2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 921171 بازدید | 14908 پست
ممنون عزیزم ، انقد دیشب حالم بد بود با گریه تکون میخوردم شب شیاف دیکلوفناک استفاده کردم و صب ک بیدار ...

انشالله که بزودی و سلامتی این  دوره رو می‌گذرانی و به روال عادی زندگی برمیگردی عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینکه من دیروز که از بیمارستان اومدم یه کم شکمم کار کرد و دیگه تا الان خبری نبود، که یه کم نگران ...

من تا سه روز شکمم کار نکرد

صبح ناشتا خاکشیر با اب ولرم بخورید، خیلی راه برید تو خونه، برنج کمتر مصرف کنید و حجم غذا کم بخورید و دفعات بیشتر مصرف کنید، میوه خام فعلا نخورید

سلام دوستای خوبم.کاش من زودتر این تاپیک رو میدیدم و برای عمل اینقد دست دست نمیکردم.من مجردم 30 سالمه و یه فیبروم بزرگ 12 سانتی داخل رحم داشتم که به حرف دکترم خیلی عمیق و جای خیلی بدی بود . من قزوینم و بعد از کلی تحقیق پیش دکتر علمی زاده رفتم چون نمیخواستم توی این وضعیت کرونا تهران بیام.من چندین ماه خونریزی های بینهایت شدید داشتم.گاهی از شب تا خود صبح توی حموم مینشستم تا یکم بند بیاد و بتونم بیام بیرون.تا جاییکه دکترم سریع بم نوبت عمل داد.روز قبلش رفتم برای تست کرونا و برگشتم که از بیمارستان بمن زنگ زدن که سریع برگرد هموگلوبینم نزدیک 5 بود و گفتن باید بیای قبل عمل خون بگیری.من سه روز قبل عمل پریود شدم که طبق معمول خونریزی شدیییییییییید ولی دکترم گفت مهم نیس فقط سریع بیا عمل که اوضاعت خوب نیست اصلا.خلاصه با اون حالم رفتم بیمارستان شب بستری شدم و تا صبح دو واحد خون گرفتم. دکترم گفت تمام تلاشمو میکنم رحمتو نگه دارم و تا حالا پیش نیومده که مجبور بشم رحم کسی رو در بیارم منم به خدا توکل کردم و رضایت نامه رو امضا کردم. 9 مرداد عمل شدم. حتی قبل عملم هم خونریزی شدید داشتم با کلی پد و نواربهداشتی و دستمال رفتم اتاق عمل.اونجا باز ازم ازمایش خون گرفتن و بخاطر پایین بودن زیاد هموگلوبینم شک داشتن که عملم کنن چون ممکن بود توی کما برم.ولی دیگه دکتر بیهوشیم و دکتر خودم تصمیم گرفتن عملم کنن.حین عمل باز یه واحد دیگه خون گرفتم و وقتی هم بیرون اومدم باز یه واحد دیگه. یعنی 4 واحد خون گرفتم.با این وجود هموگلوبینم شد 9.عملم 3 4 ساعت طول کشید و شکرخدا رحمم سالم موند. وقتی به هوش اومدم درد زیادی داشتم که مدام بم مسکن میزدن.ولی دکترم همچنان نگران بود خونریزی کنم و مجبور بشم باز برم اتاق عمل چون گفت فیبرومت خیلی جای بدی بود و حتی زمان تموم شدن عمل هم خونریزی کرده بودم.مدام درن منو چک میکردن که اگه غیرطبیعی بود ببرن اتاق عمل ولی خداروشکر همچی به خیر گذشت.فردای عملم درد زیادی توی قفسه سینه و شکم و شونه هام داشتم که حتی نفسم بند میومد و مدام گریه میکردم از درد با مسکن خوب میشدم ولی باز شروع میشد.کم کم از تخت پایین اومدم و راه رفتم حالم بهتر میشد ولی باز وقتی دراز میکشیدم مرگ رو به چشمم میدیدم.دیگه درد بخیه و شکمم فراموشم میشد.تا اینکه دیگه با شیاف بیزاکودیل شکمم کار کرد و یکم بهتر شدم.ولی بخاطر کم خونی شدیدم و بابت اینکه دکترم میترسید خونریزی کنم منو سه شب نگه داشتن و روز چهارم مرخص شدم.روز اخر اومدن درن رو از شکمم کشیدن که درد خیلییییییییییییی زیادی داشت و اونجا یکبار دیگه مردم و زنده شدم.نمیدونم برا بقیه هم اینقد دردناک بوده یا نه. من تا حدود سه هفته بعد عملم هم خونریزی خیلی کم و لکه بینی داشتم که کم کم قطع شد.اومدم خونه درد لگن و کشاله ران و پا داشتم. درد قفسه سینه م هم همچنان بود که با هربار دسشویی رفتن بهتر میشد. چند روز شیاف استفاده کردم و روزی چند بار راه میرفتم که خیلی بم کمک کرد.مدام مایعات میخوردم و دردم کم کم بهتر شد.هرروز بهتر از دیروز میشدم.فقط ضعف و بیحالی و بی اشتهایی داشتم.حدود 6  7 کیلو وزن کم کردم.الان خیلی بهترم دو هفته س سرکار میام رانندگی میکنم و خیلی بهترم.امروز پریود شدم و فعلا که خوبم درد داشتم که با خوردن یه مسکن بهترم.اگه سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم منم کمکی کنم به دوستای خوبم.

