2777
2789
عنوان

#کرونا دلتا لطفن هرکی اصلاع داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 61 پست
منظورم از دهن بسته عادی نشستن الان شمام دهنتون بستس دیگه همین منطورمه یهو انگار دارم خفه میشم باید د ...

من بخاطر سینوزیت و گرفتگی دماغ همیشه بادهن نفس میکشم:)))

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم دمکرده کندر برای ریه خیلی خوبه. استفاده کنید.

اره خیلی مصرف میکنم روزی دو لیوان ولی انگار ن انگار

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)
تنگی نفس دائم داشتید؟؟ من چند روزه گهگاه احساس تنگی نفس دارم . مثلا در روز چهار پنج بار موقع فعالیت ...

من فقط شبا اینجوری ام

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)
سلام عزيزم چرا بخور جوش شيرين نده ؟؟ من وقتي كرونا گرفته بودم همين بخور خالمو خوب كرد

سلام گل

این کار ریسکیه و برای بعضیا جواب میده ولی اصلا برای ریه خوب نیست

خود بخور هم هیچ دکتری توصیه نمیکنه اغلب، خصوصا ک جوش شیرین باشه اصلا

دلتا نوع خطرناکیه این کارا همه ریسک داره و نباید ریسک کرد

سلام فامیل مون  ۲۰ درصد بود فوت  شد حتما  برو  ی متخصص  عفونی

ممنون خودمم امید ندارم خوب بشم دیر متوجه شدم

سلام گل این کار ریسکیه و برای بعضیا جواب میده ولی اصلا برای ریه خوب نیست خود بخور هم هیچ دکتری توص ...

آهاااا 

ممنون عزيزم 

من اونموقع اصلا اطلاعي نداشتم استفاده كردم خدا رو شكر خوب شدم ولي نميدونستم خطرناكه 

سلام فامیل مون  ۲۰ درصد بود فوت  شد حتما  برو  ی متخصص  عفونی

گلم درسته ب فکری

ولی استرس نده

من بابام با 40درصد درگیری خوب شد

اگ زود دکتربره کنترل میشه

آهاااا  ممنون عزيزم  من اونموقع اصلا اطلاعي نداشتم استفاده كردم خدا رو شكر خوب شدم ولي ن ...

خداروشکر حالت خوبه الان

سلام گل این کار ریسکیه و برای بعضیا جواب میده ولی اصلا برای ریه خوب نیست خود بخور هم هیچ دکتری توص ...

میگم کرونا از سطح هم منتقل میشه؟مثلن دست ب چیزی میزنم بقیه اعضای خانواده ام میزنن  میترسم بگیرن

ممنون خودمم امید ندارم خوب بشم دیر متوجه شدم

روحیه و استرس خیلییییییییی مهمه تو روند بیماری

شاید فکرکنی الکی میگم

اما بیشتراز چیزی ک فک کنی مهمه

من وقتی کرونا داشتم انقد استرس داشتم ک بدنم ضعیف شده بود از رختخواب تکون نمیخوردم

میگم کرونا از سطح هم منتقل میشه؟مثلن دست ب چیزی میزنم بقیه اعضای خانواده ام میزنن  میترسم بگیرن

خب بستگی داره

اولا ک اتاقت و وسایلت کامل باید جداباشه 

برای اونا هم اول همه چیز ضدعفونی کنن دیگ بعدش مشکلی نیست،فقط مثلا اگ خواستی سرویس بهداشتی بری دست ب چیزی زدی بگو بهدش ب هرچیزی دست زدی الکل بزنن ،وقتی اب دهن نخوره ب چیزی مشکلی نیست اونم وقتی با ماسکی ممکن نیست

و احتمال انتقال از سطح خیلیییییی کمه