2777
2789
عنوان

#کرونا دلتا لطفن هرکی اصلاع داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 61 پست
بخور ابجوش و جوش شیرین بده  استادم ک کرونا گرفته بود میگفت عالیه ان‌شاءالله زود حالت خوب بشه ...

ممنون عزیزم

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)

آب،مایعات،غذاهای مایع و ابکی مثل سوپ و...

تنقلات کلاااا حذف،شیرینی جات و چربی حذف مطلق

کباب حذف

ابمیوه طبیعی هصوصا اب هویج خیلیی خوبه

تا میتونی اب بخور

عسل خوبه ،اب جوش و عسل،ولی درروز بیشتر از یه لیوان و نیم دمنوشای دیگ نخور

به شکم درازبکش هرچ بیشتر بهتر،اگ اذیت میشی نیمه نشسته باش

فعالیت باید صفر صفر بشه فقط فاصله تا دسشویی

اگ تب،بدن درد،سرفه  ،نفس تنگی زیاد اومد سراغت فوری برو دکترباز

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس سرماخوردگی داشت رو پا بود یهو بعد ده روز  ۷۰ درصد ریه درگیر شد

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

تنگی نفست چطور بود؟

من ی هفته س حس تنگی نفس دارم مثلا دهنمو بستم نشستم عادی یهو انگار نفسمو حبس کردن

یا مثلا میام ی چیز با دهنم چند ثانیه نگه دارم مثل گلسر انگار دارم خفه میشم باید دهنمو باز کنم نفس بکشم

30

عزیزم مراقب باش حتما

30 باید کنترل بشه

حتماا برو پیش ی متخصص ریه یا عفونی دوباره

چون چیزایی ک نوشت کمه،دگزا یا رمدسیور باید بنویسن عمدتا

و یه چیز دیگ یکی گف بخور جوش شیرین بده،ب هییییچ عنوان این مارو نکنننن اصلاااا

آب،مایعات،غذاهای مایع و ابکی مثل سوپ و... تنقلات کلاااا حذف،شیرینی جات و چربی حذف مطلق کباب حذف ا ...

ممنون عزیزم

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)

تنگی نفسم انگار یکی وایساده رو قفسه سینه ام و نمیتونم نفس بکشم و بین دوتا کتفم درد شدید دارم

تنگی نفست چطور بود؟ من ی هفته س حس تنگی نفس دارم مثلا دهنمو بستم نشستم عادی یهو انگار نفسمو حبس کرد ...

خو چرا دهنتو میبندی؟

تنگی نفس احساس سنگینی رو قفسه سینه داره و ادم حس میکنه زیاد نمیتونه دم و بازدم بکشه،یا تعداد نفسا زیاد میشه

گفتم ک قفسه سینه ام درد گرفته،تنگی نفس دارم ،دکتر فقط برام شش ناب نوشته و چرک خشکن و امپول تقو ...

متاسفانه منم از دیشب حالم بده .از یکی از دوستام گرفتم.

از دیشب کمر درد شدید و استخوان درد تب و لرز و حالت تهوع دارم .

دقیقا علایم کرونای دلتا اینه .ولی اینکه فقط ریه درگیر بشه شاید  کرونا نباشه.حتما تست بده

متاسفانه منم از دیشب حالم بده .از یکی از دوستام گرفتم. از دیشب کمر درد شدید و استخوان درد تب و لرز ...

تستم مثبت بود 

خواهش گل ولی حتما ی تخصص ریه یا عفونی دیگ برو و ب شکم دراز کشیدن و فعالیت نکردن یادت نره

ممنون عزیزم

متاسفانه منم از دیشب حالم بده .از یکی از دوستام گرفتم. از دیشب کمر درد شدید و استخوان درد تب و لرز ...

اگه تبت بیشتر از دوروز طول کشید برو دکتر

بدن دردو ناپروکسن بخور

برای تب استامیوفن 500

خو چرا دهنتو میبندی؟ تنگی نفس احساس سنگینی رو قفسه سینه داره و ادم حس میکنه زیاد نمیتونه دم و بازدم ...

منظورم از دهن بسته عادی نشستن الان شمام دهنتون بستس دیگه همین منطورمه یهو انگار دارم خفه میشم باید دهنمو باز کنم انگار که داری خفه میشی نفس بگیری

خو چرا دهنتو میبندی؟ تنگی نفس احساس سنگینی رو قفسه سینه داره و ادم حس میکنه زیاد نمیتونه دم و بازدم ...

سلام عزيزم چرا بخور جوش شيرين نده ؟؟

من وقتي كرونا گرفته بودم همين بخور خالمو خوب كرد