2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920339 بازدید | 14908 پست
بچه ها من امروز رفتم پیش دکتر کریم زاده .سونو واژینال و معاینه کردگفت فیبرومت 3برابر رحمت شده.بیا عملت کنم گفتم نمیشه لاپارا کنین گفت لاپارا میسوزونن جای عمل رو .واسه بچه دار شدن ممکنه باز بشه خونریزی کنه.واقعا اینجوریه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اونایی که لاچارا کردن کمک کنین اندازه فیبروماتون چقدری بود؟نمیدونم چیکار کنم .از شهرستان اومدم باید برگردیم. خدایا کمکمون کن.بچه ها توروخدا بیاین راجع به جراحیتون بگین کیا عمل کردن.منو از نگرانی دربیارین.
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ازتون بچه ها.کریم زاده اصلا راجع به امبولی چیزی نگفت.نمیذونم لاپارا رو هم چیزی نگفت.یعنی تا 10 سانت هم لاپارا میشه؟ پروفسور کریم زاده چفت که ذووست دارم این عملو خودم انجام بدم.مگه سه برابر رحم باشه چه اتفاقی میفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب بهش پفتم من عمل نمیکنم.پفت خودت میذونی.من میخام باز نشه ولی گفت باز بهتره.نفهمیدم چرا؟به نظزتون اصف جاه عمل 10 سانت لاپارا میکنه؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ هر چند بایذ بریم شهرستان.ولی باز هم باید فکر کنم.موقع سونو هم یه چیزایی با خودش میگفت.
یسراجان 3برابر رحم یعنی چند سانت؟

هر دکتری میری خودت روش امبولیزاسیونو پیشنهاد بده وگرنه اونا اصلا یادشون نیست اگه گفتند میشه امبوله کرد به گفته مریم جان اول برو پیش دکتر صنعتی بعد برو پیش قناعتی.

منم شنبه میخام برم اول پیش دکتر فرح فرزانه < البته موضوع من فرق میکنه> بعد اگه وقت شد برم پیش دکتر صنعتی و بعد پیش دکتر قناعتی.

به هیچ وجه ایندفعه نمیخام عمل باز بکنم به هیچ وجه.
10 یا 11 سانتمنم اصلا عمل باز رو دوست ندارم.یادم رفت راجع به امبولی هم بگم.نمیدونم دوباره باید برم.حالا اگه برم میرم پیش اصف جاه.
خدا رو صد هزار مرتبه شکر،خوبم...الی جان دکتر صنعتی دکتریه که دکتر قناعتی بعد از آمبولیزه میگه دیگه تحت نظر اون باشیم.منم اولین بار اونجا شناختمش...خود منشی قناعتی هم بهم گفت بعد از آمبولازیسیون برو پیشش و یه پرونده تشکیل بده که از 3 ماه بعد که سونو باید بدم و 9 ماه بعدش که ام آر آی دیگه تحت نظر اون باشم..نه به خاطر اینکه دکتر خوبیه میگم برو پیش اون..به خاطر این می گم که قبل آمبولازیسیون برو پیشش چون اون با قناعتی کار میکنه و قناعتی دکتریه که توو ایران بیشترین آمبولازیسیون رو انجام داده (فکر کنم فقط نزدیک 2000 تا مورد فیبرم و کلی موردهای تومور بدخیم و مغزی و...)، 100% بیشتر از همه ی دکترا مریض های آمبولیزه شده دیده و نتایج کاریشون و روند درمانشون رو می دونه و بهتر از هر کسی میتونه تایید یا رد آمبولیزه رو بهت بده چون طبیعتاً کلی کِیسِ شبیه تو داشته...
باور نمی کنی بعضی از دکتر زنان ها اسم آمبولیزه رو هم نشنیدن!!!مثلا نهایتاً می گفتن یه روشی هم هست که رگ خونرسانی فیبرم رو قطع می کنه!!!من اولین بار از دهن یه رادیولوژیست این رو شنیدم که تازه تونستم درست و حسابی یه سرچ کنم حداقل!!!
من 4شنبه زنگ زدم بهم منشی ش واسه شنبه (پس فردا) سریع وقت داد.میتونی بگی من بیمار دکتر قناعتی هستم که زود وقت بده.

