2777
2789
عنوان

نامزدم منو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3798 بازدید | 64 پست
ممنونم آره میدونم اما متاسفانه نمیتونم

اگر خودت برای خودت مهم باشی میتونی و اگر نتونی واقعا برات متاسفم چون وقتی خودت ارزش قائل نباشی از دیگران نباید زیاد انتظار داشته باشی

بزار برات یک مثال بزنم 

مثلا من جونمم برای بچم میدم ولی گاها زیاد به من میچسبه و خستم میکنه و عصبی میشم دیگه 

یعنی دوسش دارم هااا ولی اویزون بودنش اذیتم میکنه 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
اره ولی نصفه شبی هم همدیگرو برای بغل کردن نباید بیدار کرد    

ببین مجبور بودم وقتی عصبی میموندم گفتم برم رو تخت بخوابم چرا باید رو مبل بخوابم . بعدم بیدارش کردم گفتم برو اونور ن ک بگم بیا بقلم کن خودش بقلم کرد منم رفتم بقلش . بیدار شد دست کشیدم صورتش ک بخوابه یهو پاشد داد بیداد کردن. 

بعدم من از ساعت ۲ تا ۳ نیم نمیتونستم بخوابم هی تکون میخورد خودش ملافه پس میرفت سردم میشد اخرم تو دعوا مسخرم میکرد ک میلرزیدم از سرما و ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم بعضی وقتا منوبیدارمیکنه منم خیلی عصبانیـمیشم اما نمیزنم توپرش چون اگه خودم باشم واقعا بهم بر ...

ولی من شوهرم بیدارم میکنه خوشم میاد باهام حرف میزنه اما بچم بیدار کنه خیلی عصبانی میشم

خدایا شکرت 
ولی من شوهرم بیدارم میکنه خوشم میاد باهام حرف میزنه اما بچم بیدار کنه خیلی عصبانی میشم

آخه حرف زدن فرق میکنه اون ازمن رابطه میخواد البته خیلی کم پیش میاد ولی مثلا من اونو بیدار خیلی خوشحال میشه😂

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪

بارها بارها شده ساعت ۵ صبح بیدارم کرده یا ۴ صبح امشبم همش ی بند تکون خورد نمیزاشت خوابم عمیق شه منم هی تکون میخوردم از تکونای اون اونوق اخر طلب کار شد ...

بله مشکلی داره؟ شوهرمه عقد کردم.

سوال شدبرام نگفتم که مشکل داره چون گفتی نامزدم گفتم شاید یه شب پیش هم بودین

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
بارها بارها شده ساعت ۵ صبح بیدارم کرده یا ۴ صبح امشبم همش ی بند تکون خورد نمیزاشت خوابم عمیق شه منم ...

باید برای این دست به زن کاری کنی 

چون الان عاشقی فردا که عشق از سرت افتاد یه آدم افسرده وعصبی میشی 

اگر براتون سخته رو زمین بخوابید 

من هم رو تخت اصلا راحت نبودم جمعش کردم رو زمین میخوابیم

خدایا شکرت 
باید برای این دست به زن کاری کنی  چون الان عاشقی فردا که عشق از سرت افتاد یه آدم افسرده وعصبی ...

مشکل زمین یا تخت نیست مشکل اینه ک نمیتونه طاقت بیاره من خوابم ببره . مشکل تختیه ک تو خونس تخت ی نفرس . مشکل منم که محبت بی جا میکنم بهش . مشکل بعدیم دست بزنشه...ک درس نمیشه