رزاالف مدیر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1616 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 34 پست کی میاد مشاعره کنیم از نت هم میتونی کمک بگیری جواب بدی 1400/05/29 | 17:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزاالف مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1616 راستی گویم به سروی ماند این بالای تو به عبارت مینیاید چهره ی زیبای تو وفا و عــهد نکو باشــد ار بیاموزیوگرنه هر که تو بینی ستمگری داند
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 درس ادیب اگر بود زمزمه ی محبتی جمعه به ... آوازهی جمالت از جان خویش شنیدمچون آب و باد و آتش در عشق تو دوییدم دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 وفا و عــهد نکو باشــد ار بیاموزی وگرنه هر که تو بینی ستمگری داند آقا رخست😁🙌ما کم آوردیم دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
دیوانه۲۲۲۲ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5178 آوازهی جمالت از جان خویش شنیدم چون آب و باد و آتش در عشق تو دوییدم موی سپید فلک اسان نداد
دیوانه۲۲۲۲ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5178 وفا و عــهد نکو باشــد ار بیاموزی وگرنه هر که تو بینی ستمگری داند دلم گرفته دوباره هوای تورو کرده