2777
2789

دیسک کمرم دردش میزنه به پام پام و بی حس و ضعیف کرده

از طرفی گردنم هم درد میکنه شبها به سختی میخوابم 

واقعا دیگه خسته ام

بعضی وقتا دلم میخاد خودمو بکشم راحت شم از این درد بی درمون

هزاربار دکتر رفتم فیزیوتراپی کردم طب سوزنی ورزش اصلاحی همه چی رو امتحان کردم ولی هی بدتر میشم

توروخدا یه راهی جلو پام بزارین چه غلطی کنم از زندگی ناامیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عین توام گاهی وقتا از بس دیسک گردنم اذیتم میکنه احساس میکنم دستام که هیچ ناخونامم درد داره

دیسک کمرم دارم هر وقت به خودم فشار بیارم دیسکم از جا درمیره کمرم ورم نیکنه و کبود میشه دردش میزنه به پاهم میگم الان رون پام دو نصف می‌شه 

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

بین این همه راه به عمل هم فکر کن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اره دیگه از درد گذشته بی حس داره میشه پام

کدوم استانی؟

اوزون تراپی رفتی؟

تزریق به کمرهست

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

کسی بت نگفت باید عمل کنی؟

با عمل درست نمیشه دیدم اطرافیانم عمل کردن هنوزم درد دارن

با ژل درست میشه مادرم دیسکش پاره شد با درد شدید رفت بیمارستان ژل زدن دو‌هفته استراحت کرد بعدش خوب شد شروع کرده به ورزش کرددن

منم عین توام گاهی وقتا از بس دیسک گردنم اذیتم میکنه احساس میکنم دستام که هیچ ناخونامم درد دارهدیسک ک ...

تاالان چیکارکزدی برا درمان

من پارسال رفتم دکتر گف عمل لازم نداری مدارا کن

ولی امسال خیلی دیگه بدتر شدم دوباره ام ار ای دادم هفته قبل میخام نشون متخصص بدم

از هرچی ام ار ای و دکتره متنفرم

منم عین توام گاهی وقتا از بس دیسک گردنم اذیتم میکنه احساس میکنم دستام که هیچ ناخونامم درد دارهدیسک ک ...

درمان پیدانکردی؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،