2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920239 بازدید | 14908 پست
برای امبولیزاسیون فقط در ایران دکتر قناعتی با یه دکتر دیگه اینکارو در بیمارستان امام و یه بیمارستان خصوصی دیگه انجام میدن که برای کسانی که هنوز بچه ندارن این روش مناسب نیست باز از دکتر بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا تجربه من بود باز اگه سوالی داشتی در خدمتم.باز میگم فیبروم ها فرق دارن با هم.سر بارداریم هم مشکلی نداشتم فقط استراحت مطلق بودم و دکترم هم خیلی خیلی عالی بود که اگه الان هم اون دکتر بود هیچ غمی نداشتم ولی متاسفانه نیست
یسری جان منم فیبروم دارم حدود 5/5 سانته .دکتر افلاطونیان به من گفت برای عمل فقط برم پیش دکتر آصف جاه .

دکتر آصف جاه فقط 4میلیون تومن پول دستمزد خودشه.اگه مشکل مالی نداری یه سر برو پیشش.

من از عمل منصرف شدم

چون دکترم گفت اگه بالای 6 سانت بود عمل کن .
خدای مهربونم ممنونم که به منم نی نی دادی ،خدایا به خودت میسپارمش برام حفظش کن
یسری جان منم فیبروم دارم حدود 5/5 سانته .دکتر افلاطونیان به من گفت برای عمل فقط برم پیش دکتر آصف جاه .

دکتر آصف جاه فقط 4میلیون تومن پول دستمزد خودشه.اگه مشکل مالی نداری یه سر برو پیشش.

من از عمل منصرف شدم

چون دکترم گفت اگه بالای 6 سانت بود عمل کن .
خدای مهربونم ممنونم که به منم نی نی دادی ،خدایا به خودت میسپارمش برام حفظش کن