2777
2789
عنوان

شهید ابراهیم هادی (1)

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 38 پست

@عروس_خانومااااا

@دختر_مامان_بابام  

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به به شهید ابراهیم هادی😍😍😍😍😍 خیلی خیلی خوب ومهربونن🥺 اولین‌شهیدی بودن ک به عنوان ...

چه کامنت قشنگی عزیزم شهید هادی دل بزرگی دارن داداش خیلیا هستن...

این کاربری دست دو نفر هست
سلام به به شهید ابراهیم هادی😍😍😍😍😍 خیلی خیلی خوب ومهربونن🥺 اولین‌شهیدی بودن ک به عنوان ...

چقدر شبیه منی منم اولین شهیدی بود شناختم بعد با شهدای دیگه اشنا شدم شهید سید مجتبی علمدار هم خیلی خوبه که حتی همسرسون نگران ازدواج دخترش بوده شهید علمدار تو خواب گفتن نگران نباش خودم کسی میشناسم براش انتخاب میکنم ۰😍

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

شهید ابراهیم هادی خیلی ادم بزرگواری هستن. التماس دعا 

امضات خوندم ان شالله بسلامتی، 

خیلیا اینجا منتظره نی نی ان، اگر امضات مجربه تبلیغش کن همه بخونن بقیه هم حاجت بگیرن☺

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

چه کامنت قشنگی عزیزم شهید هادی دل بزرگی دارن داداش خیلیا هستن...

ممنون عزیزم🥰

بله واقعا😍🥺

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹
اگر بشناسیش و درک کنی اون میاد سمتت☺

تازه دارم با شخصیتشون بیشتر اشنا میشم و کتاباشونو میخونم اولین چیزی که توی معروفیتشون به چشمم خورد این بود که دلشون بزرگ بود و خیلیا باهاشون درددل میکردن و میکنن واقعا راسته که میگن شهید زنده ست

این کاربری دست دو نفر هست
امضات خوندم ان شالله بسلامتی،  خیلیا اینجا منتظره نی نی ان، اگر امضات مجربه تبلیغش کن همه بخون ...

من حاجتم بچه دار شدن نبود واسه ی مشکل دیگه ازشون حاجت گرفتم ولی هرکی ازشون چیزی خواسته ن نشده 

چقدر شبیه منی منم اولین شهیدی بود شناختم بعد با شهدای دیگه اشنا شدم شهید سید مجتبی علمدار هم خیلی خو ...

شهید علمدار🥺🥺🥺🥺🥺

هم‌استانی ماهستن 

خیلی خیلی بهشون ارادت دارم

بهشون میگم سید...

سید مهربون وعزیز

دعاکنید بطلبن دعاگوی شماهستم

شهید علمدار🥺🥺🥺🥺🥺 هم‌استانی ماهستن  خیلی خیلی بهشون ارادت دارم بهشون میگم سید... سید مه ...

عه. خوش بسعادتت ☺☺😍

اگر رفتیتین گلزارشهدا منم دعا کنین لطفا اسمم هانیه خانم 🙏

شهید علمدار🥺🥺🥺🥺🥺 هم‌استانی ماهستن  خیلی خیلی بهشون ارادت دارم بهشون میگم سید... سید مه ...

عزیرم تاپیک هات بی زحمت منم تگ کن بخونم😘