2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920281 بازدید | 14908 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یسرا جان...من از سال 87 درگیر این فیبرم لعنتی هستم!!!اون موقع 23-24 سالم بود و الان 29 سال و مجردم..و قشنگ حال و روز و استرس هات رو می فهمم عزیزم من سال 87 یه فیبرم 7.5 سانتی و یه فیبرم 3 سانتی داشتم...هر دکتری که رفتم،بهم گفتن باید بخوابی و همین فردا عمل کنی!!!اون قدر من رو ترسوندن که نمی دونی!!!تو یه هفته چندتا دکتر رفتم و بالاخره جراحی باز کردم(که واقعا اگر اطلاعات الانم رو داشتم این قدر زود تصمیم نمی گرفتم!!!)... خیلی راحت دکتر از اتاق عمل اومد بیرون و گفت: 7.5 سانتی رو در آوردم و خیلی راحت گفت 3 سانتیه که همون بود که باعث خونریزی های شدید من بود رو دست نزدم،چون اگه دست می زدم ممکن بود حین عمل به خونریزی بیفته و ممکن باشه رحمت رو در بیاریم...درد جسمی ش به کنار،از نظر روحی داغون شد...چون که فکر کن واسه حل مشکل رفتم عمل کنم، مشکلم که اون فیبرمه که باعث خونریزی م می شد بود که بهش دست نزد
دیگه این چند سال فقط و فقط باهاش مدارا کردم و کج دار و مریض راه رفتم...3 ماه 1 بار سونو می رفتم که روند رشدش رو داشته باشم....هر راهی که فکر کنی رو رفتم...هومیوپاتی،انرژی درمانی،دکتر گیاهی،اصلاح کردن تغذیه م، و...و...و...
تا دیگه آبان 92 شدش 12.5 سانت!!!همون خانومه فیبرم 3 سانتی!!!
کم خونی شدید گرفتم...هموگلوبینم اومد رو 4!!!اصلا یه چیزه وحشتناک!!!تا اینکه سرت رو درد نیارم،شنبه ی همین هفته پیش دکتر قناعتی آمبولیزاسیون کردم و یکشنبه صبح هم مرخص شدم...نتیجه ی آمبولیزاسیون هم 6_9 ماهه دیگه معلوم میشه،برای همین نمی تونم نتیجه بهت بدم...فقط هر سوالی داشتی بگو تا اگه در دایره ی معلوماتم بود کمکت کنم عزیزم...

کلا هم نوع درمان و جواب دهیش به نوع فیبرم و جاش خیلی بستگی داره!!!واسه همین به همه نظرای بچه ها نه دلخوش کن، نه استرس بگیر!!!
دکتر مدرس گیلانی،آصف جاه...دکترای خوبین و برای لاپاراسکوپی دکتر شروین دکتر خوبیه( اما شروین سیستمش اینه که می ترسونتت،تا بری،میگه فردا بخواب عمل کن)

اگر تصمیمت آمبولیزاسیون بود،فقط و فقط دکتر قناعتی (رادیولوژیست) متخصص این کار هستش و هم در بیمارستان امام خمینی این کار رو می کنه، هم در ایرانمهر...اما حتما حتما برای آمبولازیسیون قبلش پیش دکتز صنعتی (زنان) که تخصصش فیبرمه برو و باهاش مشورت کن...اگه اون گفت آمبولیزاسیون جواب میده انجامش بده...

شماره هایی که دارم رو برات میذارم:

دکتر مدرس گیلانی/22281283/خیابان شهید با هنر،ابتدای خیابان کامرانیه شمالی،جنب بانک،پلاک 100/شنبه،دوشنبه،سه شنبه/4 تا 6 بعد از ظهر

دکتر آصف جاه/27625307 الی 8/ سعادت آباد

دکتر صنعتی/66030630/متروی شادمهر

دکتر قناعتی/شمارش رو ندارم الان تو گوشیم/خیابان فاطمی،خیابان جویبار،کوچه ی پیرهادی غربی،کلینیک تهران/شنبه،دوشنبه،چهارشنبه/ساعت 3.5 تا 6.5

