2777
2789
عنوان

آمپول یک ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 5287 بازدید | 31 پست
تا اونجا که من میدونم آمپول یه ماهه با قرص ال دی تفاوتی نداره .فکر کنم آمپول سه ماهست که بارداری رو ...

پس خوبه ناراحت نباشم نه

من یه زنم پارسا اسم پسرمه اشتباه نکنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه ای ندارم🙁😶🌺 ولی آجی ، ی چکاپ بده اگه دیدی مشکلی نداری باز آمپول بزن

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
جونت بی بلا خوشگلم چیزی از تاپیکم سردرمیاری

فداتم ک❤️

راستش من آی ام بی سواد😢🌺

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
باشه اشغالی نداره😘😘

اشغالی نداره 🙄😅😂

نه دیگه بی سوادی هم خودش واسه خودش خیلیه😅😅

😂😂😂😂😂

آمپول یک ماهه کجا میزنی هزینه اش چقدره .عوارض نداشت 

نه دو ماه پیش بهداشت میزدم البته از بیرون میگرفتم یکیشو کمتر ده تومن بود ولی دقیق یادم نیست الان دیگه میگن خودتون اگه دوس دارین استفاده کنین دیگه ما اهمیت نمیدیم تا یک سالگی گردنمون بود

انشاء الله که زود باردار میشی عزیزم ولی تو که بچه میخوای باید با یه دکتر مشورت کن بعد جلو گیری کن&nb ...

نه بچه نمیخوام فعلا میگم مشکلی نداشته باشم