2777
2789

دختر من سال ۹۵ خرداد بدنیا اومده شوهرم میخواد ثبت نام کنه امادگی من نمیخوام با این وضع کرونا ثبت نام کنیم شما ثبت نام کردین یا نه ؟؟؟

اجباریه با اختیاری ؟

کدوم شهرین 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اجباری ک نیست 

ولی الزامیه 

باید یه چیزایی رو بلد باشن 

منم دوتا داداش ۶ ساله دارم 

خودم باهاشون دارم کار می کنم چون شهریه شون خیلییی زیاد میشد ... ۱۰ میلیون 😖

من نشستم تَهِ گلدون 

دخترتون اجباریه 

پسر من امسال اختیاریه

من حتی اگه کلاس اول هم به این وضع باشه نمیفرستمش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اجباری نیست اگه بودهم ثبت نام نمیکردم سلامتیش مهمتره

منم همینو میگم 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

پسر من ٦ سالشه و نيمه اوليه 

امسال ميره كلاس اول و حضوريه و مجبورم بفرستمش چون پيش دبستاني نرفته و كلاس اول مجازي هم بدرد نميخوره

براي همين غير انتفاعي فوق العاده خلوت پيدا كردم تا حضوري بره

من دخترم ۹۴ شهریور ، پسرم ۹۵ مرداد، دخترم پیش ثبت نام نکردم، ولی امسال برا کلاس اول ثبت نام کردم، پسرم باید بره پیش دبستانی ثبت نام نمیکنم خودم خونه باهاش کار میکنم

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
دختر منم اردیبهشت ۹۵ به دنیا اومده هنوز ثبت نامش نکردیم فکر کنم پیش ۲اجباریه 

نه خیالتون راحت هیچ چیزی اجباری نیست .ولی برای آگاهی و مهارت و اعتماد به نفس بچه خوبه که آنلاین پیش رو بخونن

نه اختیاریه اما به نظرم ثبت نام کنید امسالم انلاینه بچه ها حوصلشون تو خونه سر میره 

۲ ملیون ۸۰۰ میگیرن زیاده ؟