2777
2789
من دقیق،بعد هفت ما جاش خیلی بهتر شده چشم چپم به کل خوب شده چشم راستم انتهاش   موقعی که بخیه رو ...

خداروشکر 🌸ممنون 🌸یعنی چشم چپتون دیگه هیچ ردی از بخیه معلوم نیست همرنگ خود پوستتون شده؟

خداروشکر 🌸ممنون 🌸یعنی چشم چپتون دیگه هیچ ردی از بخیه معلوم نیست همرنگ خود پوستتون شده؟

اره عزیزم اصلا معلوم نیست نگران نباش بستگی به پوست داره زخم پوست من دیر خوب میشه برا همین طول کشیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران دکترای خوبی داره برای عمل پلک فقط خیلی تحقیق کنین پیش هرکسی نرین اینام ک میگن هرکی عمل کرده مو ...

سلام ،ولی من ۲ماهه عمل کردم و چشمام موقع خواب بسته نمیشه و ریزش اشک شدید دارم،با اینکه دکترمم خیلی خوب بود😭

سلام ،ولی من ۲ماهه عمل کردم و چشمام موقع خواب بسته نمیشه و ریزش اشک شدید دارم،با اینکه دکترمم خیلی خ ...

سلام من یکی از دوستام عمل کرده بود اونم به من گفت تا چند وقت چشمش بسته نمیشده ولی بعدش خوب شده ببین هنوز ۲ ماه گذشته احتمالا هنوز ورم داره به امید خدا خوب میشه چشمتون بسته میشه 

شما جای بخیه تون بعد از ۲ ماه چه جوریه؟

سلام من یکی از دوستام عمل کرده بود اونم به من گفت تا چند وقت چشمش بسته نمیشده ولی بعدش خوب شده ببین ...

تعریفی نیست😅با اینکه عاااااالی بخیه زده بود ولی من پوستم خیلی بده،کوچکترین جای جوشی میمونه و لک‌میشه،

وقتی کرم پودر میزنم قرمزیش میره ولی جای یه خط میمونه ،انگاری اندازه یه نخ گود افتاده،نمیدونم متوجه میشید چجوریه یا نه

تعریفی نیست😅با اینکه عاااااالی بخیه زده بود ولی من پوستم خیلی بده،کوچکترین جای جوشی میمونه و لک‌میش ...

بله متوجه شدم برای منم دقیقا همینطوریه 

من یه مشکلی که دارم اینه که خط بخیه چشم چپم یه کم  بالاتره  و گوشه به سمت بیرونش هم به نظرم بخیه اش یه جوریه برای منم اتفاقا قبل از کشیدن بخیه خیلی بخیه ظریفی بود نمی‌دونم چرا الان اینجوریه 

شما چند وقته عمل کردید؟ میگن تا شش ماه زمان میبره پوست خودشو بازسازی کنه

منم ۳۷ روزه بله دکتر به من گفت ۳ تا ۶ ماه 

ولی من خیلی حساس شدم روی جای بخیه 

برای شما هم اطراف جای برش خط نخ بخیه هست نمی‌دونم منظورمو متوجه میشین یا نه برای من گوشه بیرونی چشمم رد نخ بخیه احساس می‌کنم به صورت ضربدری هست 

شما کرم ترمیم کننده چی میزنید؟

منم ۳۷ روزه بله دکتر به من گفت ۳ تا ۶ ماه  ولی من خیلی حساس شدم روی جای بخیه  برای شما ه ...

بله جای بخیه فقط گوشه بیرونی چشمم‌مونده،روی پلکم چون اصلا نخ بخیه نبود هیچ جاشم نمونده،ژل رژواسیل میزنم،هم ویتامی آ جشمی ک دکتر گفت پلکت رو باهاش ماساژ بده تا چشمت بسته بشه

بله جای بخیه فقط گوشه بیرونی چشمم‌مونده،روی پلکم چون اصلا نخ بخیه نبود هیچ جاشم نمونده،ژل رژواس ...

برای منم روی پلکم بخیه از زیر بود  ولی هنوز قرمزه برای شما قرمزی روی پلکتون رفته ؟ منم رژواسیل استفاده می‌کنم و سیکالفیت اون 

برای منم روی پلکم بخیه از زیر بود  ولی هنوز قرمزه برای شما قرمزی روی پلکتون رفته ؟ منم رژواسیل ...

بله کاملا محو شده هیچ اثری ازش نمونده،ولی کناراش هست ،من ژل رژواسیلم امروز تموم شد،کرم اسکاراستاتیک سفارش دادم،ببینم میتونه تا عید این جای گودی رو  از بین ببره یا نه

بله کاملا محو شده هیچ اثری ازش نمونده،ولی کناراش هست ،من ژل رژواسیلم امروز تموم شد،کرم اسکاراستاتیک ...

ایشالا که از بین میره 

این رد پشت پلکتون چند وقت طول کشید رفت من الان ۳۹ روزه عمل کردم یعنی برای شما ۶۰ روز طول کشید رفت یا زودتر خوب شده؟ 

اگر کرم اسکار استاتیک خوب بود گرفتید بگید منم بگیرم 

ایشالا که از بین میره  این رد پشت پلکتون چند وقت طول کشید رفت من الان ۳۹ روزه عمل کردم یعنی بر ...

رد پشت پلک بعد از کشیدن بخیه یکم قرمز بود و التهاب داشت و کم‌کم خوب شد،ینی یک ماه بعد عمل پشت پلک اوکی شد.الان هیچی ازش معلوم نیست،

چشم حتما اگر کرم خوبی بود و ارزشش رو داشت اطلاع میدم شمام استفاده کنید 

بچها منم پلکامو عمل کردم یکی از چشمام یه پوست اضافه داره  یکیشم هنوز خونریزی داره ورم کرده برش دوتاپلکام مثل هم نیست یکیش بطرف بیرون کشیده و اخرش اسکار ایجاد شده یکیشم به طرف داخل وچشمم وافتاده کرده نمیدونم اخرش چی میشه ولی همش گریه میکنم از زل استرامد واسترادرم همرمان باهم استفاده میکنیم کسی تجربه ای داره ارومم کنه یا خودکشی کنم