من تنها تجربه ی با ارزشی که می تونم در اختیارت بذارم اینه که، "به هیچ عنوان" برای درمان عجله نکن!!!و حداقل با مشورت 5 تا دکتر تصمیم بگیر!!!
مریم جون زممنونم.ایشالا همه مشکلاتت حل بشه.منم گیجم الان.فعلا میرم پیش کریم زادهببینم چی میگه ولی امبولیزاسیون واسه اونایی که هنوز باردار نشدن خوب نیست.یعنی پسش صنعتی هم برم.اخه از شهرستان میام باید برگردیم.خدایا.بعد عمل چقد طول کشید تا راه بیفتی؟
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است
الی جان من دقیقا شرح حال شما رو نمی دونم...فقط می تونم بگم که من خیلی زیاد تحقیق کردم در مورد آمبولازیسیون...می دونم که به فیبرم های بزرگ که باعث خونریزی زیاد میشن (یعنی رگ خونرسانی و تغذیه ی زیاد از خون) دارند خیلی خوب جواب میده و دیگه اینجا اصلا بحث جراح و متخصص زنان وسط نیست و فقط باید یه رادیولوژیست ماهر و کار بلد این کار رو انجام بده که حین انجام کار، فقط رگ خونرسانی فیبرم رو قطع کنه و به عروق دیگه ی رحم آسیب نرسونه!!!و انجام درست این کار، میشه یک آمبولازیسیون موفق! برای همین خیلی وقتا مورد فیبرم های بزرگ که باعث سقط جنین میشه،شاید بهترین کار براشون همین آمبولیزه هست و تازه جای بچه باز میشه که بشه بعدش حامله شد و بچه جا واسه رشد داشته باشه توو رحم...
چون همش با عروق درگیره، همه میگن واسه کسایی که چندتا فیبرم داشته باشن برای حاملگی شون ممکنه مشکلی به وجود بیاد و این روش رو برای اونا توصیه نمی کنن و وقتی سرچ می کنیم، می بینیم میگن برای کسایی که یه دور بچه دار شدن این کار پیشنهاد میشه که اگر خدایی نکرده عروق خونرسانی رحم مشکل پیدا کرد و به دنبالش بیمار یائسگی زودرس گرفت، حداقل بچه ش رو داشته باشه و به دنبال درمان نازایی نره دیگه!!! دکتر قناعتی که تا اونجایی که من شنیدم واسه اکثر فیبرم ها انجام میده این کار رو...حتی وقتی من واسه اولین بار واسه مشاوره رفته بودم پیشش،یه دختری ازدواج نکرده بود و 4 تا فیبرم بزرگ و کوچیک داشت،(11،8،4،3 سانت) حدوداً 8 ماهی می شد که پیشش آمبولیزه کرده بود و از نتیجه ی کار قناعتی کاملا راضی بود (با اینکه دکتر صنعتی بهش گفته بود ممکنه دیگه بچه دار نشی)!!!
چون واسه هر کسی یه چیزی مهمه!!!این دختر تو 35 سالگی اون قدر درد کشیده بود و خونریزی های وحشتناک داشت که دیگه کم خونی ش (مثل من) مشکل حاد تر از فیبرمش شده بود و تمام جراح ها بهش گفته بودند به این رحم دست بزنیم (چون جای فیبرم هات بده) حین عمل رحم به خونریزی میفته و باید درش بیاریم!!!خُب معلومه که آمبولیزه واسش بهترین راهه تو همچین کِیسی!!!جون بیمار از هر چیزی واجب تره!!!رحمش رو که در میاورد که بچه دار نمی شد!!! پس حتی با تعداد زیاد فیبرماش، این راه رو انتخاب کرد و راضی بود و می گفت تا 6 ماه خونریزی های شدیدم رو داشتم و از ماه 7 و 8 عین یه آدم معمولی و عادی پریود شدم!!!هموگلوبینش از 5 اومده بود رو 15 و ریزش موهاش قطع شده بود...

واااای چقدر حرف زدم!!!اصلا جواب سوال شما رو ندادم هنوز!!!به خدا اون قدر خودم توی نت و این ور و اون ور سر آمبولیزه کردن دنبال کامنت مریضا بودم و هیچی ندیدم، دلم می خواد اگه چیزایی که می دونم 1% هم به کسی کمک بکنه بگم!!!