بعدشم تو که دیگه جراحی باز کردی، از درد آمبولیزه این قدر نترس!داری میگی پریود هم نشدی از اون موقع..پس استرس این رو هم نخواهی داشت که وای نکنه آسیبی به عروق دیگه ی رحم بخوره و مشکلی واسه پریودام پیش بیاد...
یسرا جان این قدر نترس عزیزم! بهت گفتم با آرامش، با نظر چندتا دکتر، ایشالله بهترین تصمیم رو می گیری عزیزم...من فیبرمم بدترین جای ممکنی که یه فیبرم میتونه باشه بود!!!12.5 سانت، اون قدر به آندومتر من فشار میاورد که لخته های اندازه یه انار بزرگ ازم میومد و جونم رو می گرفت...سایز رحمم به 160 رسیده بود!(البته بزرگی سایز رحم ارتباط مستقیم به وزن و جثه ی آدم داره)
من یکی از فامیلامون رحمش پُر فیبرم بود، عین کیسه ی گردو...18 سانت،12 سانت،9سانت و... و... و...هر دکتر زنانی رفت بهش گفتن با این وضعیت تو فقط جراحی باز بکنی و به احتمال زیاد بالا رحمت رو باید دربیاریم!!! آخرش لاپاراسکوپی کرد پیش دکتر شروین که جزو معروفای این کاره و فیبرماش رو درآورد و رحمش رو براش نگه داشت خدا رو شکر...فقط گفتم خیلی پولکیه و تا بری میگه همین فردا بخواب!!!
من با شرایطی که تو داری، آصف جاه رو بهت پیشنهاد می دم...فقط تو اینترنت که سرچ می کنی یه آدرس مطب ازش توو ولیعصر میده،یه دونه توو سعادت آباد!!!فکر کنم از یکیش نقل مکان کرده!!!باید ببینی کجاست الان...
مرسی مریم جونم.ایشالله هم مشکلات همه حل بشه.تو هم همینطور. فعلا که کریم زاده اینجوری گفت.بعضیا میگن عمل باز بهتره.ولی من هنوز تو حرف کریمزاده موندم که چرا به منم همینو گفت.خداروشکر شوهرم هم میگه یه سر بریم پیش اصف جاه.ایشالله که با لاپارا بتونه کاری برام کنه.اخه شروین خیلی پولکیه.ما هم که نمیتونیم از پسش بربیایم.خدا کنه اصف جاه هم بتونه فیبروم بزرگمو انجام بده.اونم پولکیه؟ نمیدونی تو کدوم بیمارستانا کار میکنه؟
بچه ها بیاین اینجا.هنوز نمیدونم چرا به من گفت عمل باز بهتره برات.کسی میدونه؟ اگه عمل کردین تجربه هاتونو بگین.ممنونم از همتون
بچه هاجون بیاین .ت.رو خدا از تجربیاتتون بگین .منمیترسم خیلی.نمیدونم لاپارا میشه؟ از عمل باز هم میترسم.نمیدونم عمل کنم یا نه.سنم هم داره میره بالا.33
من الان ااز پیش دکتر فرح فرزانه میام.اینم گفت که به احتمال زیاد همه فیبرومو درنیاورده وگرنه همچین چیزی نمیشه که در عرض 8 ماه به اندازه قبلیش برگرده.

خلاصه گفت که ما این موردای خاصو تو کمیسیون مطرح میکنیم تا ببینیم نظر دکترای مجرب دیگرمون چیه.فردا صبح قرار شد برم بیمارستان امام حسین تا کامل پروندمو بررسی کنن و راه خوبو نشون بدن.

یسرا جان به نظر من پیش دکتر ساغر صالحپور هم برو چون میگفت ما تا جای ممکن عمل نمیکنیم .
نه الی جون.برگشتم شهرستان.ولی دلم اصلا نمیخاد عمل کنم.میخام دوباره برم پیش افلاطونیا و یا اصف جاه.بازم نمیدونم.نمیخام هی دکتر زیاد برم.اخه پول ادم هم تموم میشه.خدا به دادمون برسه.اینا چیه مثل زالو میچسبه به ادم.تازه بعدش هم باید این همه روز استراحت کنی من خیلی میترسم.فامیلای شوهر هم حالا هی دور برمیدارنمن اصلا دوست ندارم بهشون بگم .بچه ها اونایی که فیبروم عمل کردین بیاین .