2777
2789
عنوان

کنکوری ها چطوری درس میخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمون قبلی کرونا داشتم و رفتم شد ۴۸۰۰ زیست دوازدهم ۴۰ دهمش ۳۰شیمی ۱۲ ۴۳ دهمش ۲۰ فیزیک دهم و ریاضی پا ...

ببین عزیزم من تایم استراحتم داره تموم میشه بعدا میام و کاملا بهت توضیح میدم 

ولی در کل من احساس میکنم به بودجه بندی نمی رسی درسته ؟

خب چون دوتا صفر داشتم)))فیزیک دوازدهم هم مبحث اسون بود که من ۱۵ زدم کلا آزمون قبلی به حدی گریه کردم ...

اولا که خودت رو با بقیه مقایسه نکن . جوجه رو اخر پاییز میشمارن 

دوما خیلی ها الان کلید میزنن و همین باعث میشه سقف تراز بره بالا و تراز کمتر بده د حالی که تراز واقعی تو چیزی حدودا 5100 هست 

نه عزیزم من به بودجه بندی میرسم دفعه قبلی خب بیمار هم بودم

خب پس اگه به بودجه بندی برسی حتما تعداد تست روزانت کمه 

تعداد تست رو سعی کن حداقل به 80 تا برسونی و این که هر سه نوع تست ( پوششی و اموزشی و سنجشی ) رو تو برنامت بزار 

کی شروع کردی و چه مباحثی خوندب

من تازه خیلی دقیق میخوام شروع کنم ولی برنامه‌ای که مشاورم داده خیلی سنگینه‌ نه زمان ناهار و شام توشه‌ نه زمان استراحت و خوابیدن حداقل دو ساعته منم ذهنم نمیکشه‌ که ۴ ساعت درس بخونم ۱۰ دقیقه استراحت

Always 🐢☘
گوشی رو بذار کنار با دقت میخونیخودمم مثه خودتم🤦🏻‍♀️

فداتشم من توی طول روز دوباره فقط از گوشی استفاده میکنم یا برای فیلمای‌ آموزشی شایدم باید بیشتر بخونم🥲💙

Always 🐢☘
فداتشم من توی طول روز دوباره فقط از گوشی استفاده میکنم یا برای فیلمای‌ آموزشی شایدم باید بیشتر بخونم ...

استرس به خودت وارد نکن تو بخون اگه نفهمیدی بازم بخون انقدر بخون تا کاملا مسلط شی بعدم تا میتونی تست بزن

نمیدونم چی بنویسم والا.....