی که انقد ازش میترسیدم رو تو بیهوشی گذاشته بودن واسم. شبم فقط چای و عسل دادن و گفتن تا زمانیکه شکمت کار نکنه نباید غذا بخوری، شامم فقط آب مرغ بهم دادن. دیگه درد پایین اومدن از تخت و دسشویی رفتن و این چیزاهم بود، هر جوری بود شب گذشت و صب شد. صب دکتر اومد بخیه رو که چسب زدن دید و راضی بود، فیلم فیبرومو نشونم داد که حالم ازشون بهم خورد. گفت یک هفته بعد بیا ببینمت، بخیه تم خودش جذب میشه . به خواهرم گفت اون گره تهشو ببرید فقط. و مرخصم کردن با اینکه شکمم کار نکرده بود.

من فک میکنم بخاطر اینکه از دم بخش تا دم در بیمارستان راه رفتم تا رسیدم خونه شکمم کار کرد. مشکلی که داشتم روز اول این بود که سمت راستم به شدت درد میکرد، گردن و سینه م، طوریکه تکون میخوردم نفسم بالا نمیومد. روز دوم رفتم دسشویی چون زیاد سرپا بودم بعدش که مسواک بزنم و اینا حالم بد شد و موقع دراز کشیدن نفسم بالا نمیومد و زار میزدم، خواهرم زنگ زد بیمارستان و از دکتر زنان پرسید و اونم گفت اگه کلا درد داره بیاریدش بیمارستان. اگه فقط موقع حرکت درد داره عادیه و خوب میشه و همینم شد و از روز سوم خوب شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک میکنم بخاطر اینکه از دم بخش تا دم در بیمارستان راه رفتم تا رسیدم خونه شکمم کار کرد. مشکلی که د ...

عاالی بود عزیزم .حدود 95 درصدش با تجربه من یکی بود چه خوب که بالاخره گذشت❤

من فک میکنم بخاطر اینکه از دم بخش تا دم در بیمارستان راه رفتم تا رسیدم خونه شکمم کار کرد. مشکلی که د ...

عزیزم یه سوالی جوراب واریس چرا پوشیدن برات؟ بعد اینکه ازمایش خاصی دادی قبل عمل؟

چقد درد کشیدی ،ولی خوبه ک دیگ راحت شدی.

یه سوال،شنا فیبرمتون جه اندازه بود؟ چندتا بود؟و اینک رحمو دراوردین یا فقط فیبروم

عاالی بود عزیزم .حدود 95 درصدش با تجربه من یکی بود چه خوب که بالاخره گذشت❤

اره عزیزم خیلی خوشحالم که از شرشون راحت شدم، اینا رو‌نوشتم واسه کسایی که میخوان برن عمل کنن و استرس دارن مث خودم یه کم با محیط و مسائل قبل و بعد عمل اشنا بشن

جوراب واریسو فک کنم بخاطر لخته نشدن خون میپوشونن و بعد ترخیصم گفتن تا ۷ روز بپوش، منم هی میپوشم گرمم میشه درمیارم تو خونه، 

نه آزمایش خاصی ندادم ، همون روز عمل ازم ازمایش خون گرفتن که هموگلوبینم ۹ بود ، یه بارم بعد عمل گرفتن که فرداش جوابش اومد و رو ۸ بود و قرص آهن بهم دادن.

چقد درد کشیدی ،ولی خوبه ک دیگ راحت شدی. یه سوال،شنا فیبرمتون جه اندازه بود؟ چندتا بود؟و اینک رحمو د ...

اره عزیزم راحت شدم ، فیبرومای من همشون خارج رحم بودن فیلمشو دکتر نشونم داد یکیشون که تو سونو و ام ار ای زده بود ۱۸ سانت و همون حدودا بود ، یکی دیگه در حد هفت هشت سانت زده بود که وقتی دیدمش تو فیلم بزرگتر به نظر می رسید شاید ۱۰ سانت، یه دونه ۵،۶ سانت و دو تا هم ۳،۴ سانت، رحممو هم واسم حفظ کرد دکتر آصف جاه عزیز

دوستان من نمیدونستم باید با خودم کمپوت گلابی و انجیر میبردم، البته اونجا مغازه داشت و خواهرم رفت واسم گرفت. تنها چیزی که اجازه میدادن بخورم همینا بود با چای عسل. من میخوام بعد یک‌هفته که از عملم بگذره برم شهرستان ، کسی تجربه داره؟ چطور میشه رفت ؟ با هواپیما اجازه میدن ؟ من یادمه یه بار قبل کرونا کار پوستی انجام داده بودم و صورتم ورم کرده بود ماسک زده بودم تو فرودگاه گیر داذن عمل کردی و حق پرواز نداری، خلاصه کلی توضیح دادم تا قبول کردن و گذاشتن پرواز کنم، کسی تجربه داره؟ میترسم برم نگم عمل کردم اون زنای وحشی نیروانتظامی بخوان چکم کنن بدجور بزنن به شکمم دردم بگیره، چون الان هنوز حای زخمم درد میکنه.

اره عزیزم خیلی خوشحالم که از شرشون راحت شدم، اینا رو‌نوشتم واسه کسایی که میخوان برن عمل کنن و استرس ...

من دوتا فیبروم دارم یکی ساب سروز یکیش اینترامورال

نوبت عمل دارم برای شنبه. دکتر گفته ممکنه لاپاروسکوپی باشه ممکنه باز کنم

میخواستم ببینم اگه دکتر با لاپاروسکوپی قطعی انجام میده نوبتمو کنسل کنم

ولی فکر کنم پروسه نوبت دهی دکتر اصف خیلی طولانی باشه

موندم که چکار کنم

کلی هم ازمایش و سونو و عکس قبل از عمل هم واسه چکاپ دکتر نوشته  انجام دادم .

البته دکترم پارسال خواهرمو عمل کرده و خیلی راضیه. اون اندومتیوز داشت و چسبندگی

دوستان من نمیدونستم باید با خودم کمپوت گلابی و انجیر میبردم، البته اونجا مغازه داشت و خواهرم رفت واس ...

مهسا جون من 10 روز بعد عملم رفتم شهرستان خونه مامانم که ازم مراقبت کنن و اونجا استرحت کنم.3 ساعت راهه.صندلی جلو رو کامل دادم عقب و راحت اونجا دراز کشیدم و اصلا اذیت نشدم.فکر نکنم بهد یه هفته ده روز سخت باشه برات

خانما شما چه غذایی بعد عمل میخوردید من همش سوپ میخورم دلم ضعف میره، یکی دوبارم در حد سه چهار قاشق بر ...

عزیزم من بخاطر کم خونی و ضعفم مدام اب ماهیچه و خود ماهیچه رو میخوردم .اشتها نداشتم برنج و نون اینا بخورم سوپ مایعات و همین اب ماهیچه عالیه برای ضعف و بی حالی مویز پسته اجیر مدام چیزای مقوی و سبک بخور. سه شیره بریز تو اب مثل شربت بخور.من دو هفته همینکارو کردم و ضعف و بیحالیم خیلی خوب شد.برای رفع یبوست قیسی و انجیر اب کن بخور.در طول روز توی خونه راه برو حتما روده هات کار کنه