چه خوباخه من میخوام از شهرستان برم تهران فکر کردم چند ساعت طول میکشه. حتما تعییر میکنی خیلی خوبه
تهران دکترای خوبی داره برای عمل پلک فقط خیلی تحقیق کنین پیش هرکسی نرین اینام ک میگن هرکی عمل کرده مویع خواب چشماش کامل بسته نمیشه چرت و پرته من قشنگ چشمام بسته میشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهترین کارو کردی عالیه من ذوق کردم به جای شما رد بخیه خیلی تابلوه؟ زیرچشمتون کبوده زیاد مثل عمل بینی ...
یکم فقط زرد شده زیر چشمم اب کرفس زیاد خوردم واس همون زیاد کبود نشد رد بخیه هم که تازه اس ولی زیاد نیس دکترم گفته نیازی به کرم ترمیمی نیس بعد سه ماه میره اما میخوام برا محکم کاری بزنم
سلام خوبید منم تازه عمل کردم پلک های بالا هنوز یکی از چشمام ورمش بیشتر از اون یکیه احساس میکنم اونیکی ورم داره گودتر شده 🤔 چشام انگار شبیه هم نیست شما هم همچین احساسی دارید🤔
سلام خوبید منم تازه عمل کردم پلک های بالا هنوز یکی از چشمام ورمش بیشتر از اون یکیه احساس میکن ...
شما چشاتون خوب شد ؟؟تابه تانشده ؟؟واسه بخیه چی زدین ؟؟منم امروز ۱۶روزه عمل کردم چشام هنوز یکم تابه تاس ولی بهتر شده ..جای بخیه ام بعضی جاهاش گود شده بعضی جاها برجسته ..روژاسیل میزنم ..خدا کنه خوب شه
شما چشاتون خوب شد ؟؟تابه تانشده ؟؟واسه بخیه چی زدین ؟؟منم امروز ۱۶روزه عمل کردم چشام هنوز یکم تابه ت ...
سلام عزیزم خوبی ببخشید من دیر به دیر نی نی سایت میام منم هنوز پلک بالام ورمه دست میزنم بهش یه جوریه 🙁منم جای بخیه ام گود شده ژل استراتادرم میزنم فعلا معلوم نیست چی میشه😩من هنوز جای بخیه هام درد میکنه نمیتونم زیاد دست بزنم رو جای بخیه ها البته بخیه های بیرونی پلکم اینطورن یه جوری ان جا بخیه انگار سوخته😩خدا کنه خوب شه
سلام منم یک ماهه عمل کردم برای منم جاش قرمز ه برای شما چقدر طول کشید که رو به بهبودی رفت ؟ قر ...
من دقیق،بعد هفت ما جاش خیلی بهتر شده چشم چپم به کل خوب شده چشم راستم انتهاش موقعی که بخیه رو باز کردن بد باز کردن دوباره سه تا بخیه زدن الان جاش مونده اونم کم کم داره کمرنگتر میشه من دوماه و خورده پماد استراتادرم زدم