2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 921255 بازدید | 14908 پست
بعد از عملم سه بار سر موقع و به اندازه پریود شدم تا اینکه اذر ماه که پریود شدم ۱۸ روز طول کشید ...

اگه امکانش داری برو شیراز. به جنوب نزدیکتره. و دکترای فوق تخصص و فلوشیپ لاپاراسکوپی هم زیاد داره که کارشون خوب باشه. در مورد دکتر طاهره پور دست هم تحقیق کن بزن نت. بیا پیشش. دکتر خوب و توانایی هست. مهربونم هست. به حرفات گوش میده. ادرسش هم کوچه اوا ملا صدراهست بزنی نت کامل برات میاد. ان شاالله موفق باشی. 

الان دیره برا جواب. ولی باید بتونی کنی راه بری. من درد داشتم ولی قابل تحمل بود. بامسکن وشیاف. کمی را ...

به من شیاف ندادن در صورتیکه میگن خیلی کمک میکنه شربت ملین هم میخواستم مرخص بشم بهم دادن من خیلی بالا میاوردم ی دکتر اومد بالاسرم بهم مورفین زد فقط ی مقدار جلوی دردمو گرفت ولی حالت تهوع بسیار بدی داشتم لاوارسکوپی انقدرا هم راحت نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیره برا جواب. ولی باید بتونی کنی راه بری. من درد داشتم ولی قابل تحمل بود. بامسکن وشیاف. کمی را ...

ببخشید شما فیلم عملتونو دیدید؟از کجا بفهمیم به آندومتر اسیبی نرسیده و عروق فیبروم کاملا قطع شده و دیگه تغذیه نمیشه ؟ما که از فیلم چیزی نمیفهمیم 

تو برداشتن فیبروم شک نکن. تاکوچیکه برداری بهتره. چون اندازه کوچیک رو میشه فقط با هیستروسکوپی برداشت. ...

الان شم‌که کوچیکه به شدت کم خونم کرده خونریزی شدید دارم 

دکتر بهم امپول پروژسترون داد واسه قطع پریودی دو روز قطع شد دوباره پریود شدم از خدامه هرچه زودتر عملش کنم از دستش خلاص شم

[QUOTE=248403334]چقدر خونریزی داری؟ من خیلی نداشتم درحد لکه بینی. فقط[/QUOT خیلی زیاد نیست.شما فیبر ...

فیبرومم اینترامورال و یکی ساب سروزال که حدود 6 یا 7 سانت تو سونو نشون میداد ولی دکتر بعدازعمل گفت بزرگ بود خیلی ولی اندازه دقیقی بهم نداد. و تو عمل مشخص شد بغیر ازاین فیبروما پولیپ هم داشتم. که به فیبروم چسبیده و بزرگتر شده. خلاصه من ازوجود پولیپ بیخبر بودم

ببخشید شما فیلم عملتونو دیدید؟از کجا بفهمیم به آندومتر اسیبی نرسیده و عروق فیبروم کاملا قطع شده و دی ...

دکتر چیزی از فیلم اینا نگفت. نمیدونم گرفتن فیلم یانه. حالا اینبار که مراجعه کردم ازش میپرسم. من شیراز عمل کردم کلا روش اونجا با دکتر آصف ممکنه فرق بکنه. فقط بعده عمل فیبذوما روگذاشتن تویه سطل در دار متوسط و درش چسب زدن دادن به شوهرم برده ازمایشگاه برا پاتولوژی. شوهرم میگه زیاد مشخص نبود و معلوم بود توسطل پزازخون هست و چن تا تیکه توش شناور بود. سطل شفاف نبوده که مشخص بشه

ببخشید شما فیلم عملتونو دیدید؟از کجا بفهمیم به آندومتر اسیبی نرسیده و عروق فیبروم کاملا قطع شده و دی ...

باید به دکترمون اعتماد کنیم. چاره ای نداریم. به من گفتن سه ماه که شد بیا برا چکاپ. که ببینه اندومتر جوش خورده. یانه و کی میتونم اقدام به بارداری کنم. 

به من شیاف ندادن در صورتیکه میگن خیلی کمک میکنه شربت ملین هم میخواستم مرخص بشم بهم دادن من خیلی بالا ...