و اما جواب سوال تو عزیزم :

دکتر قناعتی، ماهرترین رادیولوژیست توی این کاره..این روش درمان کلا جزو روش های درمان جدید حساب میشه و تا اون جایی که من شنیدم، این روش رو ایشون توو ایران آوردن...فیبرم جزو کارای سبکش هست اصلاً!!!همین کار رو با تومور های مغزی و یا سرطانی و ... هم انجام میده و رگ های خونرسانیشون رو قطع می کنه!!!
توو بیمارستان دولتی "امام خمینی" و خصوصی "ایرانمهر" این کار رو انجام میده.قیمت بیمارستان "امام خمینی" رو نمی دونم و اگه تصمیمت اونجا بود حتماً حتماً ازش بپرس که خودتون اونجا این کار رو می کنین یا دانشجوهاتون!؟! (چون همون طور که گفتم خیلی خیلی خیلی ماهر بودن رادیولوژیست مهمه توو این کار!!!)

من توو بیمارستان ایرانمهر، شنبه ی همین هفته که گذشت آمبولیزه کردم، قیمتش 6 میلیون تومان "(دقیقا 48000 تومان از 6 میلیون کمتر) شد..بیمه تامین اجتماعی قبول نمی کنه!!! اگه بیمه ی تکمیلی هم داشته باشی، باید اول کل پول رو پرداخت کنی، بعد بسته به شرایط نوع بیمه ت یه مقداری ش برگشته میشه بهت...

و اما در مورد درد!
ببین میزان درد فقط و فقط به آستانه ی درد بیمار بستگی داره!!!من رو اون قدر از دردش الکی ترسونده بودن که وقتی رفتم پیش دکتر قناعتی، بهش گفتم من فقط با بیهوشی کامل می خوام!!! کلی خندید بهم و توو مشاوره ی اول به منشی ش گفت مال ایشون رو با بیهوشی کامل بزن (که 1 میلیون هم بیشتر می شد)... اما دفعه ی دوم که رفتم پیشش و دیگه تصمیمم رو گرفته بودم برای انجام درمان، گفت اصلا بیهوشی خنده داره!من اصلاً بیهوشت نمی کنم!!!
و واقعاً که چه خوب به حرفش گوش کردم!!!یعنی اصلاً نیمه بیهوشی هم نیست، بی حسی موضعی هستش..

زمان انجام آمبولیزه بسته به جا و نوع فیبرم با هم فرق می کنه...مال من از بی حسی تا اتمام کار کمتر از 15 دقیقه طول کشید...من توو حین آمبولیزه واقعاً هیچ دردی نکشیدم (به جز همون لحظه ی زدن آمپول بی حسی)...برای من کاملاً دردش شبیه درد دندون پزشکی بود...می فهمی اون توو دارن یه کاری می کنن اما درد نمی کشی...
اما بعدش درد داری تا تقریبا 10_12 ساعت..اما دردش اصلاً چیز غیر قابل تحملی نیست!!! یعنی برای من که این قدر پریودهای دردناک داشتم همیشه، دردی بود شبیه درد پریود، اما یه کم بیشتر...که می دونی نهایتاً تا 10-12 ساعت دیگه تموم میشه...بعد تازه یکی از پرستاراش بهم گفت: که ما این چند ساعت رو بسته به میزان درد بیمار، بهش مورفین و مُسَکن می زنیم و دُزش رو زیاد می کنیم که کمتر درد بکشه...اون قدر پرستاراش گُلن و زحمت کشیدن، که من که شنبه دارم می رم مدارکم رو از بیمارستان بگیرم، می خوام براشون شیرینی بگیرم ببرم

باز هم "تاکید" می کنم که آستانه ی درد بدن هر کسی با هم فرق می کنه!!! اگه ازین دسته آدم هایی هستی که پریودهای خیلی دردناک داشتی، دردش مثل من واقعا برات اُکی هستش...من 8 شب آمبولیزه کردم، 9.5 صبح فرداش خونه بودم..باید آنتی بیوتیک بخوری و شیاف بذاری برای دردت...و حتی دوشنبه ش از خونه رفتم بیرون و یه کار 3 ساعته داشتم و انجام دادم و اومدم... (البته بهم گفته بودن تا 4-5 روز استراحت کن)...
فقط می تونم بگم که اگه قرار شد این کار رو بکنی، واقعا ترس نداره...من خودم اون قدر می ترسیدم که روز بیمارستان فقط اشک می ریختم!!!فرداش کلی به خودم خندیدم خدا شاهده!!!

