2777
2789

عمل پلك انجام ندادم ولي پماد استراتامد براي جاي بخيه خوبه

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مشهدم پیش دکتر حسین زاده عمل کردم اولش یه امپول بی حسی میزنه که کمی درد داره اما بعد اصن نمیفهمین کی تموم شد دوره نقاهتش پنج روزه من خداروشکر کبودیم و ورمم کمه از بس اب کرفس و اب اناناس خوردم و ۲۹ سالمه و بارداری رو نمیدونم ولی احتمال خیلی زیاد نه برنمیگرده اگ برمیگشت عمل نمیکردم چون خودمم میخوام اقدام کنم 

خداخیرت بده جواب منو بده لطفا اذیت شدی؟ دوران نقاهتش چجوره؟ تو بارداری اگه ورم کنیم پف برنمیگرده؟

اذیتش فقط همینه که تار میبینی و از لحاظ دید یکم مشکل دارم که دکترم گفته ی هفته اینجوری

مبارکت باشه منم ارزومه انجام بدم. تغییر کردی؟

سلامت باشین منم چند سالی بود کلنجار میرفتم ک عمل کنم حالت چشممو دوس نداشتم بلاخره با وجود انرژیای منفی ک بهم میدادن رفتم عمل کردم

نه با بی حسیه کلا یک ساعت طول کشید بعدش مرخص الان تغیرش مشخص نیست ورمم قشنگ بخوابه بعد میگم 

چه خوباخه من میخوام از شهرستان برم تهران فکر کردم چند ساعت طول میکشه. حتما تعییر میکنی خیلی خوبه