2777
2789
عنوان

پریود نمیشمممممم😳😭😭😳

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 110 پست
یه چیزی مثل پرتقال بخور من هر وقت پری نمیشم نارنگی یا پرتقال که میخورم روز بعدش سریع پری میشم

چ جالبببب من الان هوس میکنم شکمم باد کرده و حالت تهوع و درد شدید

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش دوشب پشت هم بخور 

چشممم گلی❤

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
در بعضی از دخترا )باکره و بدون مقابرت ( اتفاق میفته و جای نگرانی نیست  ما تو شهرمون دزدک ...

مرسی گلممممممم ارههه اره استرس زیاد دارممممم شاید اثر گذاشته ولی بدیش اینه ک نمیشه فقط داره منو میکشه من خیلی روحمو میزنه بهم مزیودی عین افسرده میکنه

جدی من بیبی بزنم اگه منفی بودمیخورم

جاننن ایشالا مثبتی😘😘

اره من که معجزشودیدم زعفرون اصلاتاثیرنداره خیلی خوردم انگارنه انگار

ااااا خب پس زعفرون الکی خوردم چ قدررم خوشمزس تو شیر😋😋کلا زیاد هوس میکنم شکمم بزرگ شده

ااااا خب پس زعفرون الکی خوردم چ قدررم خوشمزس تو شیر😋😋کلا زیاد هوس میکنم شکمم بزرگ شده

زعفران باعث میشه نظم پریودی به هم بریزه 😂 روزای قبل پریودی نباید بخوری 

تاحالاتوشیرنخوردم اخه عزیزم کلا لبنیات رواگه میخوای پری شی نبایدمصرف کنی حتی اگه توش زعفرون بریزی چون ایناسردن ورحموسردترمیکنن

چندروز پری نشدی؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
اول نگران نباش .بعد بدنت جوش زده؟؟؟

ن خیلی رو صورتم اره ولی ن زیاد دو س تا ریز ولی میدونی چیش اذیت میکنه ب قران قسم مامانم اینا هیجکی درکم نمیکنه حداقل شماها درکم کنید😭بخداااااا حال روحیم دست خودم نیس جسمی دردشو تحمل میکنم ولی روحی دست من نی یهو میریرم بهم  گریه میکنم عصبی میشمم الان تامیک قبلیم ببین ب نامردم ی حرف ک نباید زدم حالا تا صبخ پشیمونم و جون میدم تا ببینم خوبه یا بد باهام البته گفت تموم سد رفت ول کن ولی من استرس شدید گرفتم نکنه بره فکرا چرت میگنم

خلاصه گلم عصبی میکنه پریودی اینش برام زجر اوره وگرنه دردش تحمل میکنم شکگمم باد کرده حالت تهوع درد