و اما اگر اُمید بر خدا تصمیمت پس از مشورت با چند دکتر زنان واسه آمبولیزه قطعی شد،
چند نکته:

1.قبل از عمل، با دکتر صنعتی حتما مشورت کن!

دکتر صنعتی/66030630/خیابان آزادی،بین خیابان بهبودی و متروی شادمهر، کوچه ی شاهین

2. دکتر قناعتی فقط شنبه ها و سه شنبه ها بیمارستان ایرانمهر این کار رو انجام میده..من شنبه وقت گرفتم و منشی ش بهم گفت ساعت 10 بیمارستان باش..و چون دکتر روزای زوج، تا 6:30_7 کلینیک هستند برای مشاوره، تازه ساعت 7:45 رسید بیمارستان و بسته به تشخیص خودش، هر چند تا آمبولیزه که اون روز داشته باشه رو میگه کدوم اول بیان واسه آمبولازیسیون و من واقعا تا شب خیلی برام زمان طول کشید و استرس م زیاد شد...پس سه شنبه وقت بگیر چون انگار سه شنبه ها ساعت 3 بیمارستانه.

3.من 2 ساعت قبل از عملم یه شیاف دیکلوفناک 100 (با اجازه ی پرستار) گذاشتم و فکر می کنم همین تو یه کم کمتر دد کشیدنم بی تاثیر نبود.
...
خیلی زیاد حرف زدم...من رو ببخش....اما واقعا دوست داشتم همه تجربیاتم رو در اختیار همه بذارم... این ها تازه شرح انجام کار و شرایطش بود...قول می دم نتیجه ی اولین سونوگرافی و حال و روزم و ام آر آی رو هم که 9 ماه دیگه س براتون بنویسم...شاید به درد کسی خورد!!!
من واقعا خودم از بی کامنتی در مورد آمبولیزه دق کردم!!!باورت نمیشه 1 ماه تموم استرس داشتم که از شدت درد بیهوش کنم یا نکنم!!!این فقط یه مورد از استرس هام بود!!!باز سوالی بود که از عهده ی من بر میومد در خدمتم...
ممنونم یسرا جان..ما رو بی خبر نذار از نظر دکتر و تصمیمت....ایشالله بهترین راه رو خدا جلو پات می ذاره...توکل کن و از خودش بخواه...

الی جان من چون یه دور شیکمم رو باز کرده بودن و با چشم باز (تازه نه ام آر آی و سونوگرافی و این چیزا...) دکتر دیده بود واسه فیبرم 3 سانتی، سال 87، نمی تونه برام کاری کنه و رحمم حین عمل به خونریزی میفتاده و واسه همین دکتر به اون فیبرم دست نزده... دکترا برای این فیبرم 12.5 سانتی سال 92 (که در حقیقت همون 3 سانتیه بوده) خیلی محکم می گفتن برو آمبولیزه کن!!!
اینم جواب چرای شما

راستی من پیش دکتر مهناز اشرفی و انسیه تهرانی نژاد هم که جزو بهترین دکترا مخصوصا توو حیطه ی "نازایی" هستن هم رفتم و مشورت گرفتم ازشون و اون ها هم با شرایط من بهم فقط آمبولیزه رو پیشنهاد دادن! می گم که بسته به شرایط هر فرد داره...
اینم بگم که من اصلا بعد از عمل میومکتومی پریود نشدم و مشکلی ندارم .مشکل من کلیه هامه که فیبروم روی اونا اثر میذاره .باید به خاطر کلیه هام یه فکری بکنم.متنفرم از هر چی دکتر و عمله.هر کدوم یه چیزی میگن.