الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم با فامیل و در و همسایه ها
هیچی یه سال درست حسابی درس بخون ،از منجلاب کنکور بیا بیرون واسه همیشه
ارع ولی سخته یه ترسی دارم بخونمو وقبول نشم
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
والا منم میگم نمیشه ولی برادرم امسال میره دهم اون از دوستاش شنیده که اونا گفته بودن اخبار گفته 🤦♀️😂 ..البته امشب یسری چیزا تو اخبار راجب واکسن زدن برای ۱۸ ساله ها ومعلم ها شنیدم ولی دقیق خبر ندارم
سالها دل طلب جامجم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱 الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
اگه درست بخونی قطعا نتیجه زحماتتو میگیری،حالا بعضی موقع ها طرف میخونه نتیجه نمیگیره بخاطر اینکه یه جایی از این مسیر اشتباه رفته شما سعی کن اصولی بخونی مطمئن باش نتیحه میگیری ..بعدش بخون که بعدا حسرت نشه برات حتی اگه خدایی نکرده نتیجه نگرفتی 😉
سالها دل طلب جامجم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱 الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم با فامیل و در و همسایه ها
اگه درست بخونی قطعا نتیجه زحماتتو میگیری،حالا بعضی موقع ها طرف میخونه نتیجه نمیگیره بخاطر اینکه یه ج ...
مرسی انشالله
حالا مشاور گرفتم شروع هم کردم دارم می خونم انشالله جواب بده