2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 921255 بازدید | 14908 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ مهر.مال من سابسروزال ۱۳ سانت،مجردم ولی ۴۶ سالمه و از بچه دار شدنم گذشته.دکتر زنان گفت به یائسگی ن ...

فکرای منفی نکن ایشالا که جواب میگیری تو همون چند ماه اول معلوم میشه ایشالا با خبرای خوب میای

فکرای منفی نکن ایشالا که جواب میگیری تو همون چند ماه اول معلوم میشه ایشالا با خبرای خوب میای

مرسی فرشته جونم از انرژی مثبت.از خدا میخام کمک کنه همه سلامت باشن و بی درد😍

سلام من بالاخره ۲۸ ام پیش آصف جاه عمل کردم  عملم خیلی سخت بود هم هیستروسکوپی هم لاپاراسکوپی.الانم سوند رحم دارم گفته تا هفته دیگه باید بمونه. خیلی درد دارم و برای جلوگیری از عفونت سفکسیم واسم نوشته. ایشالله دستش شفا باشه و دیگه این لعنتی ها برنگردن. بچه ها کسی هست اینجا بعد عمل فیبروم باردار شده باشه. بالای رحم من کامل باز شد و دوخته شد یعنی کی ترمیم میشه و تا کی درد باید داشته باشم 

سپیدار۰۱ سلام،لطفا درباره ی اون دوستت که از آمبولیزه نتیجه گرفته بود،،یه کم اطلاعات میشه بدی؟ممنون

عزیزم ایشون سال ۹۴ با دکتر قناعتی آمبولیزه رو انجام داد. فیبروم ساب سروز ۱۵ سانتی داشت که طی ۶ ماه از بین رفت. اون موقع بیمارستان ایرانمهر بود. خیلی هم راضی هست. تکرر ادرار شدید داشت که حل شد. چون به مثانه فشار میاورد. اما من خودم امسال که میخواستم انجام بدم نتونستم خودمو قانع کنم که کار درستی هست. هم به خودش مراجعه کردم و هم خانم دکتر صنعتی که همکار ایشون هستند در زمینه تخصص زنان. من خیلی تحقیق کردم و در نهایت دیگه توکل بر خدا عمل باز انجام دادم

سلام خانوما من هفته اينده با دكتر اصف جاه عمل دارم بهم هيچى از پرهيز غذايى نگفتن شما ميدونين از چ ...

باید ملین بخوری که روده هات خالی باشه موقع عمل. من قرص بیزاکودیل میخوردم و دایمیتیکن جویدنی. سوپ هم بخور. البته من با دکتر کاظمیان عمل باز انجام دادم. یک هفته قبل از عمل به مدت سه روز ناهار و شام جوجه کباب خوردم برای تقویت بنیه و از ۷۲ ساعت قبل از عمل سوپ و مایعات غیر نفاخ

سلام من بالاخره ۲۸ ام پیش آصف جاه عمل کردم  عملم خیلی سخت بود هم هیستروسکوپی هم لاپاراسکوپی.الا ...

عزیزم من باردارشدم حدود ۹ بعد عمل فیبروم. دردش یه مدت هست بالاخره شکمت باز شده دیگه انشاالله زودتر خوب میشه 

بیمارستان محب کوثر

به نظرم اگه قرار بيست سى ميليون هزينه كنى برو پيش يه دكتر بهتر

چون به نظر من معمولا تيم ابن سينا و محب كوثر خيلى ادعا دارن ولى كار خاصى هم انجام نميدن. 

مثلا پيش اصف جاه يا دكتر مهديزاده يا دكتر عسگرى

اگه هم از اصف جاه وقت فورى خواستى بگو بهت يه راه ياد بدم دو هفته اى ويزيت شى به جاى شش ماه

باید ملین بخوری که روده هات خالی باشه موقع عمل. من قرص بیزاکودیل میخوردم و دایمیتیکن جویدنی. سوپ هم ...

دستت درد نكنه عزيزم

منم چون شنيده بودم ملين ميدن همش استرس داشتم كه الان چيكار كنم چرا به من چيزى نگفته دكتر 

اخر زنگ زدم به منشى دكتر گفت اگه احتياج بود دكتر بهت ملين هارو ميداد و اگه نداده احتياج نيست و فقط غروب شام سبك بخور. 

عزیزم ایشون سال ۹۴ با دکتر قناعتی آمبولیزه رو انجام داد. فیبروم ساب سروز ۱۵ سانتی داشت که طی ۶ ماه ا ...

یه دنیا ممنون  از اطلاعاتت عزیزم.

فقط اگه یه موقع باهاش صحبت کردی درباره ی علائمش بعد از آمبولیزه هم بپرس.پریودهاش تغییری کرد؟تا کی درد داشت؟شکمش تا چه موقع حالت متورم داشت؟

به نظرم اگه قرار بيست سى ميليون هزينه كنى برو پيش يه دكتر بهتر چون به نظر من معمولا تيم ابن سينا و ...

واقعا😩😩😩میدونی چقدر سخت بود رفت و آمدو هزارتا چیز دیگه الان چطور پروندم رو دوباره از اول بسپرم دست کس دیگه😭😭😭😭😭😭

سلام خانمهای نازنین. 

منم بعد از عمل باز ,وقتی اولین بار پریود شدم حدودا خونریزی زیاد بود فقط واسه یکروز اما بعد کم شد, فقط حدود ده روز هستش بصورت لکه بینی خون دفع میشه دکترم گفتش چیزی نیست طبیعیه. خداروشکر میکنم از اون پریودیهای کابوسی و هموگلوبین ۴ رهاشدم و هموگلوبینم داره بالا میره.  

امروز رفتم پیش یه فوق تخصص خون و ازش خواستم بعلت اینکه چندسال درگیر کمخونی بودم خون و هموگلوبین هام رو بررسی تخصصی کنه که واسم آزمایشهای کامل و بررسی هورمونهام رو نوشت. 

بنظرم بعد از عمل باید خون, هورمونها, کلیه ومثانه رو هم چک کنیم چون مدتها بصورت غیرعادی کار کردندو تحت فشار بوده اند. 

یه دنیا ممنون  از اطلاعاتت عزیزم. فقط اگه یه موقع باهاش صحبت کردی درباره ی علائمش بعد از آمبول ...

می گفت دو شب درد شدید داشت و تا ۱۰ روز درد با شدت کمتر ادامه داشت. پریودش کاملا منظم شده و مشکلی هم نداره. کلا خیلی راضی هست