2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 921149 بازدید | 14908 پست
سلام من در حال حاضر ۹ ماهه باردارم و سه تا فیبروم دارم که بزرگترینش ۱۰۳میلی و بعدی ۵۶  هست و یک ...

ان شاالله بسلامتی فارغ بشی 

فیبروماتون دقیقا کجا هستن 

و تو دوران بارداری اذیت نشدین

استراحت مطلق نبودین بخاطر فیبروما؟

ان شاالله بسلامتی فارغ بشی  فیبروماتون دقیقا کجا هستن  و تو دوران بارداری اذیت نشدین اس ...

اوایل به دلیل این که احتمال سقط بود استراحت می کردم البته نه به صورت مطلق و سر کار نرفتم الان هم که آخراشه مرخصی استعلاجی هستم

فیبروم بزر٫گه ترانس مورال و بالای رحمه و متوسط ساب سروز و خلف تنه رحم 

فیبروما باعث شدن شکمم بزرگتر از بارداری اولم باشه و سنگین باشم البته شاید اصلا علتش فیبروم هم نباشه واقعا نمی دونم گاهی اوقات دل دردهای نسبتا خفیف هم داشتم ولی خیلی مشکل حادی بخاطر فیبروما نداشتم قبل بارداری هم اصلا برام مشکلی ایجاد نکرده بود الان برام سواله با وجود بزرگ بودن فیبرومهام اگه اذیتم نکنن میشه اصلا بهشون دست نزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنونم دوستان که جوابمو دادید دیروز رفنم پیش دکتر آصف جاه گفت چون خارج رحمه جراحی نمیخواد بعد ...

سلام عزیزم توروخدامیتونی یه نوبت پیش دکترآصف جاه برای من بگیری ممنونت میشم خودم شهرستانم ودسترسی ندارم هرچقدرهم تماس میگیرم اصلا جواب نمیدن ،فیبروم بدخیم دارم بادردهای وحشتناک وزجرآور

سلام عزیزم توروخدامیتونی یه نوبت پیش دکترآصف جاه برای من بگیری ممنونت میشم خودم شهرستانم ودسترسی ندا ...

توروخدااگرکسی میتونه این لطف ومحبت رودرحق من بکنه،بخدایک عمردعاش میکنم،شدید درددارم تاحدی که بیهوش میشم گاهی وقتها ،کسی رو تهران ندارم .خیلی سعی کردم بتونم تماس بگیرم ولی اصلا جواب نمیدن پیام دادم بازم جواب نمیدن،خواهش میکنم کسی هست این لطف روبکنه

یه نکته ای رو بگم که خودم سالها درگیرش بودم، من به محض اینکه پریودم تموم میشد ، از واژنم یه آبی میوم ...

دقیقاً منم این مشکل رو دارم، تمام مدت لباس زیرم خیسه، و در روز حداقل ۲تا۳بار لباس زیرم رو مجبورم عوض کنم، طبق سونو بزرگترین فیبروم من۶ سانته و حداقل ۴ تا فیبروم دارم که اینترامورال و سابسروزال هستن. ولی درد و خونریزی شدید در زمان پریود ندارم و از زمان دبیرستان شکمم کم کم بزرگ شد که تا الان اندازه شکم یه خانم باردار ۶ ماهه اس.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
دقیقاً منم این مشکل رو دارم، تمام مدت لباس زیرم خیسه، و در روز حداقل ۲تا۳بار لباس زیرم رو مجبورم عوض ...

سلام شما پیش آصف جاه رفتید؟

پیش از تو خامان دگر در جوش دیگ این جهان     بس برتپیدند و نشد درمان نبود الا رضا
اگه امکانش داری برو شیراز. به جنوب نزدیکتره. و دکترای فوق تخصص و فلوشیپ لاپاراسکوپی هم زیاد داره که ...

لاپاراسکوپی عمل میکنه؟

پیش از تو خامان دگر در جوش دیگ این جهان     بس برتپیدند و نشد درمان نبود الا رضا
سلام شما پیش آصف جاه رفتید؟

نه عزیز

من هنوز هیچ اقدامی نکردم، غیر از اینکه یه سونوی شکمی انجام دادم و باید تا پایان اردیبهشت یه سونوی رکتال هم انجام بدم(چون مجردم) تا دکتر مطمئن بشه دقیقاً فیبرم های من در چه وضعیت و سایزی هستن، البته مشکوک به پولیپ هم هستم.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
اوایل به دلیل این که احتمال سقط بود استراحت می کردم البته نه به صورت مطلق و سر کار نرفتم الان هم که ...

ممنون عزیزم ک جواب دادی

منم ی فیبروم ۴۴×۶۰ اینترا مورال در قدام و سمت چپ تنه رحم با اثر فشاری بر آندومتر دارم. پیش دکترای زیادی رفتم و گفتن اول اقدام کن اگ باردار نشدی بعدش عمل کن

حدود ۷ماه درگیرشم

و توی یکی دوماه اخیر احساس پری معده و زیر شکم رو دارم و البته خونریزی قاعدگیم هم زیاده

با این اوصاف نمیدونم اگ اقدام کنم مشکلی پیش نمیاد؟

خیلی زندگیم تحت شعاع این فیبروم قرار گرفته و عملا از مشغله ذهنی ب هیچ کاری نمیرسم

بخاطر همین از شما پرسیدم چون تجربشو دارین و ان شاالله نی نی تو بسلامتی بغل کنی😍

ممنون عزیزم ک جواب دادی منم ی فیبروم ۴۴×۶۰ اینترا مورال در قدام و سمت چپ تنه رحم با اثر فشاری بر آن ...

خواهش می کنم ان شاءالله که شما هم بدون مشکل باردار بشید و با آرامش و راحتی کوچولوتونو در آغوش بگیرید..

به نظرم اگه قرار بيست سى ميليون هزينه كنى برو پيش يه دكتر بهتر چون به نظر من معمولا تيم ابن سينا و ...

چه راهی؟به منم یاد بدید

تخت داشته باشید خیلی بهتر از زمین خوابیدنه  و اینکه خونه ما هم فرنگی نداریم ولی ازین سیارها گر ...

سلام عزیزم شما رحم را برداشتید؟عمل باز یا