2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 921149 بازدید | 14908 پست

سلام. عید همگی مبارک

رها جون ما انقدر راجع به فببروم حرف زدیم و خاطرات تلخ مون رو گفتیم که با هم دوست شدیم و یه کم قربون صدقه رفتن اشکال نداره دیگه. شما هم لطفا بهمون بگو. می خونیم و استفاده میکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بگم من مطمین هستم این روش جواب میده از نظر طب سنتس فیبروم مثل چرکه.کهباید سر باز کنه و ریشه اون ازبین بره.عکس نسخه ها رو میتونم بذارم ؟من بعد از عملهام باز فیبرما رشد میکردن به سرعت ولی الان فقط یه فیبروم کوچلو دارم للبته خیلی سخت گیرانه دستوزات دکترم که شاگرد روازاده ر فارغ التحصیل دانشاه ارمنستان بود رو اجرا کردم.با کمال تعجب شروع به کوچک شدن کرحتی توی ماه اول هم چند میلیمتر کوچیک شدم متاسفانه اون دکتر درگذشت.ولی نسخه هاشو دارم.کاش یه گروه تلگرامی میزدین عکسهای نسخه ها و دارو ها رو بذارم.وقتی باردار شدم درمانم ناقص موند ولی دو نفرو میشناسم که کامل درمان شدن.من خودم اول به طب سنتی اعتقاد نداشتم ولی فقط دیدم داره جواب میده باور کردم فیبروم دفعه دوم وحشتناک بود همه اندومترم رو پر کرده بود به قطر۲۹میلیمتر برای همین نمیتونستم بار دار بشم.دفعه اول ۷سانتی در ۶سانتی بود

فقط چهار صفحه بهم دستورات غذایی و بهداشتی داد اینکه صبحانه پنیر نخورم چیزهایی مثل عسل حلوا و ارده شیره بخورم چیزهای صنعتی اصلا نخورم از سوسیس کالباس پفک چیپسو گرفته تا تن ماهی ورب گوجه .گوشت گوساله ممنوع مرغ هرمونی ممنوع.ماکارونی ممنوع.گوشت گوسفند نر بخورم.چیی شکلات قهوه نسکافه ممنوع.اینا همه یک متن چهار صفحه ایه من نمیتونم همشو بنویسم.از یک ساعت قبل ازغذا تا دو ساعت بعدشم اب نخورم.وقت پرید خودمو نشورم و حمام نرم چیزهای سرد نخورم.دارو هاشم مثل قرص بود اینطوری نبود همش قرار باشه جوشونده درست کنی فقط من هر روز بابونه با عسل میخوردم و همون اول خودم عرق رازیانه گرفتم بقیه شون قرص بودن و کپسول

منم اول فک میکردم غیر ممکنه حمام نکردن و ...ولی واقعا شدنیه.مادرو مادربزرگای ما این کارو میکردن.چند تا نکته دیگه اینکه شلوار تنگ که رانها و شکم را فشار بده نپوشیم چون از خون رسانی جلوگیری میکنه.عکس نمیشه ارسال کرد!لطفا اسم گروه رو بذار خودمون رو اد میکنیم ملوس جان