اوهوم 😂😂 تورونمیدونم ولی من یه شوهرم دارم که بعضی وقتا میره رومخم روزای ناخوشیموبدترمیکنه😂
چقد زود عروس شدی 😻😻😻😻😻 خوش بحالت
حالا چرا بدتر اخههه؟/😂🤦♀️
تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم با فامیل و در و همسایه ها
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا رومخمه یه موقع هایی دیگه😂😂 آره خیلییی زود بودکلا درگیرم بازندگیم یه روز میگم برم دانشگاه یه ر ...
از زندگیت راضییی؟/😻🌸
تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم با فامیل و در و همسایه ها
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
تاراضی بودن چی باشه ازاینکه نتونستم برم دانشگاه خیلی ناراحتم میتونم برم ولی دانشگاه درست حسابی دوست داشتم که اگه قبول شمم توشهرمون نیست وقتی میتونستم برم که مجرد بودم ولی خب بتظرم شوهرم ارزششو داشت که بخاطرش قید قشنگ ترین آرزومو زدم
گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