2777
2789

بچه ها من بار اول تو امتحان عملی رد شدم همون لحظه اول هول کردم نه کمربند بستم نه صندلی تنظیم کردم تازه ماشینم پرید 😐💔😂برام ۴ ساعت کلاس نوشت 

بعد رفتم به مسئول گفتم گفت چ خبره همون ۲ ساعت بسه تازه میشه ۶۰۰ تومن

خاستم بپرسم وقتی دوباره امتحان بدم رد بشم بازم برام کلاس اجباری مینوسن؟ آخه خیلی گرونه صدای بابام در میاد بخام هر سری ۶۰۰ بدم این سری هم که دادم واقعاً ناراحتم 

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کلاس خبر ندارم چون نرفتم بار اول گواهینامه گرفتم 

تنها دلیلشم این بود استرس نداشتم اصلا 

اگه از شدت استرس هول میشی قبل ازمون یه پروپرانول بخور 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کسی میدونه لطفا بگه

من یبار رد شدم ماشبنو خاموش کردم برام تمرین نوشت یه جلسه790دادم دفعه دوم قبول شدم

از بقیه پرسیدم دفعه دوم سوم بیوفتی چی میشه بازم باید همینقدر پول بدم گفتن نه دفعه های بعدی 120تومن هست

از کلاس خبر ندارم چون نرفتم بار اول گواهینامه گرفتم تنها دلیلشم این بود استرس نداشتم اصلا اگه از شدت ...

چه خوب بار اول قبول شدی 

من اصلا قبلش بگو بخند و آروم بودم تا صدام کرد کمربندم یادم رفت حتی😐😂

تو داروخونه آزاد میدن؟

خب پس همون بار اوله قرص بخور و تمرین کن آروم با دقت برون صادرکات یادت باشه منم دیروز قبول شدم بار چ ...

مبارک باشه عزیزممم 

میگم قرصه رو همینطوری داروخونه میده؟