2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920954 بازدید | 14908 پست
من پارسال فیبرومم 6 سانت بود اگه عمل میکردم با لاپاراسکوپی میتونستن برام درش بیارن اما دکترم گفت چون ...

لاپاراسکوپی چجوریه،عمل بازه اونم

الان شما فقط فیبرم دراوردین؟یا رحمو

من والا نوندم چیکار کنم 

اخه شنیدم فیبرم دراری بازم ممکن چند وقت دیگ فیبرم تشکیل شه 

تو همین تاپینک یکی اینحوری شده بود

بنظرت دیگ بعد عمل دیگ بوحود نمیاد،دکترت چی گف

لاپاراسکوپی چجوریه،عمل بازه اونم الان شما فقط فیبرم دراوردین؟یا رحمو من والا نوندم چیکار کنم  ...

لاپاراسکوپی شکم کامل باز نمیشه چندجا رو سوراخ میکنن فقط . برا من فیبروم رو در اورد. من شنیدم که رحمی که فیبرومهای زیاد و ریز تولید کنه یعنی فیبروم سازه و ممکنه باز برگرده .کسی که باردار نشده و قصد بارداری داره براش رحم رو درنمیارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مهسای عزیز. راستش منم قسمت بخیه شکمم ورم داره و برجسته س اولای عملم خیلی زیاد بود الان یکم کمتر ...

سلام عزیز دلم ممنونم.اره همه همینو بهم میگن .چون خودم لاغر هستم خیلی شکمم به چشمم میاد......البته فیبرومهای من خیلی بزرگ و زیاد بود .....

سلام عزیز دلم ممنونم.اره همه همینو بهم میگن .چون خودم لاغر هستم خیلی شکمم به چشمم میاد......البته فی ...

نگران نباش عزیزم حتما درست میشه.خانمای باردار اونهمه شکمشون بزرگ میشه بعد از یه مدت برمیگرده حالت قبل.مهم سلامتیه شکم رو با ورزش میشه کوچیکتر کرد

سلام عزیز دلم ممنونم.اره همه همینو بهم میگن .چون خودم لاغر هستم خیلی شکمم به چشمم میاد......البته فی ...

طول میکشه مهسا جان
بعد 3 ماه واسه من تازه داره جمع میشه نگران نباشو اصلا بهش توجه نکن

مهسا جون شما که تازه عمل شدی میشه بهم بگی توی بیمارستان لاله از لحاظ کرونا چجوریه رعایتشون ؟ من هفت ...

عزیزم از چه لحاظ ؟ از همه مریضا که تست کرونا میگیرن، پرستارا و همه کارکنای بیمارستانم که ماسک دارن 

من تا سه روز شکمم کار نکرد صبح ناشتا خاکشیر با اب ولرم بخورید، خیلی راه برید تو خونه، برنج کمتر مصر ...

مرسی عزیزم من روز دوم و سوم شکمم کار کرد ولی دیگه تا امروز که روز پنجمه خبری نیس و همه این مواردو رعایت کردم

خانما شما چه غذایی بعد عمل میخوردید من همش سوپ میخورم دلم ضعف میره، یکی دوبارم در حد سه چهار قاشق برنج نرم خوردم که از ترس یبوست دیگه نخوردم، کلا نمیدونم چه غذایی جز سوپ بخورم که مایعات باشه

عزیزم از چه لحاظ ؟ از همه مریضا که تست کرونا میگیرن، پرستارا و همه کارکنای بیمارستانم که ماسک دارن&n ...

منظورم اینه که همراه ها که تست نمیدن ممکنه ناقل باشن و این که بخش موقع ملاقات شلوغ نمیشه چون بخش زایمان هم هست میگم    نمیدونم والا از استرس زیاد بیخود فکر میکنم

منظورم اینه که همراه ها که تست نمیدن ممکنه ناقل باشن و این که بخش موقع ملاقات شلوغ نمیشه چون بخش زای ...

