2777
2789
عنوان

آقایون ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 179 پست
نرسیدین بهش اکه دوس دارین بکین

نه عزیز پسر خاله دختر خاله بودیم بخاطر اینکه فقط فامیل بودیم خانواده هامون مخالفت کردن پدرم تهدید جدیش کرد حتی از پدر خودشم کتک خورد بخاطر من بعدش من بخاطر اینکه بابام و پدرش کاری باهاش نداشته باشند ازدواج کردم ولی بعد ازدواجم از بس گریه میکردم سنگ کوپ کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حوصله ندارم ادای ادمای خوبو در نیارین لطفا

😂😂😂چرا بهتون بر میخوره مگ  از من ضربه خوردی یا بدی ک ب خودت اجازه میدی ک ریا کارم و ادا در میارم، چشا تون باز کنید خواهر اینجوری ب مشکل میخوری د در اینده

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
نه عزیز پسر خاله دختر خاله بودیم بخاطر اینکه فقط فامیل بودیم خانواده هامون مخالفت کردن پدرم تهدید جد ...

الهی بگردم چقد سخته الان در چ حالین اون ازدواج کرده شوهرخودتون خوبه

😂😂😂چرا بهتون بر میخوره مگ  از من ضربه خوردی یا بدی ک ب خودت اجازه میدی ک ریا کارم و ادا در م ...

اگه حوصله داری الان داستان ضربه عشقی خودمو کوتاه تعریف کردم و بخون نظرتو بگو

😂😂😂چرا بهتون بر میخوره مگ  از من ضربه خوردی یا بدی ک ب خودت اجازه میدی ک ریا کارم و ادا در م ...

من ضربه نخوردم ینی هرکی داره جدا میشه ضربه خورده من خیلیم حالم خوبه دارم جدا میشم شماهم دارین ادا درمیارین ب خودم مربوطه تو اینده مشکل دارم یانه

شوهرم خیلی خوبه نه اون هنوز مجرده اومده سر عقدم تو جمع گریه کرد منو داغون کرد حتی باهام عکس گرفت

الهی شوهرت میدونه دقیقا مثل یکی ازدوستای من ولی اون الان عاشق شوهرش شده

الهی شوهرت میدونه دقیقا مثل یکی ازدوستای من ولی اون الان عاشق شوهرش شده

شوهرم سر حد مرگ ازش متنفره چون بعد ازدواجم بهش زنگ زد که زنت منو بیشتر از تو دوست داره طلاقش بده

اره شوهرمو دوست دارم واقعا هیچی کم نمی‌ذاره برام ولی نمی‌ذاره یک ثانیه پسرخالمو ببینم

بنطرم حق داره خب ناراحت میشه ولی من جای شما باسم ببخشید خانوادمو نمیبخشم چون فراموش کردنس سخته همسرت میکه دوستت دارم نمیخام ب اون فک کنی

تروخدا بدون تحقیق هرحرفی نزنیم ازخانمی مول شما که امروزی هستین بعیده،این دین همونیه که بارهاگفته زنو ...

برا اینکه چرا تو قرآن گفته شده که آقایون اگه زن ها اطاعت نکردن،میتونن کتک بزنن خانمها رو چی؟ پاسخی هست براش؟

برا اینکه چرا تو قرآن گفته شده که آقایون اگه زن ها اطاعت نکردن،میتونن کتک بزنن خانمها رو چی؟ پاسخی ه ...

اره اینم هست پاسخش واسه منم اوایل سوال بود به خدا بعد خوندن یه مطلب قانع شدم منظور این کتک های وحشیانه نیست