2777
2789
عنوان

شهید ابراهیم هادی (1)

270 بازدید | 38 پست

دارم کتاب این شهید رو میخونم هر از گاهی قسمت های قشنگشو براتون میزارم

این قسمت از زبان یکی از برادران شهید  

این کاربری دست دو نفر هست

یکی از پسر های همسایه ما با یکی از بازاری ها ازدواج کرد پدر عروس از دوستان ابراهیم بود هنوز مدتی از عروسی نگذشته بود که صدای داد و دعواهای این زن و مرد در کوچه و محله شنیده شد کار به جایی رسید که توی کوچه باهم درگیر شدند و حسابی ابروریزی کردن چند نفری برای پادرمیانی اقدام کردند اما همگی گفتند اینها باید جدا شوند اصلا به درد هم نمیخورند.

زندگی انها به صورت جدا از هم ادامه یافت تا اینکه یک روز ابراهیم به سراغ داماد رفت همه در محل ابراهیم را به عنوان یک ورزشکار مومن قبول داشتند ابراهیم که با پدر عروس رفاقت داشت میخواست هرطور که شده زندگی انها از بین نرود. روی پله کنار مزلمان نشستند و ابراهیم ساعتها با او حرف زد با اینکه داماد از او بزرگتر بود اما ارام نشسته بود و گوش میکرد ساعتی بعد ابراهیم به خانه امد و دوید سمت مادر بعد برای مادر گفت که چه حرفهایی بیان کرده ابراهیم از مادر پرسید حالا باید چی بگم این داماد حرف من رو قبول داره مادر هم به ابراهیم گفت که چه چیزهایی را به او یاداور شود بعد به اصرار ابراهیم مادر به سراغ عروس خانم رفت چند جلسه باهم صحبت کردند ابراهیم هم دستورات مادر را مو به مو اجرا میکرد داماد کوچه ما حرفهای ابراهیم را کاملا قبول و در عمل اجرا کرد هرچند خیلی از دوستان و خود من ابراهیم میگفتیم که دخالت نکند اما اخلاص در کلام ابراهیم نتیجه داد...

عروس و داماد دوباره به زندگی خود برگشتند...چند سال بعد که ابراهیم به جبهه رفت انها بچه دار شده بودند و الان 40 سال از ان ماجرا میگذرد...انها زندگی خوبی دارند و داماد و چندین نوه و....

انها زندگی خود را مدیون تلاش ابراهیم میدانند...  

ابراهیم جبهه بود و مادر همیشه نگران...وقتی مرخصی می امد نمیدانید مادر ما چقدر خوشحال بود و دور و کنارش میچرخید شاید به همین دلایل بود که داغ ابراهیم مادر را از پا انداخت وقتی خبر شهادت او پخش شد و خبری از پیکرش نشد دیگر نمیشد حال و روز مادر را وصف کرد ان روزها برخی میگفتند او در کانال کمیل شهید شده و برخی میگفتند صدایش را از رادیوی عراق شنیده اند و او زنده است...تا اینکه یک مراسم ختم برای برای او برگزار شد و درست زمانی که مادرم پذیرفت که ابراهیمش شهید شده شخصی درمورد زنده بودن ابراهیم حرف زد و اصرار داشت که یک اینده بین با کمک جن گفته که ابراهیم زنده است!!!!!! شاید بتوان گفت این موارد بیشتر از خبر شهادت مادر مارا از پا دراورد مادر ازدرون میسوخت میشنست جلوی تصویر ابراهیم و زار زار گریه میکرد...بعد از بازگشت ازادگان و نیامدن ابراهیم حال مادرم خیلی بدتر شد... کارش به جایی رسید که سر یخچال میرفت و یخ و برفک های یخچال را میخورد و میگفت قلبم میسوزد میخواهم کمی ارام شوم.... در یکی از روزهای ابان سال 72 بود که به منزل مادر امدم قلبش درد میکرد و با اصرارم اورا به بیمارستان بردم و در اورژانس بستری شد و دکتر معاینه اش کرد من هم بیرون اورژانس نشستم و منتظر بودم که دکتر اورا مرخص کند چون قبلا این اتفاق تکرار شده بود و مادرم حالش بد شده بود اما یکی دو ساعت بعد دکتر سمت من امد و بی مقدمه گفت تسلیت میگم.... چشمانم داشت از حدقه در می امد گفتم چی اشتباه نمیکنین؟ مادر من حالش خوب بود. دویدم سمت اتاق و مادرم را دیدم که ارام چشمانش را بسته بود...دیگر فراغ ابراهیم را نتوانست تحمل کند.... او به فرزندش ملحق شد....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوندمش و باهاش گریه کردم🤢

وقتی میخوندمش حس میکردم شهید داره نگام میکنه کمکم میکنه بیستر بخونمش☺

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

منم خوندمش و باهاش گریه کردم🤢 وقتی میخوندمش حس میکردم شهید داره نگام میکنه کمکم میکنه بیستر بخونمش ...

امضای من قسمت اولش همون امضای شماست... توروخدا اگه امکان داره به نیت حاجت من یه بار این دعا رو بخون... خیلی دلم گرفته

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
امضای من قسمت اولش همون امضای شماست... توروخدا اگه امکان داره به نیت حاجت من یه بار این دعا رو بخون. ...

چشم نیت کن الان میخونم.

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

امضای من قسمت اولش همون امضای شماست... توروخدا اگه امکان داره به نیت حاجت من یه بار این دعا رو بخون. ...

عزیزم خوندم، این امضا من همینجا از ی کاربری کپی کردم شاید شما بودی😄

ان شالله به حاجات قلبیت برسب و عاقبت بخیر🌹🙏

منم خوندمش و باهاش گریه کردم🤢 وقتی میخوندمش حس میکردم شهید داره نگام میکنه کمکم میکنه بیستر بخونمش ...

خیلی شهید بزرگی هستن خواهرشون میگفتن توی زندگی هروقت به مشکل برمیخوردم چشمامو میبستم از ابراهیم کمک میخواستم اونم همیشه کمک میکرده

خیلی شهید بزرگی هستن خواهرشون میگفتن توی زندگی هروقت به مشکل برمیخوردم چشمامو میبستم از ابراهیم کمک ...

بله منم یبار سر امتحانی بودم بین گزبنه ها شک داشتم گفتم اگر اینا اشتباه بزنم عقب میفتم ی لحظه شهید اومد تو ذهنم گفتم کمکم کن ☺ اون چندتا سوال درست زدم بااینکه شک داشتم  و خداروشکر قبول شدم برای کار.

بله منم یبار سر امتحانی بودم بین گزبنه ها شک داشتم گفتم اگر اینا اشتباه بزنم عقب میفتم ی لحظه شهید ا ...

چه قدر جالب من تا حالا ازشون کمکی نخواستم از این به بعد حتما امتحان میکنم

خیلی شهیدعزیزووالامقامی هستن.

ممنون که بخشی از کتاب رو گذاشتین وماهم بهره مند شدیم.🌷🌷🌷

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏
چه قدر جالب من تا حالا ازشون کمکی نخواستم از این به بعد حتما امتحان میکنم

اگر بشناسیش و درک کنی اون میاد سمتت☺

سلام به به شهید ابراهیم هادی😍😍😍😍😍

خیلی خیلی خوب ومهربونن🥺

اولین‌شهیدی بودن ک به عنوان برادر شهیدم‌ انتخابشون کردم و واقعا مسیر زندگیم عوض شد وبعدش با شهدا دیگه آشناشدم...

حسای خوب تجربه کردم

واقعاااااا شهید هادی بی نظیره🥺

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