2777
2789
عنوان

نامزدم منو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3798 بازدید | 64 پست

اسی منم عین توام ولی گریه نمیکنم کلی قر میزنم نصفشبم میرم میچسبم بهش چون نمیتونم تو اون حالت بمونم ولی شوهرم داد نمیزنه و اونم استقبال میکنه

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل زمین یا تخت نیست مشکل اینه ک نمیتونه طاقت بیاره من خوابم ببره . مشکل تختیه ک تو خونس تخت ی نفرس ...

محبت زیادی هم خوب نیس 

یکی مثل شما بود 

آخر سر هم مرده خوب شد 

ولی زنه هیچوقت اون آدم سابق نشد 

باهاش توعقد زندگی نکن برو خونه بابات 

حتما هم مشاور بگیر 

خدایا شکرت 
خوش بحالت

شاید اخلاقتو نمیدونه بهش بگو بخاطر رفتارش بوده مردا نمیتونن حدس بزنن چی شده باید حرف بزنی منم خیلی اولا قهر میکردم ولی نمیدونست چرا هی میگفت من نمیدونم چکار کردم بگو چی شده 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
شاید اخلاقتو نمیدونه بهش بگو بخاطر رفتارش بوده مردا نمیتونن حدس بزنن چی شده باید حرف بزنی منم خیلی ا ...

بهش گفتم بخاطر رفتارت بوده . اما نمیفهمه انگار چیکار میکنه . عمدی هم اینکارو میکنه .میدونه خوشم نمیاد .

بهش گفتم بخاطر رفتارت بوده . اما نمیفهمه انگار چیکار میکنه . عمدی هم اینکارو میکنه .میدونه خوشم نمیا ...

چند وقت عین خودش رفتارکن اگه دوست داشته باشه درست میشه

نمیتونم عین خودش رفتار کنم . اصلا بلد نیستم. خودمم اذیت میشم. 

چه سخت😢