2777
2789
عنوان

پریود نمیشمممممم😳😭😭😳

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 110 پست
یه قاشق زردچوبه بریز تو یه لیوان آب بینیتو بگیر سر بکش 😩

وای چقدبدمزست من تویه لیوان ۲قاشق ریختم ۲روزپشت سرهم خوردم بعد۳روزبلاخره پری شدم بعد۳ماه😭

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
خوردن ترشک لواشک فراموش نشه😄

یعنی حامله؟؟😂😂❤❤

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدبدمزست من تویه لیوان ۲قاشق ریختم ۲روزپشت سرهم خوردم بعد۳ماه بلاخره پری شدم بعد۳ماه😭

ای وایییی جدی؟؟؟؟ زعفروم تو شیر خوردم اللن

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
یه چیزی مثل پرتقال بخور من هر وقت پری نمیشم نارنگی یا پرتقال که میخورم روز بعدش سریع پری میشم

چه عجیب😁

شنیده بودم با گرمی خوردن پریود میشن ولی با پرتقال و نارنگی نه🤔🤣

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
دم کرده زعفرون عالیه، سیاهدونه هم خوبه ۲۰ تا دونه شو با آب بخور،رازیانه و ...

چشم زعفرون خوردم فایده نداش شکمم باد کرده حالا تهوع و عصبانی و درد همه دارم یعنی قشنگ حاملگیه❤😭

رحم گرم میشه سریع پریود میشی

چ خوب

یه قاشق زردچوبه بریز تو یه لیوان آب بینیتو بگیر سر بکش 😩

مرسی گلمممم🥺

ای وایییی جدی؟؟؟؟ زعفروم تو شیر خوردم اللن

اره من که معجزشودیدم

زعفرون اصلاتاثیرنداره خیلی خوردم انگارنه انگار

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
چشم زعفرون خوردم فایده نداش شکمم باد کرده حالا تهوع و عصبانی و درد همه دارم یعنی قشنگ حاملگیه❤😭

مثل من توهم میزنی منم عقدم تاپینکای قبلمو تاپیک بارداری بخون عین منیییی توهم میزنم در حد المپیات ورزشی

بله عزیزم

در بعضی از دخترا )باکره و بدون مقابرت ( اتفاق میفته و جای نگرانی نیست 

ما تو شهرمون دزدکی کمی زعفران و زنجبیل میخوردن تا پریود بشن 

علتاشم زیاد مثه فشار عصبی و ناراحتی و مثلا دارو خوردن یا حمل بار سنگین و ورزش این چیزا بیشترشم استرس و اعصابه