2777
2789
سلام بچه ها

ما بالاخره جمعه رفتیم

اول شرایط مسکن مهرشو میگم بعد راجب خود شهرش میگم

1.اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی متقاضی همسر و افراد تحت تکفل
2.اصل و کپی اجاره نامه و در صورت نداشتن استشهادیه محلی که به تایید مسجد یا شورای محل رسیده باشد
3.اصل و کپی فیش آب و برق محل سکونت
4.گواهی تحصیلی فرزندان بالای 18 سال

(اینارو برای این میخوان که ثابت بشه شما 5 ساله ساکن استان تهران هستین،یکی از شرایطش اینه که باید حداقل 5 سال ساکن استان تهران باشین)

شنبه تا 5 شنبه از 8 صبح تا 7.5 عصر هستن
جمعه هم فقط برای تشکیل پرونده هستن 9 صبح الی 5 عصر
حالا متراژاش

یک خوابه : تموم شده

دو خوابه: 78 متر، زیر بنای مفید 104 متر، تو هر طبقه 4 واحد،
با انباری: 132،682،08 ریال بدون انباری: 109،529،068

سه خوابه: 88 متر، زیر بنای مفید 115 متر، تو هر طبقه 4 واحد
با انباری: 167،582،900 ریال بدون انباری 146،210،900 ریال

این قیمتا که نوشتم پول پیشه ها

بقیه اش 30 میلیون تومنه که باید قسط بدیم در طول 13 سال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم. لطف کردی
شما خودت از نزدیک دیدی اونجارو؟جاش مناسب بود؟ شما خریدید؟
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
اره عزیزم ما اول رفتیم ساختموناشو دیدیم اونجا اون پوسترو زده بود به دیوار، در یکی از برج هام باز بود که میتونستی بری توشو ببینید، از لحاظ ساخت خیلی عالی بودن کفش پارکت بود ، خوش نقشه بود، کولر داشت، یه بالکن کوچیک هم داشت

برجاش 15 طبقه اس هر طبقه 4 واحد

پارکینگ مسقف هم نداره احتمالا همین زمین خاکی های اطراف میشه پارکینگ
یه مشکلی که داشت ساختمونای مسکن مهرش بیرون بعد از پرندهف یعنی برای رفت و آمد با تاکسی یکم مشکل داره، اما در کل پرند خیلییییییی بزرگ بود و خیلی قشنگ بود منکه خیلی خوشم اومد، ما مدارکمون کامل بود ولی وقتی رفتیم برای ثبت نام گفتن امروز به دلیل انتخابات ثبت نام نمیکنیم!!!

برای همینم امروز نامزدم و شوهر خواهرش رفتن تشکیل پرونده بدن ببینیم چی میشه
ممنون گلم. شاید ما هم رفتیم ببینیم.
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
عزیزم من تهران نیستم برام جالب بود حوصله به خرج دادی و اطلاعات کامل در اختیار دوستات گذاشتی

انشالله خوشبخت بشی گلم
از تمام دلتنگی ها از اشکها و شکایتها که بگذریم باید اعتراف کنم .....کیارشم و شوهرم که میخندند .........خوشبختم...............