بخشو نمیدونم چطوره عزیزم، همراه تست نمیده و اگه بتونی اتاق خصوصی بگیری خوبه، اتاق ما که ملاقات ممنوع بود جز همراه نذاشتن کسی بیاد

خوب من اومدم اتفاقات روز عملو بنویسم شاید به درد کسی بخوره، من روز پنج شنبه ۱۱ شهریور وقت عمل باز پیش دکتر آصف جاه تو بیمارستان لاله داشتم. قبلش از خانم مهربان منشی دکتر پرسیدم چه کارایی لازمه انجام بدم که بهم گفتن ۷ ام برو تست کرونا بده و اگه منفی شد ده تومن بریز به شماره حسابی که بهت میدم، بعد این کار هم گفت شب قبل عمل از ۱۲ به بعد چیزی نخور و ۷ صب بیمارستان باش، هزینه بیمارستانم بهم گفته بود احتمالا بین ۱۷ تا ۲۰ دربیاد، من روز قبل عملم رفتم بیرون و دیر رسیدم خونه ، حدود ساعت ۱۱ برنج و‌ماهیچه خوردم، بعدشم دو‌تا چایی و حدودا از ۱۲/۵ به بعد چیزی نخوردم، صب بیدار شدم هم دلم ضعف میرفت هم تشنم بود ، من نمیدونستم خوردن آبم ممنوعه و یکی دو قلپ آب خوردم. میخواستم ساعت ۶ بیمارستان باشم ولی ساعت ۶:۴۰ رسیدم و جلوی پذیرش بودم.نامه عملو ازم گرفتن و گفتن بشین تا صدات بزنیم، 

بعد بیست دیقه صدام زدن و فرستادن صندوق ، ۱۰ تومن علی الحساب گرفتن و دوباره برگشتم پذیرش ، یه خانم پرستار اومد دنبالم و یه ساک داد دستم که حاوی مسواک و دستمال کاغذی ، ماسک ، الکل بود. اینم بگم اصلا پذیرش ازم نپرسید اتاق خصوصی میخوای یا نه، رفتیم بخش زنان و اونجا یه پرستار دیگه بهم گفت باید بری اتاق ۲۲۸، گفتم خصوصیه؟ گفت نه ، گفتم من خصوصی میخوام . گفتن نداریم . فعلا برو زود اماده شو ، چون دکتر آصف جاه زود بیمارشو پذیرش میکنه ، شاید تا ظهر اناق خالی شد. هزینه اتاق خصوصی فک کنم ۲۵۰۰ و اتاق دو نفره ۱۶۹۰ بود. بعد اینکه رفتم تو اتاق لباسامو عوض کردم ، جوراب واریس دادن پوشیدم ، یه سری سوالات راجع ب اینکه بیماری خاصی نداری ، حساسیت نداری و اینا پرسیدن و یه فرمو پر کردن و منم امضا کردم، اینم بگم مدارکمو شامل سونو و ام ار ای و اینا رو از قبل داده بودم بهشون، ولی جواب تست کرونام رو اینترنتی گرفته بودم و گفتن باید چاپی باشه بذاریم تو پرونده و من چون همونجا انجام داده بودم خواهرم که همراهم بود رفت گرفت.اینم بگم ام ار ای من رو سی دی بود که کلی غر زدن سرم، درحالیکه من قبلش به دکتر گفتم اگه لازمه رو کلیشه بزنم گفت مهم نیست.

نوار قلب ازم گرفتن ، آزمایش خون گرفتن ازم، شکممو و پایین شکمو چک کردن مو نداشته باشه و اومدن با برانکارد منو بردن که یهو تو راه دوباره خانم ماما ازم پرسید کم خونی نداری؟ هموگلوبینت چنده گفتم اخرین بار ۱۰ بوده یکی دو ماه پیش و من تالاسمی مینور دارم. یهو داد زد الان میگی؟ گفتم نپرسیدی خوب😂😂😂. گفت میگم بیماری خاصی نداری میگی ندارم . گفتم مگه بیماریه🤪. خلاصه رفت انگار گزارش داد و بالاخره منو بردن سمت اتاق عمل ، تا دم اتاق عمل خواهرم اومد باهام و از اونجا به بعد نذاشتن. یهو وارد اتاق عمل که شدم با اون کاشیای سبزش ترسیدم. خلاصه منو بردن رو تخت عمل که خیلیم باریک بود، یه خانم خوشگلم اومد انژوکت زد تو دستم و گفت این دردناکترین چیزیه که حس میکنی، خانم دکتر بیهوشیم اومد بالا سرم که اونم خوشگل بود، کلا همه پرستارا و دکترای خانم ظریفو بامزه بودن. گفت چند سالته؟ گفتم ۴۱، باورش نمیشد میگفت خیلی بیبی فیسی. البته من نفهمیدم دکتر بیهوشی اون خانم بود یا یه دکتر مرد که مسنم بود ، اون بهم بیهوشیو زد و گفت کم کم خوابت میبره و چیزی نمیفهمی و همونم شد چند ثانیه بعد دیگه چیزی نفهمیدم.