امسال کنکور تجربی دارم برای زیست من فیلم میبینم و نکات مینویسم توی تشریحی خیلی خوبم ولی توی تست از ۶۵ تا ۳۷ تاش کاملا اشتباه میزنم نمیدونم چیکار کنم که تستم قوی بشه قلم چی ثبت نام کردم ولی اکثرا سوالات تستی رو نمیتونم سریع و درست بزنم ، شما تا کجا خوندید؟ من فصل اول زیست رو تمام کردم امروز میخوام فصل دوم رو شروع کنم برای فیزیک و شیمی و ریاضی هنوز برنامهای ندارم میشه لطفا بگید شما چطوری میخونید یا قبلا که کنکور دادید میخوندید که تا قبل عید تمام بشه که بعدش بشه فقط تست زد و سوال نهایی کار کرد؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تازه خیلی دقیق میخوام شروع کنم ولی برنامهای که مشاورم داده خیلی سنگینه نه زمان ناهار و شام توشه نه زمان استراحت و خوابیدن حداقل دو ساعته منم ذهنم نمیکشه که ۴ ساعت درس بخونم ۱۰ دقیقه استراحت