2777
2789
عنوان

کنکوری ها چطوری درس میخونید

276 بازدید | 45 پست

امسال کنکور تجربی دارم برای زیست من فیلم میبینم و نکات مینویسم توی تشریحی خیلی خوبم ولی توی تست از ۶۵ تا ۳۷ تاش کاملا اشتباه میزنم نمیدونم چیکار کنم که تستم قوی بشه قلم چی ثبت نام کردم ولی اکثرا سوالات تستی رو نمیتونم سریع و درست بزنم ، شما تا کجا خوندید؟ من فصل اول زیست رو تمام کردم امروز میخوام فصل دوم رو شروع کنم برای فیزیک و شیمی و ریاضی هنوز برنامه‌ای ندارم میشه لطفا بگید شما چطوری میخونید یا قبلا که کنکور دادید میخوندید که تا قبل عید تمام بشه که بعدش بشه فقط تست زد و سوال نهایی کار کرد؟

Always 🐢☘
هنوز اول راهی خیلی مونده ...کم کم بهترمیشی

میترسم تا روز کنکور توی تست زنی بازم بد باشم نمیدونم چطوری بقیه درسا رو شروع کنم فعلا فقط زیست رو شروع کردم

Always 🐢☘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداییش از اول راه کلا اشتباه شروع کردی 

یعنی چی فقط زیست رو میخونی . الان کنکوریا یه فصل از هردرس دهم و یه فصل از هر درس دوازدهم رو تموم کردن اونم حداقلللل 

بعضیا هم تو تابستون شروع کردن و نصف کتابا تموم شده

از امسال شروع کردی کنکوری میخونی؟؟ یا دهم و یازدهمم میخوندی؟؟ با مشاورت درمیون بزار درست راهنماییت ک ...

من تابستون دهم و یازدهم تمام کردم مشاورم فقط یه برنامه داده که حقیقتا اصلا نمیشه باهاش پیش رفت جلو

Always 🐢☘
عزیزم خداییش از اول راه کلا اشتباه شروع کردی یعنی چی فقط زیست رو میخونی . الان کنکوریا یه فصل از هرد ...

عزیزم من خب تخصصیای‌ دهم و یازدهم همون تابستون تمام کردم الان دارم برای دوازدهم میخونم نمیدونم واقعا احساس میکنم نمیرسم مخصوصا با تایم مدرسه بنظرت چطوری پیش برم بهتره؟ واقعا انگیزه‌ام داره تمام میشه

Always 🐢☘
عزیزم من خب تخصصیای‌ دهم و یازدهم همون تابستون تمام کردم الان دارم برای دوازدهم میخونم نمیدونم واقعا ...

ببین خداییش اولین پیشنهادم اینه که مشاورت رو عوض کن من خودمم این چالشارو داشتم ولی مشاور خوب که پیدا کردم مشکلاتم حل شد 

و اینکه اگه میتونی مدرسه نرو 

من اصلا تست نمیزدم شرایط خرید کتاب تست نداشتم امسال خریدم فقط تشریحی میخوندمشون

وای یعنی مشاورت بهت نمیگفت که بایددد تست بزنی ؟

راستش اونایی که تو تابستون خوندی الان  زیاد اعتبار نداره .

ببین خداییش اولین پیشنهادم اینه که مشاورت رو عوض کن من خودمم این چالشارو داشتم ولی مشاور خوب که پیدا ...

اره عزیزم امروز نرفتم نشستم زیست خوندم ، مشاور رو نمیتونم عوض کنم ۷ میلیون و ۵۰۰ تا تیر دادیم بهش دیگه پول هم بر نمیگردونه‌ منم به هزار و یک بدبختی گرفتمش‌ باید بهش بگم برنامه رو عوض کنه

Always 🐢☘
وای یعنی مشاورت بهت نمیگفت که بایددد تست بزنی ؟راستش اونایی که تو تابستون خوندی الان زیاد اعتبار ند ...

نه اصلا حرفی از تست نمیزد ! بنظرت الان که فصل اول زیست ۱۲ تمام کردم بعد از خوندن و استراحت همراهش فصل اول مثلا زیست ۱۱ یا ۱۰ هم بخونم که تمام مطالب توی ذهنم باشه؟

Always 🐢☘