2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920881 بازدید | 14908 پست
عزیزم شما بیمه تکمیلی داشتی؟ چه بیمه ای بودی؟ اگه کسی بیمه نداشته باشه چطور میشه؟ چجوری از اسف وقت گ ...

عزیزم یه نامه عمل از هر دکتری ببری اونجا، بهت وقت میده برای مثلا دو سه هفته بعدش، حضوری باید بری نامه رو بدی یه منشی تا برات وقت ویزیت بذاره، بعد دو سه هفته که ویزیت شدم برای سه ماه بعد به من نامه عمل داد. 

درخصوص بیمه تکمیلی، من سامان بودم، هنوز برام نریخته بیمه ام رو ولی ، بیمه تکمیلی باید سه ماه از بیمه ات بگذره تا بتونی عمل کنی، اول هم یه فرم سلامت هست باید پر کنی، اگه مشکلتو بگی اصولا بیمه ات نمیکنه، نگی هم ممکنه بعد عمل بهت بگه ، تو میدونستی ولی نگفتی و بیمه نامتو باطل کنه، اگر جایی اشنا داری که بتونی اونجا برات بیمه نامه تکمیلی رد کنن همراه کارمندای دیگشون ، دیگه این مشکلاتو فکر کنم نداری، بیمه تکمیلی انفرادی یه مقدار داستان داره. 

عزیزم یه نامه عمل از هر دکتری ببری اونجا، بهت وقت میده برای مثلا دو سه هفته بعدش، حضوری باید بری نام ...

مممون از توصیحات کاملت. خدا خیرت بده. عزیزم از وقتی رفتی سه ماه بعد وقت عمل داد؟؟؟ خیلی دیره که

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم. گلم. وظیفه اس. هرراهی که تجربه کردمو دراختیار دوستان میزارم. تا حدی که بتونم کمکی کرده ...

ممنون عزیزم

خدا خیرت بده

ترسم از خود عمله ک با توضیحات خوبت یکم ترسم ریخت

بخدا خونواده شوهرم روزی نیست ک نگن پس کی میخواید بچه دار شید...

منم اگ همون اول ک فهمیدم فیبروم دارم عمل کرده بود الان کامل کامل خوب شده بودم و نگرانی از این بابت نداشتم

ان شاالله مشکل هممون حل بشه 

سلام سلما جون من تهران هستم. من اغلب دکترهای جراح لاپاراسکوپی رو میشناسم. بزودی هم همشون دارن میرن ی ...

سلام

شما تو رشت هم دکتر زنان که لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی عالی انجام بدن  میشناسید؟

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
عزیزم من شهرستانم و اومدن ب تهران نمیگم برام یجورایی غیر ممکنه ولی سخته آره توی سونو نوشته اثر فشار ...

عمل میومکتومی ارتباطی به بچه دار شدن نداره، چون خیلی ها عمل می کنند و بچه دار میشن. اما خود فیبروم ممکنه باعث سقط بشه حین بارداری و اون وقت حتما باید جراحیش کنید. حالا اگر شهر خودتون هم از تشخیص دکتری که کارش فیبروم هست مطمئنید همون جا ویزیت بشید

عمل میومکتومی ارتباطی به بچه دار شدن نداره، چون خیلی ها عمل می کنند و بچه دار میشن. اما خود فیبروم م ...

والا عزیزم میگن دکتر خوبیه

و پروفسور هستش وفلوشیپ نازایی

ولی خب اصل خداست ک باید بخواد

من فعلا ب حرف دکترم اعتماد کردم نمیدونم تاخدا چی بخواد

ولی خب عمل ی درمان قطعیه

عزیزم از نتیجه عمل راضی بودین الان چند وقت گذشته و ببخشید ک میپرسم بچه دارید یا قصدشو دارین؟

خیلییی راضی بودم چون کلا پروسه عملم به خوبی گذشت و خرداد ۹۸ عمل کردم .

بله باردارم.

یه وقتایی به بالا نگاه میکنم،لبخند میزنم و میگم :میدونم کار خودت بوده،هزار بار شکرت 
خیلییی راضی بودم چون کلا پروسه عملم به خوبی گذشت و خرداد ۹۸ عمل کردم . بله باردارم.

عههه بسلامتی و مبارکی ان شاالله بیاد بغلت

خداروشکر😍🥰

من بیشترپست های این تایپیکو خوندم اتفاقا خیلی دوس داشتم شما دوباره پست بزارید

چون جز معدود کسایی بودین ک عمل باز انجام دادن و خیلی با مسئله بصورت فان و حتی ی اتفاق خوب نگا کردین

دمت گرم خدایی😘

مممون از توصیحات کاملت. خدا خیرت بده. عزیزم از وقتی رفتی سه ماه بعد وقت عمل داد؟؟؟ خیلی دیره که

بله ، ولی اگر اورژانسی باشی سریعتر وقت میده، من به مهربان پیام داده بودم که که کنسلی شد به من خبر بده، که یه کنسلی خورد ، من دوماه بعد عمل شدم

دقیقاً منم این مشکل رو دارم، تمام مدت لباس زیرم خیسه، و در روز حداقل ۲تا۳بار لباس زیرم رو مجبورم عوض ...

عزیزم من متاسفانه بعد عمل فیبروم مشکلم بعد چهار ماه برگشت، و دکتر تشخیص داده آدنمیوز دارم 🥺