من خداروشکر. پرستار خوب نصیبم شد. 4 نفر تو اتاق بستری بودیم همه عمل زنان داشتیم. این خانم پرستار نخوابید شب تا صبح مرتب بهمون سرمیزد و شیاف حتی خودش برامون میزاشت خدا خیرش بده و مرتب مسکن میریخت تو سرم. من شب عمل تهوع نداشتم تاصبح راحت خوابیدم درد داشتم ولی قابل تحمل بود. اثر همون مورفین اینا بود. ولی صبحش که ازتخت باید بیاییم پایین و سوند کشیدن خیلی درد داشت. وتا اوردنم پایین سرم گیج رفت چشمام سیاهی رفت. دردم تازه شروع شد. که تحمل کردم و قدم زدم شربت ملین پرستار بهمون داد با قرصش. گفت راه برید تا شکمتون کار کنه گاز خارج بشه مرخص بشید. بعضیا که شکمشون کار نکرده بود رو مرخص نکردن. گذاشتن دوشب بستری بشن. یادم رفت بگم. شب قبل ازعمل هم یه موادی وارد مقعد کردن و تنقیه شدیم. دو مرتبه. درکل میگفتن عمل لاپارا سخت نیست زود سرپا میشی. بنظرمن اینجوری نبود من یکماه طول کشید تا به شرایط عادیم برگشتم. بالاخره درد داری. باید ببینی استانه تحمل دردت چقدره. چون من دوبار درد سقط شدید کشیده بودم اینم برام قابل تحمل بود.

ولی اینم بگم به دوستانی که میخوان عمل کنن. ما ناچاریم برای حفظ سلامتیمون عمل کنیم. و عمل درد داره. ولی همون دوسه روز اول کمی سخته تحملش. ولی هرروز بهترمیشه و میتونی تحمل کنی. اصلا از دردش نترسید. چون مقطعی و زود گذر هست. همینکه بعدازعمل قراره راحت بشی ازیه سری مشکلاتی که فیبروما برات بوجود اورده بودن. خودش انگیزه بهت میده برا تحمل هردردی. من چندین ساله که مرتب تاپیکای مربوط به فیبروم رو میخوندم و عمل نمیکردم. دنبال راهی اسونتر بودم. ولی وقتتم بیهوده تلف شد. الان دوماهی میشه تقریبا که عمل کردم

بیمارستان لاله پرستار شیفت شب عمل من اصلااااا خوب نبود همون شب هم من خیلی درد کشیدم نه شیاف و نه شربت هیچی ندادن تازه بعد از اون شب بسیار بد پرستار شیفت صبح بسیار مهربون و کاربلد بود هم شربت داد هم جای آنژوکت و عوض کرد که رگمو پاره کرده بود و بسیار دردناک شده بود دوتا آمپول زد آرومم کرد جلوی تهوع مو گرفت واقعا عین فرشته به دادم رسید.پرستاراشون خیلی با هم فرق دارن بعضیهاشون اصلا حوصله ندارن در صورتیکه بیمارستان شخصیه و باید بیشتر به بیمارا برسن.

اما در کل درسته چند روز اذیت میشه بیمار اما برداشتن فیبروم می ارزه به دردسراش من زیر شکمم همیشه احساس درد و پری و سنگینی داشتم به روده هام فشار میاورد گوارشمم به هم ریخته بود فقط ۷ سانت بود اما خیلی اذیتم میکرد.الان احساس سبکی و آرامش میکنم حالم خیلی بهتر شده دیروز بخیه هامو کشیدم الان بهتر هم شدم هیچ اثری از اون درد و ... ندارم خداروشکر.از دکترم خیلی ممنونم🌹در کل به همه درداش می ارزید.

بیمارستان لاله پرستار شیفت شب عمل من اصلااااا خوب نبود همون شب هم من خیلی درد کشیدم نه شیاف و نه شرب ...

خداروشکر. ان شاالله همیشه سالم وسرحال باشید. منم مشکلات شمارو داشتم گوارشی واحساس پری مثانه و... این جور مشکلات. ان شاالله که نتیجه مثبت بگیریم