2777
2789
عنوان

آمپول یک ماهه

5287 بازدید | 31 پست

بچه ها من بعد از اینکه پسرم به دنیا اومد آمپول یک ماهه استفاده کردم خواهر و مادر شوهرم بهم گفتن استفاده نکن بار دار نمیشی و اینا به حرفشون گوش ندادم گفتم بچه نمیخوام حالا اون روز یک روز از وقت آمپولم گذشته بود به شوهرم گفتم زود بریم بزنم گفت اگه بخوایی هم باردار بشی ۴یا۵ماه طول میکشه 

من یه زنم پارسا اسم پسرمه اشتباه نکنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی نداره 

امکان بارداری در اقدام اول هم هست 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
عزیزم تابچه یکساله نشه نباید آمپول یکماهه استفاده کنی بنظرم 

چرا گلم؟

اینجا از شش ماهگی به بعد استفاده میکنن تا شش ماهگی شیردهی میدن چون شیردهی هم ضعیفه آمپول گفتم میخوام استفاده کنم 

تا اونجا که من میدونم آمپول یه ماهه با قرص ال دی تفاوتی نداره .فکر کنم آمپول سه ماهست که بارداری رو ...

سه ماهه یه بار استفاده کردم کل سه ماه رو خونریزی کردم

چرا گلم؟ اینجا از شش ماهگی به بعد استفاده میکنن تا شش ماهگی شیردهی میدن چون شیردهی هم ضعیفه آمپول گ ...

چون یک هورمون توشیر ترشح میکنه برابچه خوب نیس پس خوبه تا ۶ماهگی شیردهی زیادبوده بخاطر همون گفتم عزیزم 

میشه برای آرامشم صلوات بفرستی🌸☘🍃 
تا اونجا که من میدونم آمپول یه ماهه با قرص ال دی تفاوتی نداره .فکر کنم آمپول سه ماهست که بارداری رو ...

اره یه دوره نازایی میاره 

میشه برای آرامشم صلوات بفرستی🌸☘🍃 
@دلبرمومشکی2  

جونم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم