2777
2789
عنوان

نامزدم منو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3798 بازدید | 64 پست

انقد زود قضاوت نکنین....

همونطور که استارتر گفت بی خواب بوده همسرش

بعد هم رفتی بغلش کردی بیدار شده تازه ساعت ۶صبحهم که باید میرفته سرکار....

بنظرم باید مراعات کنین بیشتر همون رو مبل میخوابیدین اون شبو....بعضی وقتا ما نحوه ی محبت کردنو بلد نیستیم میشه دوستی خاله خرسه

😂نامزد یه خونه ؟

من اگه جای شوهرت بودم کشته بودمت😐 آخه میری صورتشو نوازش میکنی من نامزدم یه بار دستم سید رو مو هام مرده و زنده اشو یکی کردم 

فرداش ازم میترسید😂

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد زود قضاوت نکنین.... همونطور که استارتر گفت بی خواب بوده همسرش بعد هم رفتی بغلش کردی بیدار شده ...

چه ربطی داره هرچقدرک که حالش بدبوده نباید دست روش بلندمیکرد

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪

عزیزم اینکه به همسرت وفادار و علاقه مندی خیلی خوبه ولی اینکه خیلی وابسته ای خیلی بده 

منم یک دورانی مثل شما وابسته بودم و با کم محلی همسرم ساعتها گریه میکردم ولی دیدم تا کی ؟؟! پس خودمو عوض کردم و از لاک وابستگی کشیدم بیرون و الان خیلی بهترم 

دیگه اینطوری نیستم که مثلا بی محلی کرد عصبی بشم و گریه کنم نه منم بی محلی میکنم 

در کل وابسته نباش حالت خوب میشه و زندگیت خیییلی بهتر میشه چون مردا زن آویزوون دوست ندارن

این تجربه شخصی من بود شاید به دردت بخوره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
عزیزم اینکه به همسرت وفادار و علاقه مندی خیلی خوبه ولی اینکه خیلی وابسته ای خیلی بده  منم یک د ...

دقیقا وقتی دیگه عین خیالت نمیاد کمتربی توجهی میبینی

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
اره ولی نصفه شبی هم همدیگرو برای بغل کردن نباید بیدار کرد    

شوهرمنم بعضی وقتا منوبیدارمیکنه منم خیلی عصبانیـمیشم اما نمیزنم توپرش چون اگه خودم باشم واقعا بهم برمیخوره

بله همینطوره اما جای من نیستن ک بفهمن... 

ولی بنظرم حتما یه مشاوره برین خودتم سعی کن زیاد به همسرت وابسته نباشی منم یه موقعی خیلی تودعواهاگریه وزاری میکردم تا شوهرم دلش نرم شه ولی الان انقدر خودمومیزنم به بیخیالی و خوشحالی که حسودیش بشه من خوشحالیمو باهاش تقسیم نمیکنم