2777
2789

برادرم سی و سه سالشه و معتاد صنعتی ومغزشم تخریب شده از بچگی بی اعتماد به نفس و ساده و بی زبون و گوشه گیربود 

و هیچ پول و سرمایه ای نداره با اینکه کار میکرد همشو خرج کرده

ی بارم دوسه سال پیش بابام بش دویست ملیون پول داد باش سرمایه گذاری کنه دوستاش ازش بالا کشیدن

حالا سه ماه کمپه

ب فکرم زده کمکش کنم ک روحیه و انگیزه بگیره و بخاطر اینکه جلو برادر وخواهرم و پدر و مادرم بش قدرت بدم وقتی اومد بیرون جلو خودش الکی ب خانواده م و بقیه بگم پیش من پول داشته و پسش دادم ماشین بخره

یا بگم زمینی ک دارم شریکی خریدیم (ک بش اقتدار و غرور بدم)

اگه نظرتون مثبته ب خودش چی بگم؟

و وقتی نیست ب خانواده م بگم الکی گفتم برای خودمه ؟

اگه منفی چرا

کلا بنظرتون کمک مالیش کنم یا نه

اگه آره محض بیرون اومدن؟

اگه ن چرا

اینم بگم کار ندارن(قبلا فروش قرص قاچاق میکرد ک دیگه نمی‌خوایم بزاریم ادامه بده)

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

نه اینکار و نکن

یک کسب و کار راه بنداز براش

ولی خودتم نظارت داشته باش

راه و چاه و نشونش بده

که دستش راه بیفته

مثل بچه ای که می خواد تازه راه رفتن و یاد بگیره

باید اول دستش بگیری و همراهش باشی

بعد خودش پیش بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اولش از یه روانشناس برای بهبود روحیش اعتماد بنفس و... کمک بگیر   وقتی از نظر روحی و جسمی آماده شد هرمقداری که دوست داری بهش پول بده و بهش بگو سهمش هست به خانوادت هم همینو بگو و اینکه خودتم کمکش کن یا حتی باهم یه کاری رو شروع کنید و حواست بهش باشه چه خوبه که خواهری مثل تو داره عزیزم

icy_floer

نه فعلا دنبال کار باشید براش یا شرایط کار مهیا کنید. الان احساساتی هستی ولی چند وقت دیگه میبینی دروغتو باور میکنه میاد بقیه پولی که بهت داده را هم میخواد.

و واقعیتش الان قابل اعتماد نیست که پول زیاد بهش بدید یا چیزی بنامش بزنید یموقع دوباره اینا رو هم از دست میده یا یموقع همین پول باعث میشه دوباره وارد بشه مخصوصا رفیقای بدی که دارن و اگه بوی پول بهشون بخوره دورش میکنند.

زمان بدید اگه ان شالا رفت سراغ کار درست و سر براه شد بعدن تصمیم بگیرید کمکش کنید یا نه.

نه اینکار و نکنیک کسب و کار راه بنداز براشولی خودتم نظارت داشته باشراه و چاه و نشونش بدهکه دستش راه ...

من ی شهر دیگه م

خب اولش از یه روانشناس برای بهبود روحیش اعتماد بنفس و... کمک بگیر وقتی از نظر روحی و جسمی آماده شد ...

ممنون 

بگم سهم چیه!؟

نه فعلا دنبال کار باشید براش یا شرایط کار مهیا کنید. الان احساساتی هستی ولی چند وقت دیگه میبینی دروغ ...

چ کاری مثلاً 

خیلییییییییی ماهی یدونه ای بخدا آفرین بش انگیزه بده انگیزه برای زندگی داشته باشه دیگه سمت دود و دم نمیره 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بجای اینکه ماهی بدی دستش ماهی گیری یادش بده

مرد ۳۰ ساله باید بلد باشه خورش گلیمشو از آب بکشه بیرون 

تا کی تو یا بقیه هستین

کمکش کنین از نظر روحی بهش انگیزه بدین یا اگ پول نیاز داره بهش قرض بدین ولی این کارارو نکنین ب نظرم بچگونست

عزیرم با پاشینی که به اسم خودت باشه هر جرمی مرتکب بشه شما مسئولش هستی اگر هم به نام خودش بکنی میره میفروشه شمل یه محل کار مناسب براش پیدا کن یه محیط اروم یه محیط سالم برید با صاحب کار صحبت کنید ایشونو استخدام کنه شما حیوق برادرتو پرداخت کن حالا اگر صاحب کار هم چیزی گذاشت روش بهتر شما فقط سعی کن برادرتو از اون محیط و دوستان قبلیش جداش کنی تقریبا یکسال بگذره کم کم خودش به اون محیط هم برگرده سمت اونا نمیره ان شالله