دخترا یه سوال 

شماهم قبل از این که همه کنید درد فیبرومتو ن تیز و سوزش بود 

من تا دو ماه پیش مشکل خاصی نداشتم ولی الان دقیقا از یه روز قبل پریود درد سوزشی تیز دارم خیلی میترسم از اینکه فیبروم داره تغییر شکل میده 

ممنون میشم راهنمایی کنین دخترا

سلام دوستای خوبم.کاش من زودتر این تاپیک رو میدیدم و برای عمل اینقد دست دست نمیکردم.من مجردم 30 سالمه ...

سلام عزیزم.خدا رو شکر که همه چیز براتون به خوبی گذشت...منم دهم مرداد عمل داشتم .به خاطر فیبرومهای بزرگی که داشتم شکمم خیلی بزرگ شده بود که هنوزم این بزرگی شکمم بر طرف نشده و نگرانم کرده ...با یکی دو نفر از بچه های همین تاپیک که تاریخ عملمون نزدیک بود صحبت کردم اونا تورم شکمشون خیلی بهترشده ....میخواستم بدونم مال شما چجوری من بعد عملم شکمم خیلی کوچیک شده بود ولی دوباره متورم هستش...البته خدا رو شکر مشکل دیگه ای ندارم جز همین که نگرانم کرده .ممنون میشم که شما هم از شرایط خودتون بهم بگین.

سلام عزیزم.خدا رو شکر که همه چیز براتون به خوبی گذشت...منم دهم مرداد عمل داشتم .به خاطر فیبرومهای بز ...

سلام شماچندسالتونه،و اندهزه فیبرمتون چقد بود ک عمل کردین؟ فقط فیبرم دراوردن.

والا من اصلا موندم چیکار کنم،یکی میگ اگ زیاد اذیتت نمیکن فعلا دست نگه دار ی دکترم میگ باید امپول یائسگی بزنی چند ماه نشی تا کوچیک شه

سلام شماچندسالتونه،و اندهزه فیبرمتون چقد بود ک عمل کردین؟ فقط فیبرم دراوردن. والا من اصلا موندم چیک ...

سلام عزیزم
منم یک بار امپول دیفریلین زدم که خون رسانی رحم رو قطع کنه برای عمل که خونریزی نکنه و فیبروم برای عمل راحت تر باشه
فیبرومم 11 سانت بود و خارج و پشت رحم
تا دو ماه بعد عمل هم پریود نشدم و مجدد شروع شد بعدش
خونریزی بعد عملم هم برای من خیلی کم بود، تا 5 روز بعد عمل و در حد لکه بینی بود
منم علامتی نداشتم. پریود های سر موقع و عادی و بدون درد. فقط شکمم بزرگ و سفت شده بود. 30 سالمه و اوایل اردیبهشت عمل کردم و تیر ماه عقد کردم. دکتر گفت برای بارداری به مشکل میخوری الان عمل کنیم بهتره چون بزرگتر از این بشه سخت تر میشه عملت.
عملم هم باز بود پیش دکتر اشرف معینی بیمارستان آتیه
راضی هم هستم، 2 روز بستری بودم بیمارستان. بعد مرخصی خیلی راه رفتم فقط چیزای سنگین بلند نکردم و رانندگی نکردم تا 6 هفته
شکمم الان کاملا نرم شده و خیلی جمع تر شده، دیگه چیزی که مونده چربی های خود شکممه چون خیلی وقت ورزش نکردم

سوالی بود در خدمتم

سلام عزیزم.خدا رو شکر که همه چیز براتون به خوبی گذشت...منم دهم مرداد عمل داشتم .به خاطر فیبرومهای بز ...

سلام مهسای عزیز. راستش منم قسمت بخیه شکمم ورم داره و برجسته س اولای عملم خیلی زیاد بود الان یکم کمتر شده.دکترم گفت به مرور کم میشه. الان رحم ما بخاطر فیبروم از اندازه طبیعی خودش بزرگتر شده و یه مدت زمان لازمه که برگرده سرجاش.نگران نباش

سلام شماچندسالتونه،و اندهزه فیبرمتون چقد بود ک عمل کردین؟ فقط فیبرم دراوردن. والا من اصلا موندم چیک ...

من پارسال فیبرومم 6 سانت بود اگه عمل میکردم با لاپاراسکوپی میتونستن برام درش بیارن اما دکترم گفت چون اذیتت نمیکنه ولش کن که در عرض چندماه به 12 سانت رسید خونریزیهای وحشتناک کردم کم خونی شدید گرفتم و مجبور شدم عمل باز کنم.بنظرم شما هم چندجا دیگه دکتر برو و تصمیم بگیر

سلام عزیزم منم یک بار امپول دیفریلین زدم که خون رسانی رحم رو قطع کنه برای عمل که خونریزی نکنه و فیبر ...

ممنون از توضیحاتت.

اخه بمن گفته یا امپول یا رحمو درار

منم دوتا بچه دارم ساید بخاطر این گف درار.

فعلا موندم،احتمالا امپول بزنم ببینم چجوری میشه